* BYEBYE SUCKERS !

Ingen mer bloggande för idag!
Men ni får ha det bäst!

PUSS på er!gammalbild.se


* NEMI (y)


* Tycker ALLA bode se!

Se del 1-6 annars är det ingen idé att se dem!

Efter del 1 är slut så tryck bara i mitten så kommer nästa del!


* Kändisarna UTAN smink!* Män är nöjda ..

Män är nöjda med sitt utseende

Killar skäms inte för hur de ser ut. Enligt en ny undersökning gillar och accepterar 90 procent sitt yttre.

Utseendet är viktigt, tycker 70 procent av svenska män. Även kvinnorna tycker att männens utseende har stor betydelse. Drygt tre av fyra tjejer anser att killar ska vara snygga.

Men männen är inte särskilt självkritiska, om man får tro undersökningen, som är utförd på uppdrag av Dove. Den visar nämligen att 90 procent av männen är nöjda med och acceptarar hur de ser ut.

Männen anser dock att idealbilden av mannen som visas i reklam och massmedia är stereotyp och orealistisk. Framför allt är män i media alltför vältränade, anser de.

* R'licious tipsen!
Smarta råd inför bröstoperationen

Magnus Hober på Improvakliniken berättar här om vikten av att välja FDA-godkända implantat och vad du bör tänka på inför en bröstoperation.

Magnus Hober är specialist inom plastikkirurgi sedan 1998 och har stora erfarenheter av bröstimplantat. Bröstförstoring är ett av de vanligaste plastikkirurgiska ingreppen bland kvinnor, och de flesta blir väldigt nöjda med resultatet.

För att få ett bra och säkert resultat vill Magnus Hober tipsa om följande punkter som är viktiga att tänka på inför en bröstoperation:;

1. Gå till en plastikkirurg och inte till en kosmetolog. Bröstimplantat får bara användas av plastikkirurger.

2. Ta referenser. Gärna från en kompis eller bekant som genomgått samma typ av operation.

3. Fråga kirurgen om hans/hennes erfarenheter och hur många operationer han/hon har gjort.

4. Välj implantat av god kvalitet. Själv använder Magnus Hober implantat som heter Natrelle och som är godkända av FDA, den amerikanska motsvarigheten till Läkemedelsverket.

5. Läs på så mycket som möjligt innan operationen om amning, mammografi och cancer.

6. Operera dig inte utomlands. Det är viktigt att läkare och patient pratar samma språk och att du kan få eftervård om något skulle gå fel.

Kort om FDA:
FDA är den amerikanska motsvarigheten till Läkemedelsverket och jobbar för att skydda konsumenter genom att bara godkänna väldigt säkra produkter. FDA ställer höga krav på vetenskaplig dokumentation för att godkänna ett bröstimplantat.

(Källa: improvm.)

* R'licious tipsen!
Rädda ditt slitna sommarhår

Känns håret slitet och trist, trots att sommaren knappt har börjat?

1. Gå till frisören. Många hoppar över att klippa sig under sommaren men det är då det är som viktigast att få bort de slitna topparna.

2. Förutom att regelbundet toppa håret är ett bra schampo och balsam ett måste. På sommaren är det även bra att bunkra upp med extra vårdande produkter som innehåller UV-skydd. Behandla ditt hår som din hud – använd solskydd på hela kroppen och använd även skydd i håret. Solhatt eller annan huvudbonad går också bra.

3. Tvätta håret
två gånger i veckan och använd inpackning. Har du tillgång till bastu får du bättre resultat om du sitter med inpackningen i hettan.

4. Har du bränt sönder ditt hår med plattången kan dock ingen inpackning i världen rädda det. Då är det bara en klippning som gäller. På sommaren rekommenderas var sjätte vecka och på vintern kan man klippa sig så sällan som var tionde vecka om man vill spara ut håret och det är friskt.

5. Gör en Brazilian Blowout. Behandlingen tar bort frissighet och skyddar håret mot slitage.

(Källa: improvm.)


* I will miss you !

Kommer sakna dej nu när du ska bort Stoffe ♥
Men det är bra att sakna, bara inte för mycket för då blir jag galen :o

Älskar dej baby ♥


* 20110531


* Hej allihopa :)


Har man precis kommit hem eftersom jag skulle lämna Simon.
Skall snart iväg till Stoffe igen. Man får ju passa på att vara med
han innan han åker :/ ! ♥

Idag har jag bara hunnit att vakna & tagit bussen med Simon hem.

Senare idag skall jag tillbacka t Förslöv & vara med min pojkvän
så länge som jag kan, eftersom han drar till SM imorgon kväll, tyvärr!

PUSS
R
'licious.


* Bye fuckers! ;)

Nu skall jag dra mej! :)
Umgås med Simon tills Stoffe kommer hem från jobb & lite sånt.

Bloggar mer imorgon om jag har tid!

PUSSAR!


* åååh så söööt! ♥

Hitta världens sötaste bild på Stoffe när han var yngre (?)
SÅ SÖT ♥

* Flytta till Förslöv?

Inte många som vet men kanske skall flytta till Förslöv i sommar! Men är ej helt säkert änu :) vi får se hur det blir med jobb osv. Har inte prata om det mer än med min pojkvän såklart! Så vi får se vad som händer.. men det lutar sej mot det hållet än så länge i alla fall. (y) Har inget att förlora på att flytta ihop med den jag verkligen älskar!


* R. hissar!


