* Projektarbete!

Nu har man ej tid till datan mer.. i alla fall inte till fritid ! Nu blir det JOBBA istället.. Måste börja på min fotobok!

Bilderna för er som skall godkänna att det är ok att jag använder mej av dessa bilder! Svara så snabbt som möjligt på fb! .. hade varit jätte bra, & snällt av er om jag får det! Ingen skall se bilderna mer än jag & mina lärare typ. (Y)


* R'licious hissar!


Söndag morgon åker man Ä N T L I G E N ! Gud var jag längtar.. var så länge sen jag var på semester & åkte flygplan :$ så är lite nervös fast jag har gjort det en hel del gånger :o mwhihi (a). Äntligen skall man till London med sin älskade & finaste mamma som finns på jorden! ♥ . Kommer att bli så roligt & fotas skall det göras med!! Som f*n !! kan verkligen inte sluta tänka på att vi skall åka redan på Söndag :D känns ej så, men snart är dagen här :) ♥ !


* Hyss för brudparet..

Dagen var fastställd och tre av brudgummens vänner, en snickare, en elektriker och en tandläkare diskuterade vilka hyss de skulle hitta på för brudparet i samband med bröllopsnatten.
Snickaren menade att om han sågade av sängbenen så fick de något att skratta åt. Elektrikern bestämde sig for att koppla ström i sängen.
Tandläkaren ville inte säga vad han skulle göra, men lovade de andra att hans hyss skulle bli ihågkommet för alltid.
Bröllopet och tillhörande festligheter gick som planerat och några dagar senare fick alla brudgummens vänner följande brev:
"Bästa vänner!
Vi ber att få tacka för alla lyckönskningar med anledning av vårt bröllop och alla ansträngningar att göra detsamma oförglömligt. Vi hade inget emot att sängbenen var avsågade och rasade ihop då vi lade oss, ganska kul faktiskt! Elektrostöten var först en chockartad upplevelse, men som sen faktiskt bevisade sig ha en positiv effekt på manligheten..."
MEN - får jag fatt i den idiot som hade blandat lokalbedövning i vaselinburken,
DÅ JÄVLAR...


* Sorry alla läsare :$

Jag har varit kass på uppdateringen under lovet, eftersom jag varit hos min pojkvän nästan alla dagar utom 1, som jag var i Ökrlljunga istället.! Så har verkligen inte haft tid till att blogga & sitta vid datan en massa :$ .. men jag tycker ändå att jag har varit rätt duktig på det när jag väl kunnat :D !

Lovar att det blir bättre (Y) .. kanske inte på helgerna men på de sista loven jag har innan jag tar studenten (a)


* Stress gör män sjuka


Jobbstress gör män förkylda

En stressig arbetsplats kan göra dig sjuk, i alla fall om du är man.

Män som upplever jobbrelaterad stress löper högre risk att bli förkylda, enligt en ny forskningsstudie.

Även om vanliga förkylningar inte är särskilt allvarliga har de stora
konsekvenser för företagen, då de är smittsamma och orsakar jobbfrånvaro
och reducerad arbetsförmåga. 

Forskare vid
Ajou University School of Medicine i Kore studerade anställda vid 40 olika företag under en sexmånadersperiod. Under den tiden drabbades lite drygt hälften av deltagarna av förkylning.

De män som
upplevde höga stressnivåer på jobbet blev förkylda nästan dubbelt så ofta som de vars jobb inte var stressiga. Hos kvinnor kunde man däremot inte hitta samma korrelation.

* R'licious tipsen!




Få huden snygg inför våren

Efter en lång, kall vinter har huden tagit stryk. Så hur får du den fräsch igen inför vårsäsongen?

1. Ge huden maximalt med fukt
Kylan torkar ut huden, så efter vintern behöver ditt ansikte en rejäl fuktboost. Använd en ansiktskräm med mycket fukt och komplettera gärna med ett serum. Riktigt torr hy behöver också lite extra fett.
Leta efter produkter som innehåller mycket hyaluronsyra.
Det är kroppens egna fuktmaterial, så det är någonting som huden lätt
tar till sig!

2. Akta dig för kylan
Huden mår inte bra av att vistas i extrem kyla, så försök att hålla dig inne när det är som kallast och klä på dig ordentligt när du måste gå ut. Använd en värmande mössa och dra gärna upp halsduken så att den täcker kinder och haka.
Försök också att inte tvätta dig precis innan du går ut, när det är kallt ute. Gör hellre grovrengöringen på kvällen.

3. Använd rätt produkter
Vänd dig till en hudterapeut som kan göra en hudanalys och rekommendera produkter som passar just din huds behov. Då får du hudvård som är anpassad för dig, i stället för att bara välja produkter på måfå. 

4. Unna dig behandlingar
Behöver din hud en extra boost, så boka in tid för en ansiktsbehandling. 
Det är superbra när huden är fuktfattig och trött och allmänt illa åtgången efter en lång vinter.

5. Peela försiktigt
Har huden blivit fnasig och glåmig efter vintern kan en mild peeling exfoliera bort döda hudceller och ta fram lystern igen. Men måttlighet är bäst när det gäller att skrubba hyn.
Det räcker att peela någon gång i månaden eller var tredje vecka!

* Tja snyggingar ;)


Har man precis kommit ut från duschen (Y).. & har sattit sej här
för att kunna börja på sitt projektarbete! .. igen :( ! Men behöver
verkligen jobba med det innan jag åker till London..

Idag har det varit första dagen i skolan efter lovet.. kanske ej
så lyckat .. orka knappt att gå upp i morse .. efter skolan blev
det direkt till stallet. Sen kom mormor & hämta (a).

Senare idag skall jag bara vara hemma, jobba med mitt
projektarbete typ. Hinner nog inte med så mycket mer idag
tror jag.. eftersom jag verkligen måste jobba på med projektet
nu! Skall lämnas in nästa Lördag :o

PUSS
R
'licious.


* Crazy pictures ;o





* Rubik.

aaw, jag har världen's sötste kille! :) han kom hem med baugett nu till middag!! :D
SKIT GOTT (Y) .. så nu blir det att käka god baugett & kolla lite på Andra avenyn


* Look a like!


* R'licious tipsen!



5 lätta må bra-knep

Listar de fem mest effektiva knepen till en snygg och hälsosam figur.

Motivera dig själv till att äta nyttigare
Är målet att gå ner i vikt är den rätta vägen att äta nyttigare och att röra på sig. En enkel ekvation vi alla känner till, men krångla inte till det och ta en dag i taget.

Platt mage
Det går inte att punktförbränna fettet på magen. Situps, konditionsträning och bra kost är det enda som fungerar för att få bort kärlekshandtagen.

Snygga ben
För att få vältränade spiror är löpning den bästa metoden. Spring i jämn takt på distans istället för tempo. Gärna intervallträning. Raska långpromenader fungerar också, men bäst resultat får du om du kombinerar styrka och kondition.

Det finns inga genvägar
Att gå ner i vikt tar tid. Det finns inga snabba sätt att gå ner i vikt fort utan att det blir skadligt för kroppen. Börja med morgonpromenader, drick mycket vatten som mättar och välj fler salladsalternativ.

Maten efter träningen
Vad du bör stoppa i dig efter träningen beror på vad du ätit innan ditt pass. Har du inte hunnit äta middag bör du äta något matigt och mättande, annars kan du ta en proteindrink, en knäckebrödsmacka med avokado och keso eller något annat "lätt" alternativ.

* kärlek!


* R'licious tipsen!




Så partysäkrar du huden

Du har läckra klänningar, skyhöga klackar, glittrande accessoarer och säsongens trendiga makeup - men hur står det till med huden? Följ vår trestegsguide för en partysäker hud.

Skrubba
Det är lätt att glömma bort huden eftersom den inte syns under de tjocka vinterkläderna men förr eller senare är det dags att visa det som göms under tjocktröjorna. Gör det till en vana att skrubba kroppen mellan 1-2 gånger i veckan så får du bort torra, döda hudceller, samt sätter igång blodcirkulationen. Skrubba extra noga kring armbågar och knän.

Smörj
Torr och fjällig hud är knappast en snygg accessoar till partyklänningen. Smörj in dig minst en gång om dagen, gärna efter dusch eller bad när huden har torkat. Krämer som är fetare i konsistensen är att föredra nu under vinterhalvåret, men snart räcker det med en hudkräm med tunnare konsistens.

Fejkbränna
Bara för att det nyligen har blivit vår betyder det inte att huden måste vara blek och glåmig. Brun utan sol finns i en uppsjö varianter som kan användas året om. För en svag och diskret ton, använd brun utan sol för ansiktet på kroppen. Och för extra skimmer kan du pudra kroppen med lite highlighter.

* Tja everyone!


Har man kommit upp från sängen! Har haft världens mardröm inatt!
Det var inte okej! .. men men.

Idag skall man vara hos Stoffe, kolla lite film & mysa! Sen vet jag
ej om det händer så mycket mer.. för han jobbar till typ 5 idag :( .
Så får väl sitta här i lägenheten själv och underhålla mej själv &
katten :P mwhihi.

PUSS
R
'licious.


* R'licious dissar!


Gud var kul det är med folk som är så jävla avundsjuka!! :D Som lever på soc och tror att dem är rika & gör något bra i samhället.! Leker hobbyblatte & bygger upp sitt självförtroende på facebook bara för att han och hans tjej har det dåligt tillsammans! haha.. patetiskt är det bara! .. Leva på sina egna lögner, hur kul kan det vara egentligen? Lite tips till dej: Väx upp! skaffa ett liv! lek ej rik! lek ej snygg, för ingen tycker det pga du är fet och inte snygg någonstans.. det är bara pinsamt att du går runder och säger att du är snygg 24/7 men ingen annan håller med dej!

Lägger ej ner mer tid på dej hädanefter! (Y) .. att jag ens gjorde det, PISANMT! :D mwhihi.


* R'licious tipsen!




Så ökar du förbränningen

Hur snabb din förbränning är beror på gener, kroppsvikt och träningsvanor. Men det finns också olika typer av mat som kan ge ämnesomsättningen en extra boost. Här är de.

Protein
Protein tar längre tid för kroppen att smälta än fett och kolhydrater, därför bränner det fler kalorier. En studie från Arizona State University visade att människor som åt en proteinrik kost brände mer än dubbelt så mycket kalorier under timmarna efter måltiden än de som åt kolhydrater.

Långsamma kolhydrater och fibrer
När du äter långsamma kolhydrater, som havregrynsgröt och fullkornsbröd, håller du dig mätt längre. Dessutom ser fibrerna till att hålla insulinnivåerna låga efter att du ätit, vilket är bra då höjd insulinproduktion får kroppen lagra fett.

Kalcium
Även kalcium, som finns i mjölk och andra mejeriprodukter, kan höja din metabolism. En studie från University of Tennessee upptäckte att personer som försökte gå ner i vikt tappade nästan dubbelt så mycket när de åt mellan 1200 och 1300 milligram kalcium per dag.

Kryddstark mat
Mat som bränner i munnen får även kroppen att bränna mer. Cayennepeppar, chili och andra starka kryddor kan öka din förbränning med 25 procent under tre timmar efter att du ätit.

Kaffe och grönt te
Koffeinet i kaffe kan snabba upp din förbränning och ett ämne i grönt te får hjärnan och nervsystemet att jobba snabbare, vilket innebär en högre kaloriförbränning.

Omega-3
Att äta mycket fet fisk, som lax, tonfisk och sardiner, kan höja din förbränning genom att påverka nivåerna av leptin i din kropp. Leptin har visat sig påverka din metabolism och avgöra om du bränner kalorierna eller lagrar dem som fett. Gillar du inte fisk går det lika bra att ta omega-3-tillskott.

* Ä N T L I G E N ♥

Fler bilder kommer på det !
ct

* R'licious tipsen!




Tipsen för stripigt hår

Har du problem med en oljig hårbotten? Fett, stripigt hår ser aldrig kul ut, men ta det lugnt.

Undvik oljiga produkter
Silikondroppar och glanssprayer är jättebra för att öka glansen i håret, men på feta hår kan de ge en ännu flottigare look. Borsta igenom håret från hårbotten till topparna istället. Det kan också göra frisyren glansigare

Tvätta ofta

Vanligtvis brukar frisörer rekommendera att tvätta håret högst varannan dag, men har du väldigt fett hår måste du dessvärre ofta schamponera varje dag för att frisyren ska se fräsch ut. Välj dock ett milt schampo som inte torkar ut hårbotten – det kan leda till att håret blir ännu fetare i längden. Varva gärna med ett schampo som exfolierar hårbotten (leta efter ett som innehåller salicylsyra) och kan rengöra tilltäppta hårsäckar.

Ta till torrschampot

Torrschampo är ett utmärkt verktyg för att motverka flottighet, då det suger upp fettet från hårbotten. Dela håret och spraya torrschampo längs benan. Kamma sedan över det och gör en ny bena några centimeter längre bort. Fortsätt så tills du sprayat från ena sidan av huvudet till den andra. Borsta sedan igenom hela håret så att torrschampot fördelar sig ordentligt.

Klipp dig rätt
En långhårig och jämnlång frisyr kan göra håret tungt och stripigt. Satsa istället på en lite kortare och gärna uppklippt frisyr. Det ger extra volym och får upp ditt hår från den feta hårbottnen.

Tupera mera
Platta frisyrer kan också göra att håret ser fetare ut, så skippa plattången. Tupera istället håret lite grann i hårbotten för att lyfta stråna. Eller välj en läcker uppsättning med mycket volym – allt som lyfter upp din frisyr från skalpen motverkar att det blir fett för fort.

* Tja alla!


Sitter man i Förslöv & har precis skrevit lite på mitt projektarbete!
Känns som man bara skriver och skriver men ändå kommer man
ingenstans :(
Så har gett upp ett tag nu..

Sry
att jag ej har bloggat igår, kommer ej att hinna så mycket idag
iheller. Har så mycket att göra och så mycket som måste göras!
Känns som man ej har fritid med fan :o .!! Vill bara bli klar med mitt
projekarbete så att jag slipper tänka på det när jag är i London!

Senare idag
vet jag ej vad som händer. Är hos Stoffe i alla fall. Så
något händer det väl . :)

PUSS
R
'licious.


* För dum för dator!

