* R'licious tipsen!



Föna dig till fantastiskt hår
Frissigt hår, kluvna toppar och ett platt svall? Med en bra teknik kan allt döljas.

Sträva efter en kalufs med volym och rörelse.
Först och främst gäller det att välja rätt stylingprodukter för just ditt hår. Vänd dig till en frisörsalong, de vet bäst.

Applicera med måtta.
Använder du för mycket vax blir håret lätt fett och sprayar du halva flaskan blir frisyren stel. Många gör även misstaget att inte föna håret riktigt torrt. Separera håret i olika delar och föna mindre sektioner. Det gör att värmen koncentreras bit för bit och frisyren håller sig snygg hela dagen.

Fönskolan


 
Investera i ett bra schampo och balsam som passar just din hårtyp. Är du osäker på om du har torrt, normalt, fett eller normalt hår kan du rådfråga din frisör. 

 
Handdukstorka håret och applicera en stylingprodukt. Tunt hår behöver volymspray, frissigt hår behöver ett serum och lockigt hår blir snyggast med en produkt som lyfter fram lockarna.

 Föna håret några minuter för att få bort fuktigheten. Dela upp håret i flera delar, fäst med klämmor.

 Torka en sektion i taget tills håret är helt torrt. Om håret blir frissigt använder du en plattång och avslutar med glansspray.

Kommentarer
Postat av: sarastille - jag säljer billiga designer!

Hej! Vinnaren av Dagens blogg (igår) finns nu uppe på bloggen. Kika in och se efter om det var du som vann, annars kan du ju alltid passa på att anmäla dig till dagens tävling. Tack för att du var med och tävlade och ha en bra dag! :)

2011-01-11 @ 18:02:18
URL: http://saramagdalena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0