* R'licious tipsen!



Jessica Wu !

Hollywoods hudexpert avslöjar

Jessica Wu arbetar som hudspecialist i Hollywood och behandlar stjärnor som Kat Von D, Katherine Heigl och Kimora Lee Simmons. Nu avslöjar hon skönhetsknepen som ger dig en strålande lyster.

Jessica Wu listar knepen som gör gott för både kropp och ansikte.

 Glöm inte att äta frukost

Genom att äta en god frukost håller du blocksockret i schack hela dagen. Se till att få i dig en balanserad kost med protein och kolhydrater. Grekisk yoghurt med färska bär är inte bara gott – utan väldigt nyttigt.

 Förhindra rynkor i förtid
För att bekämpa rynkorna ska du se till att äta gröna och gula grönsaker minst en gång per dag. De innehåller massvis med antioxidanter och kartenoider som skyddar din hud från fria radikaler som bryter ner kollagenet med tiden. Och glöm inte att smörja in ansikte och kropp med solskydd, även under vinterhalvåret.

 Matdagbok i telefonen
Iphone och Blackberry har smidiga appar som gör det enkelt att föra matdagbok var du än befinner dig.

 Mjuk hud

Valnötter är fulla med omega-3 som gör torr hud mjuk och fräsch.

 Fylligt svall

Ett tjockt och välmående hår får du genom att äta gröna bönor som är rika på naturliga ämnen som stärker naglar och hår, säger Jessica Wu.

 Mellanmål
Ät något litet var tredje timme. Då slipper du trötta sockerdippar och på sikt förstör du inte hudens kollagen som kan leda till rynkor.

 Mörk choklad
Att mörk choklad ger acne är en skröna. Så unna dig ett par bitar till eftermiddagskaffet. Chokladen är full med antioxidanter.

 Skippa alkoholen
Läsk, drinkar, koffein och öl gör att din hud blir slapp och plufsig så drick med måtta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0