Verklig situation som supporten hos WordPerfect har råkat ut för:
"Ridge Hall, supportassistent, vad kan jag hjälpa till med"
"Hej... Jag har problem med WordPerfect."
"Vad för slags problem?"
"Jo, jag satt här och skrev då alla ord plötsligt försvann."
"Försvann?"
"Ja, de försvann?"
"Hmm. Så hur ser din skärm ut just nu?"
"Den är tom."
"Tom?"
"Det står inget på den, och den vill inte visa det jag skriver."
"Är du fortfarande inne i WordPerfect eller kom du ut i DOS?"
"Hur ser jag det?"
"Kan du se DOSprompten?"
"Vad är det för något?"
"Glöm det. Kan du se muspekaren på skärmen?"
"Nej, det finns ingen pekare. Som jag sa, den vill inte visa något som jag skriver."
"Har din monitor en lampa som visar att monitorn är på?"
"Vad är en monitor?"
"Det är den saken med skärm och som ser ut som en liten TV. Har den en liten lampa som lyser, och därigenom visar att monitorn är på?"
"Jag vet inte."
"Ok, kolla baktill på monitorn och se om du kan hitta strömsladden. Kan du se den?"
"Ja, jag tror det."
"Bra, följ den sladden och se om den sitter i stickuttaget i väggen. Gör den det?"
"Ja, det gör den."
"Bra, när du var baktill på skärmen, såg du om det satt två kablar i monitorn, eller bara en?"
"Nej."
"Kolla det, det ska finnas två kablar som ska sitta inpluggade där."
"Det gör det."
"Ok, följ den andra sladden och säg mig om den sitter fast i bak på datorn."
"Jag når inte."
"Nähä, uhm, kan du se om den sitter i då?"
"Nej."
"Inte ens om du sätter knäet på skrivbordet och lutar dig över för att se?"
"Nej, alltså... Jag kan inte se bara för att det är mörkt."
"Mörkt?"
"Ja, lamporna är släckta, och det enda ljuset jag har kommer från fönstret."
"Jamen, kan du inte tända lamporna då?"
"Nej, jag kan inte."
"Inte? Varför då?"
"För att strömmen har gått."
"Har strö... Har strömmen gått? Aha! Ok, jag tror vi har hittat problemet nu. Har du fortfarande kvar lådorna som datorn kom i?"
"Öh ja, jag har dem i garderoben."
"Bra, hämta dem, och packa sedan ner din dator med monitor och allt precis som du köpte den. Ta sedan med lådorna till butiken som du köpte datorn hos."
"Jaså? Är det så illa?"
"Ja, jag är rädd för det."
"Tja.. Ok, antar jag. Vad ska jag säga till dem?"
"Säg att du är för dum för att ha en dator."För dum för dator


* HELVETES BLOGG.SE!!

F*N vad jag är trött på blogg.se ibland!! Nu fuckar min blogg sej totalt! KUUUUL !!! :@


gaaah !! har lust att slå sönder min data nu !!!!!


* Sökte ?

Har ni någon gång testat att söka på era namn eller bloggar på google.se? hitta en massa bilder på mej när jag sökte: R'licious och även på Rebecka teresa ericsson ! :o Jag har aldrig fattat hur bara vissa bilder läggs in på google.se ..?


* Äckliga hosta!!!


Nu har man fan inte haft sin j*vla hosta på läääänge!! Nu inatt när jag sov hemma kom den igen :( börja undra om det är något med mitt rum eller min säng :s .. orkar verkligen inte med att hosta så att jag håller på att spy :( så jävla trött jag är på detta nu !! man kan ej sova om nätterna pga hostan! Så himmla tråkigt är det!! Snälla FÖRVIN !! orkar ej ha denna hosta mer.. fett meningslöst!


* Rubrik!


.. någon mer som är trött på vintern kanske?


* Hot or not?



~ Funderar fortfarande på hur jag vill ha det! Finns ju så många sätt som man kan färga håret på :o Detta är med sjukt snyggt! Endast slingan då! :) vad tycker ni andra? eller denna nedan är snyggare? .. gaaaaah !! hjälp mej :( ~


* R'licious tipsen!




Så vårdar du dina händer

Från det att du kliver upp på morgonen är händerna delaktiga i det mesta som sker under dagen. Du vrider, trycker och drar och bär. Men hur mycket uppskattning får händerna tillbaka? En snabb grundkurs i manikyr för de medvetna männen.

Du behöver

 En nagelklippare och/eller nagelsax - satsa på bra kvalitet så att den håller sig vass och ger snygga snittytor.
 En glasfil – den har mycket längre livslängd än vanliga filar samt är snällare mot dina naglar.
 Handkräm
 Nagelbandssticka


Snabbkurs i manikyr

 Tvätta

Tvätta händerna i varmt vatten, ta gärna lite tid på dig. Syftet är att mjuka upp hud och naglar, samt att få bort smuts och bakterier inför behandlingen.

 Fixa längden
Börja med att klippa naglarna med en nagelklippare eller nagelsax. Låt nageln sluta någon millimeter utanför den vita kanten längst fram. Fila naglarna för att jämna till kanterna och förhindra flisor. Om du har en glasfil behöver du inte tänka på i vilken riktning du filar, har du en standard fil drar du från ett håll hela tiden.

 Tryck tillbaka
Använd en nagelbandssticka för att försiktigt peta ned nagelbanden mot nagelbädden. Var lätt på handen så att du inte trycker hårt på nagelbädden, det kan resultera i att nageln blir deformerad.

 Ta bort flisor
Har du flisor vid nagelbanden kan du använda en nagelbandsax för att ta bort dem.

 Smörj in
Smörj in nagelbanden och naglarna med nagelbandskräm. Det ger naglarna extra näring och håller nagelbanden mjuka och smidiga. Avsluta med att applicera en fet handkräm.

* Din kropp åldras olika




Så åldras din kroppshydda

Visste du att ditt hår kan bli sju år gammalt och din hud drygt en månad? Se hela listan nedan.

Huden, 1 månad gammal
Huden har olika lager och det översta förnyar sig genom peeling. Men det finns faktorer som påverkar de djupare lagren, så som tobak, alkohol och sol, vilket gör att det översta skiktet har svårare att återhämta sig. Det ger i sin tur rynkor i förtid och ett glåmigt intryck, så ta hand om huden, undvik tobak och ät nyttiga fetter som finns ibland annat lax, avokado, nötter.

Naglarna, 1 år
Beroende på hur långa naglar du har är de ungefär tio månader gamla, då naglar växer i snitt 2 mm i månaden. B-vitamin är bra för den som har sköra naglar som växer sakta.

Håret på hjässan, 7 år

Visste du att ditt hår kan bli upp till sju år gammalt? Därefter lossnar strået och ett nytt växer ut. Normalt växer håret ungefär en centimeter i månaden. Om du sparar till långt hår kan du köpa ett tillskott med B-vitamin som är toppen för hår, hud och naglar.

Ögonfransarna, 3 månader

Vanligtvis tappar man ungefär fem fransar per dag. Det tar cirka tre månader för dem att växa ut igen och för att de inte ska lossnar fort ska man undvika att gnugga sig i ögonen. En mild ögonremover hjälper även fransarna på traven.

* Tja snyggingar ;D


Har man precis vaknat & gör ej så mycket än..

Senare idag blir det till öa! Blir att vara med Rebecca idag, sedan
kanske med Kim & dem.. annars får vi väl se vad som händer ute
i Öa. :) Händer alltid något! Annars får vi väl ta & fixa det ;)
Sover där inatt med, så kommer ej kunna blogag ikväll :( ♥ .

PUSS
R
'licious.


* Asså shiiiiiiiiiet ..

nu är lilla jag hemma hos mej själv!!! :o
har varit borta sen i Torsdag's kväll hos Stoffe :o Det är ju sjukt länge! hahaha .. not!

Vet ej om jag pallar blogga mer idag, har kul på fb istället (Y) håller på med en helt störd konversation där med några. hahaha.

Se ya'



PUSS
R
'licious.


* Barnmat.. why?



Fattar mej ej på vissa? varför har så många börjat att köpa barnmat ? det är väl bättre att bäbisar/barnen som skall äta det får det istället för att en massa 'fjortisar' som vill gå ner i vikt,  skall käka det för att gå ner i vikt bara för det ej är mycket kalorier i dem !! :O .. O N Ö D I G T ! är det bara för kissie börjat med det?

* Varför nu?


Något som lilla jag ej har förstått mej på, är killar som raggar på tjejer som redan har kille? .. ibland kan det kännas som det är änu fler killar som raggar på en när man är i ett förhållande :s varför är det alltid så? det funkar ju ej så bra.. som säkert alla ni märkt! Varför skulle man ens få för sej att dissa någon som man verkligen vill dela sitt liv med? .. ibland borde vissa växa upp !! Det är väl självklart att ni där ute som ej har flickvänner INTE skall ragga på dem som redan har pojkvänner? eller är det meningen att man ej vill att vi som har förhållande ej skall ha det mer? eller vad är det egentligen?? .. har aldrig fattat mej på killar som raggar på tjejer fast tjejerna redan har ett BRA förhållande! Förstår verkligen inte mej på killar som raggar på andra tjejer FAST att dem har flickvänner! Känns som ingen är seriös längre :s ..  tur att jag har hittat en seriös & bra kille i alla fall ♥ !


* Regler - tjejer

Regler som killar önskar

att tjejerna visste om..

1. Om du tycker att du är fet så är du antagligen det. Fråga inte oss hela tiden!
2. Lär dig hela toalettlocksproceduren: Om det är uppfällt så är det bara att fälla ner det. Enkelt!
3. Födelsedagar, alla hjärtans dag och årsdagar är inte till för att se om vi kan hitta den perfekta presenten. En gång till.
4. Om du frågar en fråga som du inte vill ha svar på, var då beredd på ett svar som du heller inte vill höra.
5. Det finns tillfällen då jag inte tänker på dig. Acceptera det.
6. Fråga mig inte vad jag tänker på om du inte är beredd att diskutera saker såsom navelludd, lumpen och Ferrari.
7. Hundar är bättre än katter. Punkt. Slut.
8. Lördag är lika med V75. En sådan sak är jämförbar med fullmånen och tidvattnet. Du kan inte göra något åt det.
9. Shopping är inte en sport.
10. Du ser snygg ut i vilka kläder som helst. Jo, det är sant.
11. Att gråta är utpressning. Gråt om du måste, men var beredd på att vi inte tycker om det.
12. Din bror är en idiot, din förre pojkvän är en idiot, och med största sannolikhet är din pappa det också.
13. Be om det du vill ha. Subtila vinkar funkar inte.
14. Nej, jag vet inte vilken dag det är idag. Jag har inte vetat, vet inte och kommer aldrig att veta. Skriv upp våra speciella dagar på väggkalendern!
15. Du har tillräckligt med kläder.
16. Du har för många skor.
17. Att stå upp och pinka är mycket svårare än att sitta. Det är totalt omöjligt att sikta rätt varenda gång.
18. De flesta killar äger två eller tre par, så varför tror du att vi är kvalificerade till att, bland trettio par skor, leta fram ett par som passar till din klänning?
19. Ja, och Nej, är klart godkända svar.
20. En huvudvärk som hållit i sig de senaste sjutton månaderna är ett problem. Gå till doktorn!
21. Din mamma måste inte vara vår bästa vän.
22. Filmer från Ryssland kan vi väl låta stanna där.
23. Fejka inte. Vi är hellre ineffektiva än förda bakom ljuset.
24. Det som vi sa för sju eller åtta månader sedan är inte godtagbart i en diskussion idag. Allt vi säger blir ogiltigt efter sju dagar.
25. Om inte du tycker om flickorna i Cafe och Slitz, så tro inte att vi tycker om såpoperakillarna.
26. Om något vi sagt kan tolkas på två sätt, och ett utav dessa två sätt kan få dig att bli ledsen, så kan du hoppa upp och sätta dig på att vi menade det andra.
27. Låt oss titta. Om vi inte får titta på andra kvinnor, hur ska vi då kunna veta hur snygg du är.
28. Du kan antingen be oss göra en sak. Du kan också berätta hur du vill att vi ska göra det, men du kan inte kombinera dessa två alternativ.
29. Förhållandet kommer aldrig att vara som det var de två första månaderna.
30. Christopher Columbus behövde inte stanna till och fråga efter vägen, och det behöver inte vi heller.


* Lev längre med fibrer



Ät fibrer så lever du längre

Att äta en fiberrik kost är inte bara bra för magen, det sänker även risken för en rad livshotande sjukdomar, enligt ny forskning.

Vill du leva länge ska du se till att äta mycket fibrer.

En stor amerikansk studie som publiceras i Archives of Internal Medicine har kommit fram till att fiberrik mat motverkar en rad olika hälsoproblem, bland annat hjärt- och kärlsjukdomar, lungsjukdomar och infektionssjukdomar.

En kost rik på fibrer förebygger även cancer hos män, speciellt om du äter mycket gryn av olika slag. Mycket fibrer i kosten gör att du löper 22 procents lägre risk att dö av dessa sjukdomar jämfört med någon som äter väldigt lite fibrer.

Det rekommenderade intaget är 25 gram fibrer per dag för kvinnor och 38 gram för män. En skiva fullkornsbröd innehåller ungefär 2 till 4 gram. Förutom i gryn och korn finns fibrer i bland annat bönor, linser, frukt, rotfrukter och grönsaker.

* R'licious tipsen!




7 sparsamma beautyknep

Snyggtipsen för den lilla plånboken.

1. Köp allt-i-ett-produkter, till exempel stift som kan användas till att ge både läppar, ögon och kinder färg. Eller varför inte prisvärda paletter med rouge, läppstift, ögonskuggor och puder.

2. Använd vaselin till allt – nariga läppar, torra nagelband, kluvna hårtoppar.

3. Har du glömt att köpa en ny mascara medan din nuvarande sjunger på sista versen? Värm din uttorkade mascara med en hårfön i några sekunder för att få den att räcka längre.

4. Fukta bomullstussen med vatten innan du dränker den med nagellacksborttagning eller ansiktsvatten, så att den inte suger upp för mycket av produkterna.

5. Köp paletter med flera ögonskuggor, läppglans och rouge. Det blir mycket billigare än att köpa produkterna var för sig.

6. Gå till ditt närmaste varuhus och be om gratisprover på olika produkter. Många sajter erbjuder även någon produkt vid medlemskap.

7. Uttorkat nagellack? Häll i en liten droppe nagellacksborttagning, skaka och lacket blir som nytt.

* Tja snyggingar ;)


Har man precis vaknat hemma hos Stoffe! :) Så jääävla skönt det
är med lov (Y) !!

Senare idag skall jag bara vara här tills han har slutat.. sedan skall
vi till ä-holm & kolla på bil! Efter det skjutsar han mej till stallet! skit
snällt.. känns konstigt att jag har fått världen's snällaste & bästa kille!?
Förtjänar jag det ? ;) haha!
Sen händer det ej så mycket mer idag. Skall faktist hem, sen blir det
väl att han hämtar mej på Onsdag igen :$

PUSS
R
'licious.


* Byebye snyggingar !

Nu så är äskling klar nästan!
Bloggar mer imorgon.. L O V A R (Y)

PUSS
R
'licious.


* Sexskämt (a) haha

Vad är det för likhet mellan att stå vid ett stup och att sugas av av en 90 åring?
Svar: Man känner sig sugen men man vågar inte titta ner!

* DO IT?



Har velat att färga håret såhär ett bra tag nu.. men vet ej om jag skulle
passat i det eller ej. Tror jag hade det.. men vet ej :$ Som jag har sagt
massa gånger så är nog mitt mår det största problemet som jag har :D
Men vad tror ni ? hade jag passat i det eller ej?
Kvittar egentligen vad ni tycker (a). För kommer att göra det ifall jag
själv känner för det & vågar ;)

Men vi får väl se sen (a) !
Snyggt är det iaf (Y)


* hehe (Y)


.. men vad är 'vanlig' egentligen ?

* Säger de redan nu..

.. att jag kommer ej att ha lika mycket tid för att blogga idag!
Så kommer bli mer uppdatering imorgon, eftersom älsklingen jobbar imorgon & jag har lägenheten för mej själv :) Känns kanske inte så kul att sitta vid datan när man är med honom precis!
Men nu medans han diskar så kan man ju passa på att blogga lite (Y)

Bara så ni alla underbara läsare där ute vet varför! :)


* Tja bitches ;*


Har man precis käkat god mat med älsklingen som JAG GJORDE (Y).
Så nu är man skit mätt! :)

Idag
har jag varit med Stoffe & jobbat lite. (a) Sen har det ej hänt
så mycket mer idag eftersom vi sov sjukt länge idag :o !

Senare idag skall jag med till Stoffe's träning & kolla lite, sedan med
honom & hämta lite pengar osv.!
Senare ikväll blir det bara att ta det lungt och mysa.. eftersom han
skall jobba imorgon :p Själv har man ju lov (Y) !!

PUSS
R
'licious.


* Bye bitches!

Nu har jag annat att göra :)
Bloggar mer senare eller imorgon!

PUSS
R
'licious.


* Tråkigt?

speciellt när man smsa med världen's misslyckade kille! :)
Var ej meningen att smsa han ens!! hahaha !! F U L E F A N  !! (Y)
.. Roooobin i ä-holm! haha


* R'licious musiken!

~~


* R'licious dissar!


Vet ej hur många gånger som jag har tagit upp detta! Men trodde faktist att det skulle fixa sej själv.. men jag hade nog fel :o visst det är ej någon stor sak.. men min JÄÄÄÄÄÄVLA BESÖKARRÄKNARE RÄKNAR FEL.. den räknar mindra.. visst det kanske inte är så mycket att hänga upp sej på för er som bara läser, men för mej är det jobbigt! hahaha.. känner mej dålig, då kan jag egentligen lika bra ta bort den helt! Fattar ej varför den är så efter i räknandet? Tur att man har statestikvisaren på sin blogg (y).
Ingen som vet hur man fixar den?


* hahaha (a)

P E R F E K T ! (Y)

* Sexskämt. (Y)

Två kärringar gick omkring på grönsaksavdelningen när den ena plockade upp en jättegurka och sa:
- Den här ser precis ut som Bosses snopp!
Hennes väninna blev mycket imponerad, och efter ett tag hittade hon två jättestora potatisar:
- Det här ser precis ut som Jannes pungkulor!!!
- Woow! utbrast hennes väninna. Är de så jävla stora!?...
- Näää, men lika skitiga!


* R'licious tipsen!


Så får du perfekta ögonbryn

Snabbaste vägen till perfekt formade ögonbryn stavas pincett.

VRs miniguide:

Att plocka lagom kan vara svårt. För att lättare hitta den form du är ute efter, måla under ögonbrynen med en vit ögonskugga. Då ser du enkelt vilka strån som ska noppas och vilka som ska vara kvar.

För att tämja buskiga, långa hårstrån i början brynet, prova att borsta stråna rakt uppåt med hjälp av en liten kam eller en rengjord mascaraborste. Klipp sedan av stråna i höjd med den övre kanten av brynen med en liten sax. Klipp försiktigt och med måtta!

Vad ska jag tänka på när jag noppar mina ögonbryn?

SVAR: Att plocka med måtta! Att plocka för mycket gör att dina bryn ser både för tunna och onaturliga ut. Glöm inte heller att hålla ordning på formen. Plocka därför alltid underifrån, så att dina bryns naturliga form inte går förlorad. Undvik också att plocka i slutet av dina ögonbryn.  Ett bra knep är att gå till ett proffs första gången du ska noppa. Sen kan du på egen hand enkelt behålla formen på ögonbrynen.

Aj, det gör så ont när jag plockar!

SVAR: Prova att tillfälligt bedöva huden med en isbit inlindad i en frottéhandduk. Tryck isbiten mot området där du ska plocka i några sekunder och ta sen fram pincetten och börja plocka. Ett annat tips är att ta en mild värktablett cirka en halvtimme innan du tänkt börja noppa. Plocka alltid medhårs, så gör det lite mindre ont och du får med dig hela roten.

Jag har plockat för mycket, vad ska jag göra?

SVAR: Drabbas inte av panik och börja plocka ännu mer för att få brynen att se jämntjocka ut, risken är stor att du istället råkar plocka bort allting helt och hållet. Ser dina bryn jätteknasiga ut, gå till en expert som kan hjälpa dig att forma till dem. Till dess att stråna växt ut är en ögonbrynspenna eller ögonbrynsskugga att fylla i formen med din bästa vän. Ett annat alternativ är att tatuera in ögonbrynsfärgen hos en skönhetssalong, men det kostar en slant.

Jag har hört att man kan noppa ögonbrynen med tråd, hur fungerar det?

SVAR: Trådning är en metod där ögonbrynsstråna rycks upp med hjälp av en sytråd. Tråden formas till en liten ögla över hårstrået som ska bort, ungefär som ett litet lasso. Sen rycks hårstrået bort med rötterna. Metoden är vanligare utomlands men behandlingen erbjuds också på skönhetssalonger i Sverige.

Det känns så jobbigt att noppa med en pincett, finns det andra metoder för att plocka ögonbrynen?

SVAR: Du kan till exempel köpa små vaxstrips, särskilt anpassade för ögonbryn. Ett annat tips är att prova på så kallad trådning, se tidigare fråga.

Hur ska snyggt plockade ögonbryn se ut?

SVAR: Hur smala eller tjocka ögonbrynen ska vara är ofta en trendfråga men bryn som är tjockare i början och smalnar av mot tinningarna anses ofta klassiskt vackra. Men bryn i alla former är snygga, så länge de är välansade och välborstade.

Jag tycker att det är svårt att se alla små strån.

SVAR: Plocka alltid framför en stark lampa, som en skrivbordslampa. En förstorande spegel underlättar också ditt plockande. Glöm inte att noppa bort håret mellan ögonbrynen!


* Beställt (y)


& vem är gladasr nu då? (Y) Har 'besällt' håret nu (aaa) kommer att bli perfekt.. om jag nu ens orkar sätta i det varje dag, haha! Från början skulle jag ju sätte i löshår med vax, men blev lite ändringar nu :D Tycker att det är bäst med clips, så lika bra att köpa det istället.. eller vad tycker ni? :) Kostar ändå lika mycket med. + att clips kan man använda längre än vax. jag är nog gladast av alla nu i alla fall ;D .. mitt löshår som jag har nu (som jag aldrig använder mer, som skall säljas) är för kort, mitt hår är lika långt som det :$ därför som jag skall ha nytt & MYCKET längre.. för er som undra .!


* Tja snyggingarna då ;)


Väntar man på att Stoffe skall komma hem från ä-holm! :) Sen
får vi väl ta & planera lite hur vi skall göra idag. (Y)

Idag
vet jag ej vad som händer.. får ta & planera det så fort Stoffe
kommer hem! JAG VILL FEEEEEEEEEEESTA !! men det finns ju
ingen fest som duger :( men men, finns väl annat att hitta på (a).

PUSS
R
'licious.


* Meeen ..

I D I O T !

* JAAAAAAA !! :D

~ Skall 'jag' köpa löshår :D iiiih .. L Ä N G T A R !!  65cm :$

 


* Sexskämt.

Johnny ville ha sex med en brud på jobbet, men hon hade redan en pojkvän. En dag blev Johnny så frustrerad att han gick fram till henne och sa:

- Jag ger dig 1000 kr om jag får ha sex med dig.
- Nej, svarade hon.

Johnny sa:
- Jag är snabb, jag slänger pengarna på golvet, du böjer dig framåt, och jag är klar när du har plockat upp dem.

Hon ringde pojkvännen och berättade historien. Pojkvännen sa:
- Be om 2000 och plocka upp dem så fort att han inte hinner komma ur brallorna.

En halvtimme går och pojkvännen väntar på att flickvännen ska ringa. Efter 45 min ringer pojkvännen och frågar vad som hände.
- Den jäveln betalade i femtioöringar, svarade flickvännen.

 


* R'licious tipsen!


GUIDE: Lyxmanikyr i 6 enkla steg!

VR visar dig, steg för steg, hur du gör en lyxig manikyr helt själv!

Steg ett: Massera naglarna
Visste du att naglarna mår bra av att masseras? Det stimulerar blodfödet i nagelbädden och gör att naglarna växer lite snabbare.

Steg två: Återfukta
Naglar blir lätt uttorkade av nagellack och diverse removers. Återfukta naglarna och nagelbanden med nagelolja mellan varje målning. Har du ingen nagelolja funkar uppvärmd olivolja lika bra!

Steg tre: Välj lack
Är du en manikyrnybörjare? Vill du börja lugnt och försiktigt rekommenderas ett ljust lack. Med ljust färgat lack syns misstag mindre, och är dessutom diskret och lättmatchat. Vill du ha färgglada naglar? Rött, i alla nyanser, är ett säkert kort i nagelväg. Till våren kommer vi även få se många pastellmålade naglar!

Steg fyra: Lägg en bas
Gör till vana att alltid måla ett lager baslack under ditt vanliga nackellack. Det skyddar färgen från att komma åt dina naglar, och lägger du dessutom ett lager ovanpå det färgade lacket håller manikyren längre!

Steg fem: Måla!
Måla i långa drag och börja på mitten av nageln för att sedan arbeta utåt sidorna.
För att lacket ska hålla länge och inte bli förstört redan under målningen är det viktigt att varje nagellackslager får torka ordentligt. Ge målningen tid och måla två lager för att färgen ska komma till sin rätt.

Steg sex: Tänk förebyggande
Dina naglar påverkas otroligt mycket av ditt vitaminintag. För starka, vackra och friska naglar måste du vara noggrann med ditt a-, b-, c-vitaminintag samt öljäst och kalcium.


* Tja bitches ;)


Sitter man hemma hos Stoffe & gör inte så mycket! :) Han kommer
snart hem på sin middag sedan skall han iväg igen & jobba klart..
K U L, - nej, tror inte de :) Så får väl se vad jag skall hitta på i hans
lägenhet heöt själv :p

Senare idag
skall man till stallet & efter det försöka hitta fest (D)!
Men verkar ej så lätt än.. Men vi får väl annars se vad som händer
idag. Skall i alla fall vara i Förslöv med Stoffe :)

PUSS
R
'licious.


* Älsklingen ♥ ♥

Ändrade planer!
Älsklingen har blivit lurad på sitt bilköp :( så han kan ej hämta mej & mår dåligt.. så blir att jag får ta bussen till han ♥ försöka få min älskling att må bra igen ♥ ej kul att höra sin egna pojkvän nere :(

Bloggar mer imorgon..

PUSS
R
'licious.


* Solsidan..



Någon som har kollar på Solsidan?
Kanske dum fråga.. för det känns som ALLA tittar på det :o
Man borde kanske kolla på det med? :) känns som man helt plötsligt fick mycket
att kolla på / att göra. (Y)

* (y)


* Mean girls 2 ?

har läst på jätte många bloggar nu att Mean girls 2 finns :o mer än vad jag visste i alla fall :) .. så får väl se om man kan se den ikväll, se om den är lika bra som 1an! Men det tror jag knappast. För 1an är alltid bättre än 2an i dem flesta fallen i alla fall (Y)


* Stenåldern?

ibland undrar jag om vissa vuxna/föräldrar är födda på stenåldern :o
känns som dem inte vet något om dagens samhälle.. ?

bla bla bla bla.. en del vet ju ej vad ni snackar om ens! Lär er.


* gaaah dör!!..


så jääävla snyggt det är med rött hår :o
Velat ha det ett tag nu, men vågar ej (a) Sliter mycket på håret + att
svårt att få bort färgen, ifall jag ångrar mej.. menmen!
SNYGGT ÄR DET I ALLA FALL !

* Raggnings repliker

Raggningsreplik: ”Gjorde det ont när du föll från himlen?”
Svar: ”Gjorde det ont när din mamma tappade dig på huvudet när du var liten?”

Raggningsreplik: ”Du ser ut att behöva ligga med en riktig man!”
Svar: ”Absolut! Har du sett nån härinne?”

Raggningsreplik: ”Tänk om livet var ett spel och du var tärningen. Då skulle jag pussa på dig för tur, rulla runt dig på bordet och hoppas på sex.”
Svar: ”Livet är ett spel, fullt av vinnare och förlorare. Gissa vilket av dem du är.”

Raggningsreplik
: ”Om en tjock gubbe kommer fram och försöker stoppa dig i en säck, så oroa dig inte. Det är bara tomten som vill ge mig den perfekta julklappen.”
Svar: (Blunda hårt och prata för dig själv. Öppna ögonen.) ”Förlåt, men om ditt ansikte börjar brinna inom ett par minuter så oroa dig inte. Det är bara mitt livs högsta önskan som har slagit in.”

Raggningsreplik
: ”Din pappa måste vara tjuv, för han har stulit alla stjärnorna och satt dem i dina ögon!”
Svar: ”Pappa gillar inte att blir kallad för ’tjuv’. Det var några poliser som kallade hans företag för ’serbisk maffia’ en gång och då exploderade deras lägenheter. Vad var det du hette förresten?”

Raggningsreplik
: ”Snygg klänning du har, den hade passat utmärkt på mitt sovrumsgolv.”
Svar: ”Snygg kropp du har, den kommer passa utmärkt i bakluckan på min pojkväns bil.”


* Sexbantar tips



Det har länge varit känt att sex är bra träning, men enda tills 
nyligen har ingen undersökning visat HUR bra träning det är, dvs 
ingen visste hur mycket kalorier som gick åt till de olika 
övningarna. Nu, för första gången presenteras en tabell som visar 
hur mycket som går åt. 
Varsågoda! 

TA AV HENNES KLÄDER 
Villig........................................................12 Kalorier 
Ovillig......................................................187 Kalorier 
KNÄPPA UPP BH:N 

Med båda händerna.....................................7 Kalorier 
Med en hand.............................................12 Kalorier 
Med tänderna............................................85 Kalorier 
TRÄ PÅ EN KONDOM 

Med erektion..............................................6 Kalorier 
Utan erektion.............................................315 Kalorier 
ÖVNING 

Försöka hitta klitoris.................................... 8 Kalorier 
Försöka hitta G-punkten...............................92 Kalorier 
STÄLLNINGAR 

Missionären................................................12 Kalorier 
69:an, liggande...........................................78 Kalorier 
69:an, stående...........................................112 Kalorier 
Skottkärran................................................216 Kalorier 
Bakifrån (doggy style)..................................326 Kalorier 
I ljuskronan................................................912 Kalorier 
ORGASM 

Riktig.........................................................112 Kalorier 
Fejkad.......................................................315 Kalorier 
EFTER ORGASM 

Ligga och kramas.........................................18 Kalorier 
Gå upp direkt..............................................36 Kalorier 
Förklara varför du går upp direkt.....................816 Kalorier 
ATT FÅ EN ANDRA EREKTION 

Om du är: 
20-29 år.....................................................36 Kalorier 
30-39 år.....................................................80 Kalorier 
40-49 år.....................................................124 Kalorier 
50-59 år.....................................................972 Kalorier 
60-69 år.....................................................2916 Kalorier 
70 och uppåt...............................................Döden 
KLÄ PÅ SIG EFTERÅT 

Lugnt.........................................................32 Kalorier 
Snabbt.......................................................98 Kalorier 
Med hennes pappa knackandes på dörren.........1218 Kalorier 
Med din fru knackandes på dörren...................3521 Kalorier

* Fetman har dubblerats


Fetman ökar i världen

Dubbelt så många är i dag överviktiga i världen jämfört med 1980, enligt nya undersökningar.

Den globala fetman har ökat de senaste åren och i princip dubblerats sedan 1980. Det avslöjar tre nya studier som publiceras i hälsojournalen The Lancet.
 
Övervikt, högt blodtryck och höga kolesterolvärden är inte längre endast västerländska företeelser utan är i dag globala problem, noterar forskarna. Fetman har nu brett ut sig även i fattiga länder.

År 1980 var 4,8 procent av männen och 7,9 procent av kvinnorna feta. Nu är 9,8 procent av männen feta och 13,8 procen av kvinnorna.
 
Fetast är, föga förvånande, amerikanarna. Sverige ligger än så länge i lä jämfört med andra länder och har bland de lägsta kolesterolnivåerna i Europa.

* R'licious tipsen!




Läckert röda läppar

Röda läppar går aldrig ur tiden. Den klassiska looken är aktuell bland kändisar såväl som bloggare och modeller. Men hur fixar man snygga röda läppar utan att det blir för mycket? improveme.se har svaret.

 Ska man satsa på läckert röda läppar gäller det att resten av makeupen är relativt neutral. Tumregeln att antingen satsa på markerade ögon eller dramatiska läppar gäller definitivt här. Matcha ditt röda läppstift med lite mascara, lätt rosiga kinder och kanske en mild skugga på ögonlocken.

 För att hålla läppstiftet på plats kan du börja med att dutta lite foundation runt läpparna. Det "låser in" lacket så att det inte smetar. Applicera sedan läppstiftet, först på överläppen och sedan på underläppen. Bäst resultat får du om du använder en läppensel. Börja med att pensla längs läpparnas konturer och fyll sedan på resten av läpparna. Blir det för mycket läppstift kan du försiktigt pressa en servett mot läpparna för att få bort överflödig färg.

 Nyanser som går åt det orangeröda hållet passar de flesta hudtoner, medan de mer rosaröda färgerna gör sig bäst mot lite mörkare hudtoner. Var försiktig med blåröda toner, då de lätt kan få dina tänder att se gråaktiga ut.

* Hej snyggingar ;)


Sitter man hemma & funderar på vad som måste göras innan
Stoffe kommer hit & hämtar mej (Y).

Idag har man varit i skolan. Sista lektionen sög rätt hårt!! Vi
var på Fredriksdal och gick en j*vla tipsrunda.. fett tråkigt &
j*vligt kallt var det ute. :s Mina fingrar var helt röda .. K U L !

Senare idag så blir det till Förslöv antagligen :o .. men vi får
väl se vad som händer annars. Man har ju lov nu (Y).

PUSS
R
'licious.


* Byebye (a)

prinsar & prinsessor , oskulder&fuckers nu skall lilla jag inte sitta mer vid datan :) Har precis pratat klart i tele.. typ! ;) Någons mobil fuckade ju sej, haha! FJANT .. så nu får jag ta & fixa det som måste göras, sedan hinner jag nog inte med så mycket mer.
Men bloggar mer imorgon.

PUSS
R
'licious.


* Männens osexiga sidor


Det är mest avtändande hos männen

Dålig andedräkt, gaser och extrem kroppsbehåring. Det är några av sakerna som gör män avtändande, enligt svenska kvinnor.

Män har en hel del vanor som kvinnor äcklas av. I alla fall om man får tro en ny europeisk undersökning.

Läkemedelsföretaget Pfizer har kartlagt vad 2 500 kvinnor i fem europeiska länder tycker är mest avtändande hos män. 500 svenska kvinnor har deltagit i studien.

De mest avtändande egenskapen hos män är att vara arrogant och näst värst är det om han är självcentrerad, skriver Aftonbladet. Att fortfarande bo hemma hos sina föräldrar anses också vara osexigt.

Bland de fysiska egenskaperna hamnar dålig andedräkt, svettlukt, fisar, övervikt och massiv kroppsbehåring högst upp på listan.

Svenska kvinnor var de som hade lägst tolerans för ofräscha lukter. Men tyska och österrikiska kvinnor utmärkte sig genom att ranka män som inte bryr sig om sitt utseende som mest avtändande.

* MISS IT ♥ !


.. Johan's fest 2010 (eket)


vänner som ej hör av sej mer..


slutet av sommaren 2010 ..


andra vänner ..


Johan's fest 2009..


Franz fest ..


Hesa Tuppen festerna ..


Hesa tuppen festerna i Öa ..


Alla crazy times med dom bästa ..


bahnhof med dom bästa 2010 ..


Ä-holm festen..


Festen hos Smith ..


Retro 2010 ..


Min MISSLYCKADE fest i Förslöv (Y) ..


Underbart folk att festa med..


Dagarna i öa ..


Min & Rebecca's 18års fest..


* Gu vad trött jag blir..

.. när personer ej kan se skillnad på vänner och inte vänner!
Har man kille skall man ej ragga runt på andra? & dem som verkligen ej gör det skall väl inte behöva oroa sej för att det finns någon omogen unge som skall försöka sabba något pga svartsjuka? .. tycker detta är patetiskt som f*n om jag skall vara ärlig, ändå orkar man ej bry sej.. men man undra: vad är det som kan göra så att en person kan få för sej så mycket konstiga saker? hur kan man orka lägga ner tid på andra personer som man ens nt känner? och speciellt inte att snacka skit om någon person man aldrig har haft något att göra med ens. Världen är konstig.. kanske inte hela, men halva! Känns som 50% av alla människor som finns är idioter & 50% inte.! F*n vad jag hatar personer som ljuger.. varför skall man ljuga? VARFÖR????

+ jag & pontus är bara bra vänner & jag tycker om han för den han är & det vet alla som känner mej! Jag har bra och heöt underbart sjuka minnen med Pontus..

what's it! ♥ you better grow up honey


* R'licious tipsen!




Ät rätt och slipp svullen mage

Svullen mage kan göra vilken kvinna som helst obekväm. Men genom att undvika vissa livsmedel kan du få bukt på problemet.

Viva Mayr-dieten är en kosthållning som utvecklats vid Viva Mayr-kliniken i Österrike. Dit åker rika och berömda för att gå ner i vikt. Men huvudtanken bakom kosten är att få matsmältningen att fungera ordentligt, något som kan eliminera problemet med svullen mage.

Försök att dricka minst två liter vatten varje dag, men endast mellan måltiderna. Vänta med att dricka tills 15 minuter efter att du ätit. Måste du dricka något till din måltid, ta små klunkar örtte.

Undvik kaffe, te, cola cola och andra läskedrycker som innehåller koffein. Örtte, mjölk och frukt- eller grönsaksjuice är tillåtna.

Ät helst middag innan klockan 18 – ju senare på kvällen, desto långsammare är din förbränning. Försök att äta frukt och grönsaker med starka färger – de innehåller mycket antioxidanter.

Tugga 30 till 40 gånger innan du sväljer. Det hjälper din matsmältning och du blir mätt snabbare. Dessutom får du i dig mer av näringsämnena i maten.

Dra ner på snabba kolhydrater som kan ha en negativ inverkan på blodsockret. Ät fullkornsprodukter istället. Smakar minst lika gott och är bättre för kroppen.

* hahaha (Y)


.. känner ni igen er? ;)


* Sex för första gången

Pojken kom hem efter att han hade haft sex för första gången.Pappa som ville ställa upp för sin son sa.
- Om det är något du vill fråga om så ska jag försöka svara så gott jag kan.
Pojken- Njaa jag vet inte.
Så pappa hämtade två öl och sa.
-Kom och sätt dig ner så kan vi prata, jag har ju varit med lite längre än dig, så fråga vad du vill ska jag försöka svara.
Pojken- Hur länge har man ont i stjärten.


* R'licious tipsen!




Tumreglerna för ett vackert hår

Alla kan få ett snyggt långt hår men då gäller det att vårda det på rätt sätt. Här följer sju tips för ett friskt svall.

Tänk på maten
Ät nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår. Det finns ett flertal kosttillskott på marknaden för just hår, naglar och hud som kan vara ett bra komplement till din kost.

Klipp inte för mycket
Hår växer ungefär 1 cm i månaden. Går du till frisören varje/varannan månad och klipper av 3-4 cm kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Välj en frisör som inte klipper mer än du ber om.

Var försiktig
Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt. Använd allra helst en kam utan "sömmar" eller skarvar.

Undvik stylingredskapen
Fönen och plattången är onda mot ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt och låt håret självtorka. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst.

Återfukta på djupet

Om det är en hårprodukt som får kosta lite mer så är det en djupverkande inpackning. Investera i en produkt för just din hårtyp. Har du färgat hår bör du välja en variant som bevarar färgen, har du blonderat hår behöver du mycket fukt. Fråga en professionell frisör om hjälp om du är osäker.

Rengör dina borstar
Fett, smuts, damm och döda hudceller är lite av det snusk som finns i dina borstar och kammar. Därför är det viktigt att rengöra dem regelbundet.

Välj rätt håraccessoarer
Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.

* Tja snyggningar ;)


Har man precis kolla på andra avenyn ..

Idag har man bara varit i skola sedan hemma & tagit det lungt.

Senare idag har jag lite som måste göras, sedan får jag väl se
vad som händer utanför lilla Jyllinge. haha.

PUSS
R
'licious.


* Sötnosar ..

.. jag kommer ej att ha tid till att blogga mer idag :o dåligt va?
Men såklart så kommer det en dag imorgon med, som man kan blogga på (Y)
Nu skall jag fixa presenten till Stoffe & det kan ta ett bra tag :o ..  vem vet vad det är ;) mwhihi! Det kan ni få se sen när han har fått det.

men men, ni alla får ha det bäst sålänge!
& hålla tummarna på att min hosta ej kommer inatt.. som den antagligen kommer att göra :(


PUSS
R
'licious.


* Planer idag'


 Duschen!
 Andra avenyn!
 Presenten till Stoffe!
 Annat som måste göras!


* iih.


~ Snart är dej ej långt kvar tills jag får mitt löshår (Y)! Men därimot så skall jag ej sätta i det förens i April eller något sånt. För vill ju har kvar det tills jag tar studenten, så jag kan ha lockigt hår utan att det ser kort ut :D Håret är 60cm såklart & det kommer säkert bli SKIT BRA! Emelie skall hjälpa mej att sätta i det :) .. får vi se hur bra det är med vax egentligen.


* hahaha. (Y)


* I found you ♥

Som rubriken; jag har hittat dej!! ♥
Jag tror jag har hittat min R I K T I G A kärlek. Det är han som får mej att må bra. Det är han som gör allt för att finnas där för mej alltid & den som får mej att känna att alla dagar är underbara! Jag har haft en del killar, men INGEN som dej! Du är perfekt precis som du är! Har sagt det till mina föredetta med, men det kan jag säga ej är sant.. man var yngre och mest snack! Men du är verkligen den personen som får mej att må bra. Du är så bra på alla sätt. Bara att du är lite väl mogen ibland, men det behöver jag bara! :) Du är den killen som aldrig bråkar, kan diskutera saker utan att det skall bli bråk, du är den som tycker om att göra samma saker som mej, du är typ allt! Du ska veta att du är en snällaste och bästa killen jag haft/finns! Trodde aldrig att jag skulle hitta någon som dej, & verkligen inte få någon som dej! ♥ För mej är du perfekt & ingen annan. Jag har i en längre tid sett ner på killar, tills jag träffa dej. Jag har alltid tyckt att kärlek är skit till du kom in i bilden ♥ Tänk att verkligen känna varje dag att man har någon som man tycker om mycket & den andra tycker samma sak. Vi kan prata om ALLT, vi kan snacka hur mycket som helst utan att vi tröttnar på varandra på något sätt! ♥ Om man nu tror på: "vi är som gjorda för vandra" så är det nog så.. men tror fortfarande inte riktigt på det.! :$ Men du skall veta Christoffer Westerlund att du betyder så himmla mycket för. För alla gånger som jag behövt någon att prata med, behövt någon att hålla om, behövt hjälp med något osv! Du finns där ALLTID! & jag är så j*vla tacksam för det ♥ Jag hoppas på en bra framtid med dej! & det tror jag att jag kan få, sålänge vi har det såhär bra! & varför skulle vi ej ha det så för? .. ska jag vara ärlig så tror jag att det håller länge ♥ & jag hoppas verkligen det med! För varje gång jag träffar dej får jag mer och mer käsnlor för dej! Tänk att en kille kan vara så snäll & göra nästan allt för en! .. det är sjukt ovanligt! .. fast du bara är snart 22år. Önska att jag var lika bra som dej! du säger jag är det, men jag tycker inte det iaf :) ♥ Du betyder mest för mej Stoffe ♥ Ser min framtid med dej!


* R'licious tipsen!




De vanligaste mejkmissarna

De vanligaste sminktabbarna – och hur du undviker dem.

 För mörka nyanser
Det är svårt att hitta rätt nyans. Många testar produkter på handen vilket inte alls behöver stämma överens med ditt ansikte. En för mörk nyans syns i solljus och är inte alls speciellt smickrande. Tycker du att det är svårt att lista ut dina skalor på egen hand kan du be om hjälp i de stora varuhusen. Där kan du även få med dig prover på olika nyanser och märken så du testa hemma i lugn och ro.

 Less is more

Konsten att sminka sig osminkad är inte så svårt. Många gör fel och lägger en mask över sitt ansikte med ett gäng produkter som foundation, concealer och puder. Det kan lätt ge ett målat och kakigt resultat. Ett tips är att använda i.d:s mineralpuder. Det är naturligt täckande samtidigt som huden får en vacker lyster. Över det borstar du på lite solpuder som ger ansiktet liv och värme.

 För mycket rouge
Låt ditt vinterrostiga rouge ligga kvar i sminklådan och plocka fram ditt vårrouge i en fräsch rosa nyans. Svep in kinderna med lösa cirkelrörelser och applicera med måtta.

 Läppstift efter ålder

Även om mörka nyanser i roströd och mörkrött är trendigt just nu passar mer medelålderskvinnor, än unga tjejer. Satsa istället på svala nyanser som nougat, ljusrosa eller klarröda läppglans.

 Fel nyans på ögonbrynen
Ögonbryn framhäver ögon och drag i ansiktet. Men välj nyans efter hårfärg. Mörkhåriga skönheter klär i svarta bryn medan naturliga blondiner får smickrande bryn i en ljusbrun nyans. För hårda nyanser ser bara målat och onaturligt ut.

 Balansera mera
För mycket av allt ser bara fake ut. Antingen lägger du fokus på dramatiska ögon med sotade skuggor, eyeliner och lösfransar tillsammans med ett lättare glans på läpparma. Eller så väljer du att dra blickarna till dina läppar med en klarröd och låter mascaran göra underverk för fransarna.

* Student 2011 (Y)


iiih, idag har man fått sin efterlängtade studentmössa :D Men man skall ju tydligen inte testa den förens på studenten.. om det nu verkligen är så, så får man väl vänta (a). Ska bli så skönt att gå ut, men ändå inte! Såhär ser min ut.. ( som ni som VERKLIGEN känner mej säkert skulle kunna listat ut ;) )


* Sex skämt ~ Drängen

Drängen hade länge funderat på hur han skulle kunna få både bondmoran och pigan samtidigt då han äntligen såg sin chans.

Han var tillsammans med bonden ute på leråkern då bonden bad honom gå hem och hämta hans stövlar.

Väl uppe vid huset sa han:
- Bonden sa att jag skulle få sätta på er båda två.
- Det kan jag aldrig tänka mig att han lovat, sa bondmoran.
- Vänta så skall du få höra då. sa drängen och öppnade dörren och skrek ner till bonden:
- Skulle jag ta båda två!
- Det är väl klart som fan! skrek bonden till svar.


* Så viktigt är utseendet


Mäns utseende viktigare för kvinnor än för män

En undersökning utförd på uppdrag av Dove har kartlagt mäns syn på utseende och skönhetsprodukter. Bland annat visar den att kvinnor tycker att manlig skönhet är viktigare än männens själv tycker.

Hela 70 procent av svenska män tycker att det är viktigt att se bra ut. Speciellt är det yngre män som är måna om sitt utseende.

Bland kvinnorna är siffran ännu högre – 76 procent tycker att männens utseende är av hög betydelse, enligt en undersökning från Dove.

Men det är inte bara skönheten som spelar roll. Kvinnor värdesätter också humor, intelligens och empati. Hög status och en tjock plånbok är däremot betydligt mindre viktigt än vad männens själva tror, enligt undersökningen.

* R'licious tipsen!




Grooming efter hudtyp

De olika hudtyperna i jakten på rätt hudvård.

 Normal hud
Du har sällan problem med huden och är varken torr eller glansig. Du kan ha de flesta hudvårdsprodukter. Använd rengöring och fuktighetskräm morgon och kväll, samt en peelingkräm två gånger i veckan.

 Fet hud

Ansiktet känns ofta blankt och du har synliga porer och lätt för att få finnar och andra utslag. Använd endast produkter som är anpassade för acnebenägen hud som inte torkar ut. Använd en oljefri fuktighetskräm som tränger ner på djupet och applicera acnegel på finnarna.

 Blandhud

En blandhud är torr på vissa partier, ofta fet i T-zonen (panna, näsa och haka) och normal på kinderna. Det är viktigt att välja just hudvård för den här hudtypen då för mycket eller för lite fukt kan ge obalans. Välj gärna anti-shine-produkter för att minska blänket.

 Torr hud

En torr hud blir lätt fnasig och kräver mycket fukt. Använd en mild rengöring, peela huden två gånger i veckan och lägg en fuktighetsgivande ansiktsmask lika ofta. Välj lite fetare fuktighetskrämer och gärna en nattkräm.

 Känslig hud
Huden är extra känslig för temperaturskillnader. Från kyla till värme, torr luft och för mycket sol kan skapa obalans. Använd milda, oparfymerade produkter och rengör huden morgon och kväll. Kombinera gärna med ett serum för känslig hud. Använd en fuktighetsgivande ansiktsmask två gånger i veckan.

* R'licious dissar!


Gud vad trött jag blir på min hosta. Tog hostmedicin igår.. tror ni att det hjälpte? - NEJ! .. Så så var det med det! Mamma & pappa tycker att jag skall gå till dokorn, eftersom pappa hade denna hostan innan så vet han hur det är. Han kunde inte iheller sova på nätterna, & det påverkar ju såklart mej nu i skolan när inte jag får min sömn :( men problemet för mej är bara att om jag verkligen vågar gå till doktorn. Vet att det kanske låter hur barnsligt som helst, men jag är faktist rädd för doktorn! Någon måste ju vara det. Eller jag är egentligen mer rädd för att ta sprutor och prover osv. Hur ska jag göra? varför har jag fått denna hosta? .. om det håller på så inatt med får jag väl åka t ill doktorn trots allt! .. det är ej kul att hosta så mycket att man håller på att spy.


* Hej alla söta.


Sitter man & håller på att planera stoffe's alla ♥-dag present! Vi
får ju ta det i helgen istället för igår, eftersom jag ej hann att
träffa honom igår. :) men det blir säkert bra!

Idag har man bara varit i skolan. Gått länge idag.. sjukt tråkigt.
Fast vi fick sluta lite tidigare i alla fall.

Senare idag skall jag fixa present till Stoffe, kolla på andra
avenyn m.m.

PUSS
R
'LICIOUS'


* G'natt.

Ne nu skall jag dra mej :p Orkar ej sitta vid datan mer.
Men bloggar mer imorgon :)

PUSS
R
'licious.


* FAN ASSÅ!!!

Vill verkligen ha jobb men fattar ej hur man skriver ett j*vla cv!!! så jävla trött på detta nu! Jag fattar ej hur jag skall skriva det och mamma kan ju knappast hjälpa mej! För det är ju bara JAG SOM KAN DET!! fan asså, lägger ner detta nu! ge mej bara ett jobb!!.. vilket som helst! hur j*vla svårt kan det vara egentligen?? ;@


* Topplista ~ foundation


* BRB

Lilla jag skall börja skriva på mitt CV så jag får det gjort! :)
Bloggar mer senare! ha det sötnosar :*


* (Y)



( tycker själv att alla ♥-dag är överskattat.. Som dem flesta)


* R'licious HISS!


ÄNTLIGEN, nu skall jag kunna sova & slippa att behövagå till doktorn bara för att få recpt! :D Pappa har köpa hostmedicin till mej ♥ ÄNTLIGEN, fatta hur glad jag är.. som ni ej vet så har jag haft svår hosta. jag har hostat på nätterna så mycket att jag ej kunnat sova! Jag får hostattacker ofta & ci har ej haft hostmedicin hemma.. jag är ej den personen som tycker om att ta prover och gå till doktorn för jag tycker det är läskigt. Så nu har min pappa räddat min dag & mina nätter! Hoppas verkligen att det hjälper nu bara. För ibland hostar jag så mycket att jag håller på att spy :( inte precis det roligaste. Men men.. nu var det problemet löst! :D Hoppas det funkar nu bara (a)


* Håret gör dig sexig




Så ser män på kvinnors hår

Har du någonsin undrat vad män tycker om kvinnors frisyrer? En ny undersökning ger svar.


Ditt hår är en de viktigaste aspekterna av ditt utseende. I alla fall enligt männen.

I en ny undersökning av hårvårdsföretaget Pantene framgår det att 82 procent av männen ser håret som en av huvudingredienserna för en kvinnas sexighet. 60 procent uppgav att de hellre skulle dejta en kvinna med vackert hår än en kvinna med stora bröst.

En snygg frisyr är också mer tilldragande på krogen än en kort kjol, enligt undersökningen. Nästan tre fjärdedelar av männen lägger märke till kvinnor på grund av deras hår och 44 procent svarade att frisyren är det första de tittar på hos en kvinna. Det är viktigare än både kläder, ben och makeup.
 
Så hur ska håret se ut för att männen ska gilla det? 78 procent av männen svarade att "friskt" hår gör dig attraktiv.

* R'licious tipsen!





Sanningen om konstiga hårkurer

Packa in håret med råa ägg eller tvätta med sköljmedel? Det finns många udda husmorskurer som sägs ge vackrare hår. Men är de bättre än riktiga hårvårdsprodukter? Vi reder ut hårmetoderna.

 Vinäger
Att ha vinäger i håret kan göra att det ser mer glansigt ut. Men det gör också att håret luktar surt. En glansspray är i så fall mer effektiv.

 Ägg
Att använda ett rått ägg som hårbalsam kan också ge stråna extra glans, eftersom ägget lägger sig som en skyddande hinna runt stråna. Men även här finns risk för att håret luktar väldigt illa. Vill du ändå testa så använd kallt vatten för att skölja ur ägget, inte varmt.

 Öl
Ett gammaldags hårtrick är att skölja håret med öl. Och visst kan den intorkade ölen ge håret mer stadga, men du kommer att gå runt och lukta som en gammal pub. Samma effekt, men bättre doft, kan du få med ett stylingpuder eller en stylingkräm.

 Regnvatten
Regnvatten använde man förr i tiden att tvätta håret i, för att göra det mjukare och lenare. Det beror på att vattnet i kranen är hårdare. Men moderna schampon kan mjukgöra håret ändå, utan att du behöver ställa ut hinkar på balkongen.

 Olivolja
Att packa in håret med olivolja sägs kunna göra håret mjukare och mindre trassligt. Men bara olivolja fungerar inte, det behövs en emulsion av olja och vatten för att det ska kunna tränga in i hårstrået.

 Majonäs
Majonäs torde funka bättre än olivolja, då det innehåller just en emulsion av vatten och olja. Det kan återfukta hårcellerna, men ett vanligt balsam funkar minst lika bra.
 
 Tomatketchup
Är du blondin och har blivit grön i håret efter att ha badat i en pool? Det beror på kopparsulfatet i vattnet, som adderas för att motverka algbildning. Att ha ketchup i håret kan i vissa fall neutralisera kopparsulftates färg – det är i alla fall värt att försöka.

* Regnrock!

K L O C K R E N !

Det var älskaren som var hos älskarinnan när plötsligt mannen i huset kommer hem. Älskaren hinner inte plocka ihop sina kläder utan hoppar ut genom fönstret (nedre plan) för att inte bli tagen på bar gärning. Ute regnar det och mannen måste snabbt försöka ta sig därifrån osedd. Plötsligt kommer ett gäng med joggare förbi och älskaren ansluter sig till gruppen . Efter en liten stund tittar en av killarna i gruppen på älskaren och frågar...
- Brukar du alltid jogga naken? Älskaren svarar..
- jaa...
- Och med kondom på?! Älskaren svarar...
- Nej, bara när det regnar..




* Hej alla.


Sitter man & väntar på att maten skall komma & grannarna. :)
Blir att käka kinamat hos oss med grannarna (Y). N I C E !

Idag har man bara varit i skolan, sedan har jag ej hunnit göra
så mycket mer. :o

Senare idag skall jag börja att fixa mitt cv, & massa annat som
måste göras.

PUSS
R
'licious.


* 10 saker killar vill ha



Det är inte alltid lätt att veta vad som rör sig i männens huvud och ibland letar efter bruksanvisningen. Med den här lilla listan blir det i alla fall lättare att komma på vad det är han egentligen vill ha av dig (förutom sex).

Gör din pojkvän glad idag med något av dessa 10 tips.
 

1.
Han vill gärna att du beundrar hans två… eller förlåt, sexpack.
2. Han vill gärna ha en blinkning tvärs över rummet på en särdeles tråkig fest.
3. Åtminstone halva chokladasken.
4. Hjälp med att hitta en Mors Dag-present och gärna en liten påminnelse om att skicka kortet också.
5. Ett sömnigt leende på morgonen, en lång kram efter jobbet och en kyss innan ni somnar. Ett litet tjuvnyp i hans läckra häck har aldrig skadat heller.
6. Han vill inte ha frågan ”Ser jag tjock ut i den här?”.
7. Vadslagning - framförallt när vadet handlar om annan valuta än pengar…
8. Lite hjälp på traven för att få fram ett ”Jag älskar dig”.
9. Rak kommunikation utan krusiduller. Kan hända att män gillar att bli bortskämda, men vad de egentligen behöver är en jämlike.
10. Bli kliad på ryggen.

* C. ♥

Ä L S K L I G ♥ !


* HAHAHA!


* R'licious dissar!


Något som jag tycker är väldigt tråkigt just nu med min blogg, är att jag ej har så mycket att skriva om eller blogga om. Känns så segt att man verkligen inte har något speciellt som man vill eller kan berätta :o .. har känts som det varit så de senaste dagarna faktist. Men vad skall man göra? får blogga mindre helt enkelt.. tills jag har något att blogga om :)


* R'licious tipsen!




Så motverkar du ont i ryggen

Ryggsmärtor är ett vanligt problem och många lider i onödan. Här är några saker du kan göra för att förebygga problemen.

 Träna magen
Upp till 75 procent av alla smärtor i korsryggen kan förebyggas genom att träna upp magmusklerna, uppger Men's Health. Det beror på att musklerna i rumpan och baksidan av benen får arbeta extra hårt för att hålla din ryggrad rak när du har svaga magmuskler. Se til att göra situps och andra magövnigar dagligen för att stärka musklerna.

 Byt sittställning
Har du ett stillasittande jobb är det en bra idé att variera hur du sitter. Varva till exempel mellan att sitta rak i ryggen, att lägga upp fötterna och att luta stolsryggen bakåt. Ta även regelbundna pauser och sträck på dig.

 Skippa övertiden
Personer som ofta jobbar mer än 8 timmar per dag har 61 procent högre risk att drabbas av skador på jobbet, enligt en studie från University of Massachusetts. Ryggsmärtor toppar listan över jobbrelaterade skador. Se därför till att hålla övertiden till ett minimum.
 
 Få dig D-vitamin
En studie har visat att 80 procent av de som lider av ryggsvärk även har brist på D-vitamin. Brist på ämnet kan även öka risken för benskörhet, så se till att dricka mycket mjölk och få dig D-vitaminrika livsmedel som ägg, svamp och fet fisk.

 Sov rätt
Din sovställning kan också påverka hur din rygg mår. Brukar du sova på sidan kan du dra upp knäna och placera en kudde mellan dem. Gillar du att sova på rygg kan du placera en kudde under knäna istället och sover du på mage kan du lägga kudden under magen istället. Det gör att din rygg inte belastas fel under natten.

* Morotens oanade kraft




Morotens oväntade effekt på huden

Äter du morötter, plommon eller persikor? Dessa mörkfärgade frukter och grönsaker uppmuntrar nu forskare oss att äta. Nya studier visar pigmenten i grönsakerna och frukterna gör oss mer attraktiva.



Forskare från University of Bristol och
University of St Andrews bekräftar resonemanget ”du blir vad du äter”. De har genom forskning sett att de som äter mycket pigmenterade frukter och grönsaker, förändrar sin hudfärg och sin huds utseende.

Genom tester har de kommit fram till att förändringen anses vara attraktiv. Huden ska upplevas som fräschare, friskare och jämnare färgad.

Det är de mörka karotenoidpigmenten
som påverkar vår hud mest. Forskarna ser likheter mellan vad vi människor tycker är attraktivt och vad som anses attraktivt i djurriket. Fåglar och fiskar använder sig också av karotenoider för att synas bättre och attrahera partners.
– Denna forskning har gett oss intressant förståelse om hur det vi äter kan påverka vårt utseende, säger Doktor Ian Stephen, en av studiens ansvariga.

– Att ha en fräsch hy
är en viktig faktor för många som bedömer hur attraktiv man ser ut att vara. En hälsosam diet med mycket frukt och grönt, är det bästa sättet att ge sig själv en naturligt attraktivare hy, säger Doktor Ian Stephen.

* Tja snyggingar :*


Sitter man och plugga, kanskte inte just nu nu nu! :) men håller
på med det i alla fall.. men skall snart fortsätta, innan mamma
kommer hem.. för så skall vi till Åstorp och klippa Sofia ! (a)

Idag har man varit i skolan, soft dag eftersom vi bara gick
halva dagen för sedan skulle vi på en mässa med skolan. &
kolla på massa universitet osv. Så efter vi hade varit där så
fick vi sluta. Så blev att vi sluta vid halv 1 ist för halv 4 (Y).

Senare idag skall jag plugga plugga plugga :( .. sedan skall
Stoffe komma hit ett tag :) Sen händer det väl ej så mycket
mer idag.. inte som jag vet i alla fall.

PUSS
R
'LICIOUS.


* Sex problem

En äldre herre o hans fru kommer till läkaren med problemet bristande potens. Dom bli informerade om en ny metod där en metallplatta opereras in i kvinnas vagina o en magnet i mannens penis. Paret bestämmer sig för att testa metoden och ingreppet utförs med lyckat resultat. Ett år senare är det dags för återbesök och utvärdering men bara kvinnan dyker upp varpå läkaren frågar vart mannen är, kvinnan svarar att han sitter i fängelse, va utbrister läkaren, hur har det gått till? Jo svarar kvinnan allt var jättebra ändå tills han var i simhallen och en liten pojke med tandställning simmade förbi.

HAHAHAHA !! (Y)


* Topplista ~ t läpparna!


* R'licious tipsen!




Så får du en snygg vårbränna

När solen lyser under våren är det lätt att känna sig lite blek och glåmig. Med en färgad dagkräm får ditt ansikte en snabb färgdos.

Att "sminka sig" kan kännas främmande för många män, men med hjälp av en dagkräm som innehåller en svag nyans av färg kan man snabbt råda bot på den vinterglåmiga huden som många lider av i början av våren. Dagkrämer absorberas snabbt av huden och ger ett naturligt solfräscht resultat. Produkten är lätt att få bort med hjälp av en ansiktstvätt. Detta är alltså ingen brun-utan-sol-produkt som har en bestående effekt.

En färgad dagkräm appliceras lättast med hjälp av fingrarna eller en makeup-svamp. Börja i mitten av ansiktet och arbeta dig utåt. Oftast slipper du oroa dig för ojämnheter med denna produkt, men var noggrann så slipper du skarvar vid bryn och hårfäste.

Många dagkrämer innehåller även solskydd, vilket är perfekt för att hålla undan solens skadliga strålar. Då är det produkter med ”SPF 15” du ska titta efter vid diskarna. Produkterna finns i olika nyanser för alla hudtyper. Välj en nyans som är så nära din egen hudton som möjligt.

* klockren!


* R'licious tipsen!




Tre steg till heta lockar

Lösa Hollywoodlockar är inte alltid så bra för ditt hår, men med rätt knep slipper du slitage.

1. Börja med att applicera en värmeskyddande produkt i handdukstorkat hår. Borsta igenom håret så att produkten fördelas jämnt därefter fönar du håret tills det nästan är snustorrt.

2. Dela upp håret i två sektioner. Tvinna hårslingor på varje sektion och fäst dem med hårnålar. Föna håret tills det är riktigt torrt.

3. Resultatet blir bättre om du låter lockarna svalna, så vänta i minst 15 minuter innan du släpper lockarna lösa. Skaka ur vågorna med fingrarna och avsluta med att en lätt spray genom hela håret så att frisyren håller.

* Hej alla.


Sitter man och väntar på att mamma ska komma hem & så att
pappa kan göra klart maten, så vi kan käka.

Idag har man bara varit i skolan. Rätt bra dag faktistk, hann med
en massa saker med mitt projektarbete :D Så det gjorde i alla fall
min dag!

Senare idag blir det ej träning, hoppar det idag eftersom jag har
lite annat & göra, sedan vill jag dit som vanligt på Måndag igen om
Elin ska med (a). Så idag blir det skolsaker som skall fixas sedan
kolla en massa på Andra avenyn :D

PUSS
R
'licious.


* Hörs!

Byebye prinsar & prinsessor , oskulder&fuckers .. nu skall jag börja plugga sedan blir det att se några avsnitt på Andra avenyn. Senare när dem små har lagt sej skall jag tillbringa lite tid med min mamma & skappa (tror att det stavas så?) lite (a). Senare ikväll lär jag väl snacka med Stoffe sedan sova. Så har en hel del framför mej nu. Så är lika bra att jag börjar med det nu. Har ej så mycket mer att blogga om iheller! Så tycker det får räcka. :)

Men självklart så bloggar jag imorgon. Vet ej om jag ska sluta på innebandyn eller hur det blir.. får se! Men bloggar mer imorgon i alla fall. Ni får ha det bäst ♥

PUSSSSSS
R'LICIOUS


* Stans bästa knull!

Det sitter tre killar och festar på puben då en bra packad karl vinglar in.
-Din morscha är schtans bästa knull! vrålar han. Alla på puben väntar sig att fyllot ska få en jävla smäll så han står och dör, men inte då.
-Jaja, säger killen bara och karln lallar iväg. Efter en sund kommer samma idiot in och vrålar:
-N-nu ha-har jag varit och knullat din mor. Ischen1
-Så kul för dig då, säger killen. Alla börjar undra vad fan som står på, men fyllot lallar iväg igen. Efter en halvtimme komme idioten in igen och innan han hunnit innanför dörren vrålaar han:
-Din morscha schög av mig!
Men nu reser sig killen från bordet och folk väntar sig ett bråk:
-Gå hem farsan, du är full!


* Fet av fitnesstankar




Träningstankar gör dig hungrig

Bara att tänka på ett träningspass kan få dig att gräva djupare i chipspåsen, enligt en ny studie.



Att träna är toppen om du vill hålla dig i form.

Att läsa om träning, däremot, kan vara rent förödande. I alla fall om man får tro en ny studie som publicerades i journalen Appetite.
 
I undersökningen upptäckte forskarna att när studiedeltagarna läste en berättelse om träning åt de nästan dubbelt så många kalorier efteråt. Det verkar alltså som om aptiten stimulerades på samma sätt som om de faktiskt hade tränat.

Impulsen att äta mer efter ett workoutpass uppstår alltså oavsett om träningen skett på riktigt eller bara i fantasin.

* Topplista ~ mascara


* Hos tandläkaren.


Måste verkligen berätta detta. Jag var hos tandläkaren idag för att ta bort limmet som suttit kvar sen mitt tandsmycke hade trillat av för ca. 1 år sedan :$ haha! .. Idag tog jag bort det och sedan skulle jag sätta på min måne igen :) ! .. min tandläkare är sjukt häftig & rolig, men det roligaste var att han tyckte att tandsmycket var så litet & han var jätte rädd för att han skulle tappa det. hahaha, han var så orolig över det så sedan när han la den & jag skulle visa hur jag ville den skulle sitta så höll jag på att dö av flabb.. som tur var kunde jag ju hålla mej precis när han gjorde det, men det var bara ren tur att jag kunde det.. för det var PRECIS att jag klara det. Skratta så himmla mycket efter jag varit där. Men  nu är det på i alla fall, & får hoppas på att det sitter kvar i några år till ;) .. annars fick jag komma tillbacka & sätta på de igen (gratis). (känns som den ej kommer sitta kvar lika länge bara för att det är en kille som sattit på den :$ mwhihi. hahahaha) men min tandläkare är dödscool! ;) haha


har en sådan fast i gul :) sedan en diamant i silver såklart!


* mwhihi


* R'licious tipsen!




Så får du en felfri hud

Vanskötta pormaskar kan lätt förvandlas till akne om de blir inflammerade. Följ stegen nedan för att hålla huden porfri och fräsch.

Steg 1: Börja dagen med bra hudvård. Välj en mild ansiktstvätt som du använder morgon och kväll. Undvik tvål och oljiga produkter som kan täppa igen porerna.

Steg 2: Att peela ansiktet en gång i veckan är ett måste. Skrubbkrämer tar bort döda hudceller och ger huden lyster. Massera peelingkrämen försiktigt i fuktigt ansikte och skölj.

Steg 3: Två gånger i veckan kan du unna dig en välbehövlig ansiktsmask. Feta hudtyper med hög produktion av sebum kan välja en ansiktsmask baserad på lera. Den varianten rengör och tar bort överskottet av sebum. Applicera på rengjord hud i drygt tio minuter och skölj.

Steg 4: Försök att inte attackera pormaskarna och skapa med naglarna. Börja med att mjuka upp huden med en varm handduk som du pressat mot ansiktet. Därefter tar du en pappersbit under naglarna och tryck försiktigt med fingrarna på pormaskarna.


Därför drabbas du av pormaskar

Pormaskar uppstår inte på grund av dålig hygien, utan hos hormonerna som producerar hudfett (sebum). När döda hudceller täpper igen porerna uppstår pormaskar. Och om pormasken är ”öppen” kommer det in smuts i form av hudavlagringar och sebum i kontakt med luft, vilket ger pormasken sin mörka färg.

* Tråkigt att plugga!

Denna kvällen skall jag faktist ta och fixa klart mina praktiksuppgifter.. så himmla tråkigt det är att plugga! Tur att man ej behöver göra det så ofta. Men min stackars kväll skall jag plugga på & sen förtjänar jag att kolla på andra avenyn. ;)


* Hej sötnosar ;*


Sitter man och snackar i tele med Soffe :) & snart blir det käka
middag. (Y)

Idag har man varit i skolan, efter det blev det till tandläkaren.
ta bort limmet som satt kvar sen sist jag hade mitt tandsmycke.
Sedan satte jag på det igen (A).. så det är väl typ det som har
hänt idag.

Senare idag skall jag bara vara hemma & ta det lungt, samt
tänka på om jag skall fortsätta med innebandyn eller ej.. har
absolut ingen aning om hur jag vill göra faktist.. vill börja på
dans, men ingen pallar typ börja med mej.
Men men.. ska kolla lite på Andra avenyn osv idag med.

PUSS
R
'licious.


* Hej sötnosar ;*


Sitter man och snackar i tele med Soffe :) & snart blir det käka
middag. (Y)

Idag har man varit i skolan, efter det blev det till tandläkaren.
ta bort limmet som satt kvar sen sist jag hade mitt tandsmycke.
Sedan satte jag på det igen (A).. så det är väl typ det som har
hänt idag.

Senare idag skall jag bara vara hemma & ta det lungt, samt
tänka på om jag skall fortsätta med innebandyn eller ej.. har
absolut ingen aning om hur jag vill göra faktist.. vill börja på
dans, men ingen pallar typ börja med mej.
Men men.. ska kolla lite på Andra avenyn osv idag med.

PUSS
R
'licious.


* Rubrik.




* Byebye?

Sorry prinsar & prinsessor , oskulder&fuckers men jag hinner ej blogga mer nu, antagligen inte ikväll iheller. För nu innan bussen går skall jag kolla lite på Andra avenyn sedan göra v mej för att dra. Sen slutar träningen halv 9, så vet ej när jag är hemma .. men jag skall i alla fall duscha & käka efter träningen.. så får väl se hur mycket jag hinner :p
Annars bloggar jag mer imorgon.

PUSS
R
'licious.


* Miss you (er)

why change people who do not should it?
why? ..


* Helgen med min.



* Hahaha (Y)


* Hellre snygg än frisk

Kvinnor spenderar mer på skönhet än på hälsa

Kvinnor är mer måna om sitt utseende än sin hälsa, i alla fall om man ser till vad de är villiga att lägga pengar på. Det visar en ny studie.

Tjejer lägger bara två tredjedelar så mycket pengar på sin hälsa som på sin skönhet, enligt en brittisk undersökning.

Skönhetsprodukter och estetiska behandlingar är med andra ord mer populära än hälsovård och gymmedlemsskap. En taleskvinna för brittiska sjukvårdsorganisationen Benenden Healthcare Society kommenterar att kvinnor blivt för fokuserade på sitt yttre och glömmer att ta hand om sitt inre, skriver TheMedGuru.com.

Forskarna intervjuade nära 3 000 kvinnor mellan 18 och 65 år om hur de rankade skönhet kontra hälsa. De upptäckte då också en hel del ohälsosamma kostvanor.

19 procent av kvinnorna erkände att de brukade gå på svältdieter för att snabbt gå ner i vikt, 20 procent hade använt laxermedel för att bli smala och nästan 14 procent hade använt bantningspiller.
– Kvinnor kan vara smala och se bra ut, men det betyder inte nödvändigtvis at de är hälsosamma. Att ha en balanserad livsstil borde vara en prioritering för alla, skriver forskarna i studien.

* R'licious tipsen!




Så fixar du klumpfria fransar

En touch av mascara är det bästa och enklaste sättet att piffa upp ditt ansikte. Men fastklibbade fransar och klumpig mascara ser bara ofräscht ut. Så här gör du för att undvika klumparna.

 Torka av borsten
Att skrapa av mascaraborsten mot kanten av hylsan är inte idealiskt. Färgen torkar då fast vid öppningen och faller av som smulor nästa gång du använder mascaran. Torka istället av borsten mot en servett, så att du har lagom mycket mascara kvar. På så sätt undviker du att klumpar bildas på fransarna.

 Kamma igenom fransarna

Ser du ändå att en klump hamnar på fransarna så separera dem med en ögonfransborste. Gör det på en gång, medan mascaran är fuktig. Väntar du för länge har fransarna hunnit torka fastklibbade i varandra, och då blir det mycket svårare att reda ut dem.

 Köp en ny mascara

Om en mascara har börjat klumpa sig är den troligtvis för gammal. Mascaror har en ganska kort livslängd – ungefär var tredje månad är det dags för en ny. Och klumpar den sig redan från början så köp en annan sort nästa gång!

* Wanna know? ..


Någon som jag verkligen HATAR är att snacka med personer som är fulla ifall jag själv inte festar/är full.. tycker det känns så meningslöst att snacka med någon, för nästan allt dem snackar om är massa skit som de ändå glömmer dagen efter. & det roligaste är att nästan alla säger att dem minns allt dagen efter, men i stort sätt så är det ej så.. okej, kanske beror på hur full man är! Tror säker att det är fler där ute som ej gillar att snacka med folk då :) ?


* Hej alla. :)


Har man precis kommit hem från skolan & väntar på att maten
skall bli klar. (Y)

idag har man varit i skolan. Ej min dag idag. Hade ej mina nycklar
med mej eftersom jag sova hos Stoffe tills idag. Så har jag 2 kompisar
som har varse en nyckel till mitt skåp med. Hon ena glömde & hon
andra stack ! Så fick klippa upp mitt fucking skåp igen, vet ej hur
många ggr jag gjort  det innan.. men många !

Senare idag skall jag träna! & sen händer det väl inte så mycket
mer idag.

PUSS
R
'licious.


* Så rätt så! ..

haha, så känns det ibland (Y)


* R'licious tipsen!




8 tips för vackra ögon

1. Har du problem med att din ögonskugga lätt fastnar i ögonglobslinjen? Ta en bomullstuss med lite ansiktsvatten och applicera över hela ögonlocket, sedan kan du lägga ögonskuggan när det har torkat. Då sitter ögonskuggan som berget!

2. Glöm inte bort att sudda ut skuggorna. Makeup i skarpa fält är aldrig snyggt. Oavsett nyans så gör det sig bäst om man suddar ut och matchar.

3. För att få till den perfekta appliceringen av flytande eyeliner så är det bra att börja med en mall. Applicera den formen du önskar med en mjuk svart ögonskugga, sedan täcker du över denna i korta drag med penseln du har doppat i flytande eyeliner för att få det bästa resultatet.

4. Innan du applicerar mascaran är det viktigt att komma ihåg att böja ögonfransarna. På så sätt får du ett piggare och fräschare utseende oavsett hur tidigt det är på morgonen.

5. En variant som är mycket populär bland kändisarna på röda mattan är sotade ögon. Det kan man enkelt få till med en svart eyeliner som man applicerar både på den övre och nedre fransraden. Därefter sotar ut en ljus skugga på hela locket och därefter applicerar du en mörkare och sudda, sudda, sudda.

6.
Om du har tunna ögonbryn men vill ha dem lite fylligare kan du fylla i dem med en brynskugga i en mediumnyans. Kom ihåg att arbeta med håren som de naturligt växer och använd korta lätta drag.

7. Vaknat upp med extra puffiga och tunga ögonlock? Hoppa över de skimrande ögonskuggorna i metallicnyanser och satsa på mörkare, matta nyanser. Det är mycket mer smickrande!

8. Om du har små ögon och vill ge intrycket av att de är större eller helt enkelt vill öppna upp ögat lite så är ett bra tips att använda en vit eyeliner på undre fransraden. Applicera sedan en silvrig ögonskugga i inre ögonvrån, och voila du får ett öppet och vaket utseende.

* R'licious hissar!

Första gången idag som jag avänder Elvital's Balsam & det är S U P E R ! Något för er som använder balsam. Känns som man har nytt hår! Fast det kanske det gör med all balsam? .. vad vet jag, har ej testat hur många olika sorters som helst. :) Men använder du balsam skall du verkligen testa denna någon gång. Ett plus är att den lukar sjukt gott! Godare än dem andra färgerna som finns i Elvital. (enligt mej.)

* Min ♥

hahaha sry, men var tvungen :$ ♥. vet ej hur gamla bilderna är ens ;'o


* R'licious tipsen!




Så raggar du rätt på krogen!

Partysminket är fixat in i minsta detalj, outfiten känns helrätt och nu du är sugen på en spännande krogflirt. Hur fångar man snyggaste killen på klubben? Vad ska man akta sig för? Och hur lockar fram maximalt självförtroende på dansgolvet? VR guidar dig!

STEG 1

DU ÄR SNYGGAST PÅ
DANSGOLVET

Inget attraherar så mycket som ett gott självförtroende. Tycker du själv att du är rolig, snygg och smart kommer blir det helt enkelt inte så svårt att få andra att hålla med dig.

Inför festkvällen: Ta på dig festoutfiten som du trivs bäst i och lägg lite extra tid på att få till den där frisyren som du känner dig snyggast i. Lyssna på din favoritmusik under tiden! Ställ dig sedan framför spegeln och överrös dig själv med komplimanger.
Under festkvällen: Tacka och tå åt dig av de komplimanger du får. Våga skratta och glöm inte att ge dina fina kompisar komplimanger, det känns bra att vara snäll - vi lovar. Låt ingen trycka ner dig och påminn dig själv om hur fin du är, och att du är ute för att ha roligt.
Efter festkvällen: Tänk igenom kvällen som gått innan du somnar. Känner du dig besviken över att du inte fick killen du drömt om, eller kände du dig liten och osynlig i jämförelse med någon annan? Släng bort de tankarna omedelbart! Ett viktigt steg i självförtroendejakten är att inte ge något som helst utrymme till den negativa tankarna. Tänk extra mycket på det som var roligt istället - så bäddar du för en extra rolig festkväll med härliga förväntningar nästa gång!

STEG 2

LÄR DIG FÄLLORNA

Du bör helt enkelt akta dig för...
Spanet som raggar på alla: Den är typen är ute efter någon, bara vem som helst, och antingen mest för ett ligg eller två. Så länge du inte är ute efter exakt samma sak bör du inte lägga mer energi på killen/tjejen som inte lägger all uppmärksamhet på dig.
Den avundsjuka kompisen: Den avundsjuka kompisen gillar inte alls att du har planer på att ragga under kvällen - och försöker därför sabba dina chanser med sänkande kommentarer, dissiga blickar och uppmärksamhetkrävande handlingar. Ta tjuren vid hornen och fråga din kompis vad problemet är. Antingen reder ni ut saken med det samma, eller så är det kanske helt enkelt så att ni snarare ska umgås vardagligt än på fest.
Att dricka för mycket: Nej, du blir inte snyggare med alkohol i blodet. Nej, du är inte ditt smartaste jag på fyllan och ja, du kommer må så mycket bättre dagen efter om du tar det lugnt med drickandet under kvällen.

STEG 3

FÅNGA INTRESSET

Ha kul! Folks uppmärksamhet dras snabbt till de som verkar ha roligt på klubben. De blir nyfikna eftersom de självklart vill ha minst lika roligt själva! Här ökar du genast dina chanser för att ditt span kommer fram till dig utan att du behöver anstränga dig det minsta - bara ha kul.
"Råka" stöta ihop med ditt span: "Råka" dansa in i ditt span på dansgolvet, och "råka" hamna i toalettkön samtidigt. På så sätt får du flera tillfällen att le, introducera dig och småprata med ditt span.
Våga fråga! Ta mod till dig och våga småprata med ditt span! Hur ska du annars få veta om han/hon är något för dig?

Du vet att du lyckats när...
x Ni håller kvar varandra med blicken och har lång och upprepad ögonkontakt.
x Ditt span klappar dig på armen, kramar dig eller bara råkar nudda dig titt som tätt.
x Ditt span gärna brer på lite extra på sina egna historier för att verka bra i dina ögon - samtidigt som han/hon frågar och är intresserad av att veta mycket om dig.


* Tja snyggingar ;)


Sitter man i en tom lägenhet i Förslöv & har inget att göra :o Katten
sover & alla andra sover, känns som det bara är jag som är vaken
pga en viss person skulle tävla i morse, så blir man ju väckt innan
han ska dra. haha! aja, :)

Sry att jag ej blogga igår, men hade en hel del att göra. Hann ej
sitta vid datan över huvud taget.! Först var man på sin praktik,
som var sista dagen :( sedan körde mormor mej hem & lite efter
det stack jag till stallet.
På kvällen kom Stoffe & hämta mej, efter det stack vi till Maxi &
handla. Senare blev det hem till han & käka bakpotatis & kolla
film (Y).

Idag skall man bara vara här, om det ej händer något kul i ä-holm
eller i närheten :D Får se lite vad som händer. Stofffe kommer ju
ej hem förens seeeeent! .. ne men typ 7.
Sen kl 20.00 är det ju Melodifestivalen :p man borde kanske titta
på det? gjorde aldrig det förra året :o brukar ju aldrig vara så
bra låtar & dem som man vill skall gå vidare & vinna, gör ju aldrig
det.. känns det som. haha! Sen vet jag att Erik ska vara med igen,
så får väl se hur bra han är denna gången. haha.
Det är väl typ det som händer idag. Sen skall jag ju fixa en liten
överraskning till min lilla tönt söte Stoffe . ♥'

PUSS'
R
'licious.


* JAAAAAAA!! :d

Shoppaholic! ♥


* Ge meeeej! ;



~ Skall jag köpa den? .. eller inte? sjukt fin i alla fall (Y)


* R'licious tipsen!


En hårprodukt som jag anäver varje dag är denna :) ..

Som då skyddar mot när du plattar & fönar ditt hår! & den är S U P E R ! Har aldrig använt sådant i ett annat märke, så kan tyvär ej gemföra den med andra. Men för mitt hår är den i alla fall sjukt bra! & det är värt att testa den, om du vill skydda ditt hår för hög värme. Kostar bara mellan 50-70kr ! & det är värt det lilla i alla fall.


* pff, hahahaha!


* Ej käkat sen kl. 10

Ne, nu måste jag verkligen ta en liten paus från bloggandet & gå ut & käka :o

BRB bitches ;)


* Rolig historia!

Benny gick bort till sin kvinnliga kollega på jobbet och sa:
- Åh, vad ditt hår luktar gott idag, alldeles nytvättat!
Kvinnan blev rasade och gick raka vägen in till chefens kontor och talade om att hon blev sextrakasserad på sitt jobb.
- Vad är det som har hänt? frågar chefen.
- Benny sa att mitt hår luktar nytvättat, svarade kvinnan.
- Men, vad är det för farligt med det? frågade chefen.
- Vad som är farligt med det? fräste kvinnan. Benny är ju för fan dvärg!


* R'licious tipsen!




Maten som hjälper dina muskler

Vad du äter har betydelse för din kropps förmåga att bygga muskelmassa, något som de amerikanska footballspelarna i NFL tagit fasta på. Här är maten de äter.

 Mjölk ger dig starka ben, det har du säkert hört till förbannelse. Men det är icke desto mindre sant – mjölkens kalcium är toppen för skelettet. Drick till maten eller i ditt te eller kaffe.

 Frukt och grönsaker är bra när du tränar, eftersom de innehåller mycket vatten som gör att du inte blir uttorkad. De är dessutom rika på fibrer och vitaminer. Gör gärna en fräsch sallad till lunch eller smootie till mellanmål.

 Fisk är en viktig del av en NFL-spelares kost, särskilt tonfisk och lax. Omega-3-fettsyrorna hjälper kroppen att återhämta sig snabbare efter tuffa träningspass och gör dig mer motståndskraftig mot förkylningar. Dessutom är det bra för humöret.

 Kyckling är ett utmärkt alternativ för att få i dig magert protein, men skippa skinnet. Kyckling innehåller dessutom B-vitamin om ger dig energi och förbättrar ditt minne, skriver Men's Health.

 Ägg är fullpackade med protein, A och B-vitaminer som bättrar på immunförsvaret och även hjälper din synförmåga. Ät därför gärna ägg ungefär tre gånger i veckan.

 Fullkornspasta och fullkornris innehåller långsamma kolhydrate som håller dig mätt länge och ger dig både energi innan träningen och snabb återhämtning efteråt.

* Hjälp mej alla! :)


 - vad kan man köpa i alla ♥-dag present till någon man tycker om väldigt mycket nu då? Har smsat lite folk, men vad hjälpte det? ingen visste nästan. Så nu kan kanske ni läsare hjälpa mej? :)


* R'licious tipsen!




Så lyfter du en platt frisyr

Ett hår utan volym känns inte så kul. Här är knepen som lyfter håret från rötterna.

Schamponera rätt
Du har fått lära dig att använda först schampo och sedan balsam. Men har du platt hår kan det motsatta fungera bättre. Balsamera alltså håret innan du schamponerar det, så får du fortfarande återfuktning och elasticitet, men undviker att balsamrester tynger ner håret. Dagar då håret är riktigt smutsigt kan du först använda schampo, sedan balsam och sedan schampo igen.

Välj en bra frisyr

Var försiktig med alltför uppklippt hår. Många kvinnor som vill ha extra volym väljer att klippa upp håret för att göra det luftigare. Men resultatet kan istället bli att för mycket hår klipps bort så att din frisyr blir tunn, vilket innebär ännu mindre volym.

Ta hjälp av färg

Att ljusa upp din naturliga hårfärg en eller två nyanser kan ge ett intryck av mer volym. Vill du inte ändra färgen på ditt hår kan du istället färga det i din egen nyans. Färgningen ger hårstråna lite mer struktur och gör att det ser större ut.

Fram med sprayen
För att ge ditt hår mer volym kan du också använda dig av stylingprodukter. Vänd huvudet uppochner och spraya hårspray eller torrschampo i hårbottnen, alternativt krama i lite mousse med volymeffekt.

Lyft med hårtorken

När du blåser håret torrt, arbeta med stora sektioner av hår och håll hårfönen en knapp decimeter ifrån håret. Se till att inte hålla den stilla, utan rör hela tiden på hårtorken.

* Hej alla.


Sitter man här nyduschad & passar lillasyster. Hon är ju så sjukt
snäll & söt som sitter i min säng tyst .. & käkar godis! :D (a).

Idag har man varit hos tandläkaren.. tråkigt :( sedan blev det till
praktiken.

Senare idag skall Stoffe komma. Vet ej vart vi ska än, men det
får väl se :) Så länge man får träffa den man saknar :* !
Det är väl typ allt speciellt som händer idag.
Sover hos min mormor ikvl med. (sista natten nu)

PUSS
R
'licious.


* uch ..

.. detta är verkligen INTE en blogg-dag för mej. Känns som jag ej har något att berätta eller något alls att blogga om :( Hur kan det stå så stilla? haha! Aja, om typ 3 timmar skall man ta bussen till Åstorp för att träna (Y). Får ta & hitta på något annat nu så tiden går lite snabbare..

Tänkte på det med att; jag blggar ej mer idag. & ikvl hinner jag ej för jag slutar träna kl 10 idag. Men jag bloggar såklart imorgon. & hoppas att jag har mer att berätta då :$

PUSS
R
'licious.


* Jag har tråkigt (y)


* ojdååå.. (Y)

5 dåliga saker med att vara snopp

1. Man har hål i huvudet.
2. Man umgås med två nötter varje dag.
3. Grannen är ett arsle.
4. När man mår som bäst spyr man.
5. Din bästa vän är en fitta.


* Lisa var ute & ..

HAHAHA; ni bara mååååste läsa den (Y)

lisa var ute och plocka blå bär i skogen plötsligt kom olle.
- du får 5 kronor om du hänger knä väck i de trädet.
- okej.
När lisa kom ehm frågade hennes mamma henne vart ifrån 5 kronan kom.
- jag fick den när jag hängde knä väck i ett träd av olle.
- men de förstår du väl att de bara var frö att han ville se dina trosor.
- haha..där lurade jag han allt. jag har ju inga trosor.


* Svar på tal



Svar; Hejhej! .. Japp det har jag (a)! Vi blev tillsammans den 29 Januari & han är perfekt för mej! Han är killen jag verkligen har letat efter! & att jag till slut hitta honom är bara sjukt, för så mycket jag sagt att killar suger osv. hehe :$ . Här kommer en bild på honom i alla fall ♥


* R'licious tipsen!




Bli av med förkylningen på nolltid

Snuva, hosta och halsont är för många en återkommande plåga under vintern. Men har du redan drabbats finns några knep att ta till för att snabbare vara på benen igen.

Ät en stor frukost
En holländsk studie har visat att män som äter en riktigt rejäl måltid tidigt på morgonen, gärna på så mycket som 1200 kalorier, höjer kroppens förmåga att bekämpa virus. Naturligtvis ska du inte äta skräpmat, utan satsa på att få i dig ett stort och nyttigt morgonmål.

Hinka grönt te

Skippa kaffet och satsa istället, vid första tecknet på en förkylning, på att dricka grönt te. Det hindrar viruset från att sprida sig i kroppen.

Gå och lägg dig tidigt

Sömnbrist sänker ditt immunförsvar, så för att både förebygga och bota förkylningar, stäng av datorn eller teven och lägg dig tidigt om kvällarna. Din kropp kommer att tacka dig.

Rör på dig
Personer som motionerar regelbundet drabbas av 25 procent färre förkylningar, enligt en amerikansk studie från University of Massachusetts. Träningen höjer kroppens nivåer av vita blodkroppar och boostar immunförsvaret. Även om du börjar känna av lite snuva kan du motionera lite lugnt, till exempel med långpromenader.

* Hissar & dissar .


Vädret! .. ingen sol eller något, jag vill ju ha SOL & VÅR. så tråkigt väder nu.
2 dagar kvar på praktiken.! Tbx till min 'underbara' klass som bara bråkar :(
Vänner som man trodde skulle finnas, som ej bryr sej mer.
Min förkylning.. dem försvinner ju ALDRIG!!! ;(
Kylan, det är så kallt nu för tiden, känns som man fryser mer nu än innan! IT SUCKS!
Projektarbetet .. har fortf inte börjat med det & har SKIT BROTTOM!!!

 Drygt 4 månader kvar tills studenten!
 Träningarna!
 Mitt underbara förhållande!
 Min nya cam.
 1 månad & 4 dagar kvar tills vi drar till LONDON ♥ .
 Fredag ~  bahnhof !
 Vänner som alltid ställer upp! & familjen.
 Lockigt hår.. det är RIKTIGT SNYGGT nu! (till långt hår)


* R'licious tipsen!




Så räddar du ditt hår på/i vinter

Ont om bra hårdagar i vinter? Tips om knepen som räddar frisyren.

Så här års är det inte lätt att vara snygg i håret. Kylan gör håret torrt och fukten kan göra det frissigt. För att inte tala om när det snöar eller regnar.

1. Använd accessoarer
En snygghåraccessoar kan piffa upp vilken frisyr som helst och dra uppmärksamheten från livlös testar. Prova ett hårband eller ett snyggt hårspänne.

2. Återuppliva frisyren
Hur snygg man än är i håret när man går hemifrån behövs det ofta inte mer än 10 minuter i blåsten och slöslasket för att frisyren ska vara förstörd. För att inte tala om ifall man har tryckt ner en mössa över huvudet. Tommy Buckett tipsar i skönhetstidningen Allure om att ha med sig en liten flaska stylingkräm i väskan. Applicera lite på fingrarna och dra dem genom håret för att släta ut stråna och stoppa frissighet.

3. Sätt upp håret
En hästsvans eller snygg hårknut är ofta räddningen en dålig hårdag. Spara gärna en lös hårslinga som du virar runt roten av knuten eller hästsvansen och fäster med en hårnål för att dölja hårsnodden.
2011-02-01 11:30

* Heej alla.


Sitter man hemma med alla småungar (känns det som). Passar
dem för pappa är hos grannarna & hjälper dem med datan, sedan
är mamma & jobbar :p

Idag har man bara varit på praktiken. Sedan har det ej hänt så
mycket mer änu.

Senare idag så är det träning (YYYY) !! Det är typ allt som händer
idag, man hinner ej så mycket mer känns det som. Eftersom man
har 1,5 timmes träning + att man skall ta sej dit & hem. Nu innan
skall jag käka osv. Så det är vad som händer för denna dagen.

PUSS
R
'licious.


* Orkar ej blogga mer idag (?)

Får se om det blir något ikvl eller hur det blir. Annars bloggar jag mer imorgon. Har ej så mycket mer att blogga om tycker jag! + att jag behöver börja skriva mina APU uppgifter som skall lämnas in nästa vecka + redovisasa :( Orkar verkligen inte att vi har så mycket i skolan + alla bråken imellan allt..
K U U U U L !! .. eller inte. Trodde man växt upp när man gick sista året, men nej! Inte alla i alla fall.. aja, skall ej lägga tid på att skriva sånt onödigt.
Imorgon är det träning igen, med min j**vla träningsverk i magen, haha! LYCKAT ;)

PUSS
R
'licious-

* Något är fel..

.. men vad?


* HAHA (A)


* 1 Februari (Y)

Då är det redan den 1 Februari ! & det ända jag tänker på ang månaderna är när jag skall på semester i början av Mars :$ Längtar såååååå mycket !

Nya dagar, nya veckor, nya händelser, nya tag & allt vad det nu är! (Y)

G I L L A S !


* Haha :(


.. vilken snygg kille, eller vad säger ni brudar? ;) hahaha


* Huvudvärk .. (haha)

Två väninnor står och pratar.
- Jag har en sån fruktansvärd huvudvärk idag.
- Tråkigt, men vet du vad min man gör när jag har huvudvärk?
- Nej.
- Han drar kläderna av mig och ger mig ett nummer på köksbordet. Då försvinner alltid huvudvärken. Det skulle du prova.
- Det låter ju bra. Är din man hemma i kväll?


* Födelsedagen styr dig

Humöret styrs av vilken månad du fyller år

Personer som är födda under vintern får en instabil kroppsklocka och mår sämre, enligt ny forskning.

Din födelsedag kan påverka hur du mår. Det konstaterar forskare i en ny studie som publiceras i Nature Neuroscience.

De som är födda på vintern
mår generellt sett sämre och är mer benägna att drabbas av psykiska sjukdomar än de som är födda under sommarhalvåret.

Forskare vid Vanderbilt University i USA testade sin tes på möss, vars genetiska dygnsrytm är densamma som hos människan. De upptäckte att de möss som föddes upp under vinterliknande förhållanden fick en störd kroppsklocka under vinterhalvåret; de sov sämre och fick svårare att upprätthålla rutiner.
 
Hos människan ger sig detta uttryck i årstidsbunden depression. Personer födda på vintern drabbas också oftare av bipolär sjukdom och schizofreni.

* R'licious hissar & tipsar!


Idag skall man använda mitt hårs 'bästa vän', inpascking (a)! En väldigt bra inpacking som jag använder till mitt hår är denna;
Den är sjukt bra & den luktar hur gott som helst! Finns ingen godare lukt än den! (enligt mej.) Den kanske ej är bra för alla hårtyper men för er som har rätt tjockt och slitet hår skall den vara perfekt till! För innan jag börja använda denna var mitt hår totalt förstört & slitet .. men nu är det hur fint som helst :D Så ni borde verkligen testa det! Om ni har rätt hårtyp för den så. (Y)



* R'licious tipsen!



Sminka dig pigg

Svullna ögon och mörka ringar? Inget kan få en att se mindre fräsch ut. Men med några enkla knep kan du få tillbaka ditt pigga utseende.

Huden under ögonen är väldigt tunn med ytliga blodkärl. Därför är det lätt att få mörka ringar här. Den bästa boten mot ringarna är naturligtvis att sova ordentligt. Men är skadan redan skedd gäller det istället att dölja mörkheten.

Använd en lätt concealer som du penslar på under ögat. Testa dig fram tills du hittar den färgton som passar din huds nyans bäst. Det finns concealers som är framtagna speciellt för att dölja mörka ringar. Eftersom ringarna brukar vara blålila i nyans används concealers i gult, orange och rosa toner, som neutraliserar den mörka färgen.

Det bästa är att använda en pensel
för att dutta på concealern. Då börjar då från ögonvrån och fortsätter utat och nedåt tills du duttat över hela det mörka partiet. Efter att du penslat kan du sudda ut eventuella ojämneter med fingret. Undvik dock concealer på sjävla "påsarna", då detta snarare kan göra att de syns ännu mer.

* Tja snyggingar ;*


Sitter man här & håller på att dö känns det som, har fett ont i
bihålorna :( Skall i alla fall till doktorn imorgon, & antagligen
kommer jag gå pencilin.. Men vad skall man göra? Orkar ej ha
ont i alla fall. Får helt enkelt inte dricka på Fredag bara.!

Idag har man bara varit på sin praktik & sedan mött Rebecca
på bussen & fått mina innebandysaker.

Senare idag skall jag bara vara hemma, eftersom jag har så
ont så måste jag vila mej tills träningen imorgon (Y). MÅSTE
ju träna imorgon :D
Hemma ska man duscha, sitta vid datan & blogga & en massa
annat som måste göras.

PUSS
R
'licious.


RSS 2.0