Iphone 4 vit!
Löshår!
Snygga armband!
Att vara nykär!
Örkelljunga dagarna ('öa dagarna')
Långklänningar!
Stora linnen!
Kyckling taco!
Lockigt hår!
Glitter & glamour!
Min söta ninis IGEN!
Vännerna!
Ratina!
Solbränna!


* R. dissar!


Munblåsor!
Tiden, när den går slött!
När Stoffe jobbar & jag ej har något att göra här!
Tröga drömmar!
Min mobil, som funkar lite som den själv vill!
Tiden när Stoffe skall till SM!
Tråkiga dagar!
Sms, får man inga roliga kan man lika bra skita i att skicka!
Folk som ej kan bestämma sej!
Lösnaglar!


* SHOPPAT!

Det var denna BH:n som jag hade köpt som jag ej hade bild på igår! :) SKIT SNYGG VA? :D dok bakifrån

* Konstiga drömmar WHY(?!)

Någon som kanske har svar på varför man dömmer en massa saker om ens pojkvän som aldrig har hänt & antagligen aldrig kommer att hända? har många gånger drömt om att min pojkvän är otrogen mot mej osv. Mina drömmar blir bara värre och värre känns det som! Det har aldrig hänt och eftersom jag litar så pass mycket på min pojkvän så kommer det inte iheller att hända. Men varför drömmer jag om det var och varannan natt? man känner sej inte så glad när man vaknar upp efter att ha drömt något sådant. Kan det vara för att jag är rädd för att förlora honom ? eller är det för att jag tror att det skall hända? det kan ju kanppast vara för att jag tror han gör det. Kan det vara så att de killar jag haft innan inte har varit bra osv så blandas det in i mina drömma osv? Någon som kanske har en bra fråga på varför jag drömmer sånt om min älskade pojkvän? som aldrig gjort mej något dumt och aldrig kommer göra det! Får sluta drömma om sånt skit! känns bara så overkligt och konstigt att jag drömmer om det så ofta :s aja, hoppas att det slutar med tiden.. borde i alla fall göra det..

ÄLSKAR DEJ Christoffer Westerlund ♥


* R'licious tipsen!De vanligaste missarna

Hälsobluffarna blir allt fler så låt dig inte luras. Vart du än tittar ser du löpsedlar och annonser som beskriver hur du tappar vikt snabbt med hjälp av piller, maskiner och drycker.


Slimmad med piller
Så kallade bantningspiller som påstår att du ska tappa kilon genom att äta dem utan att motionera fungerar inte. Det är endast receptbelagda viktminskningspiller som fungerar och de skrivs endast ut till överviktiga.

Fett gör dig tjock

Det finns många kostexperter som påstår att fett är skadligt om du vill gå ner i vikt, men det stämmer inte. Om du utesluter fett från din kost kommer kroppen inte att fungera som den ska och du kommer inte tappa kilon. Äter du för lite fett går kroppen på sparlåga och kommer inte att vilja göra sig av med några kilon. Det finns dock nyttiga och onyttiga fetter. Nyrriga fetter finns i exempelvis avokado, lax, oljor, frön och nötter. Transfetter är industriellt fett och detta bör du alltid undvika för kroppens skull.

Smal utan ansträngning

Det finns många manicker som lovar det ena och det andra. Bland annat vibrationsbälten, vibrationsplattor, elektriska apparater som utlovar magrutor och märkliga krämer som slimmar till kroppen. Detta är bara rent påhitt. Ekvationen är enkel, rör du dig inte, så går du inte ner i vikt. Hoppa över apparaterna och lägg pengarna på ett gymkort istället.

Plåstra om dig ner i vikt

Plåster som sägs öka din ämnesomsättning är bara bluff. Det finns ingen som helst vetenskaplig bakgrund till att detta över huvud taget skulle fungera. Att gå ner i vikt är tufft och att tappa kilon med ett plåster fungerar tyvärr inte.

(Källa: Dietguiden.com)

* Veckan!

Måndag: stallet, vara med pojkvännen!
Tisdag: Vara med pojkvännen, till komvux!
Onsdag: stallet, sen vet jag ej!
Torsdag: vet ej!
Fredag: Vara med Rebecca till Söndag, öa dagarna!
Lördag: Vara med Rebecca, öa dagarna!
Söndag: Vara med Rebecca, hem! (vara med pojkvännen om han kommit hem från SM)


* Orkar inte vänta!

Jag vill ha min iphone 4 vit nu nu nu nu nuuuu ! orkar verkligen inte att vänta mer! känns som det var länge sen som vi besällde den nu :o  fast ändå var det bara sen i Torsdags! :/ varför kan den inte bara komma NU (?)


* R'licious tipsen!Låt din hy stråla i sommar

Här är knepen till hur du får huden att stråla – hela sommaren!


Återfukta
Sommaren är en period av torka för vår kropp. Vår hud utsetts för en rad olika yttre påfrestningar, i form av både sol, vind och vatten. Detta sätter lätt sina spår och som därför gör det extra viktigt att du ger den det stöd den behöver i form av en insmörjning då och då.

Fyll på vätskedepåerna
Ett av de mest effektiva och beprövade knepen för en strålande hy är är att öka ditt vätskeintag. Under sommaren förlorar vi betydligt mer vätska från kroppen än i vanliga fall och är du inte noga med att fylla på kroppens vätskedepåer är det lätt att den torkar ut. Ett tips är att ha en vattenflaska stående som du sedan fyller på under dagen.

Skrubba
Ut med det gamla och in med det nya! En välgörande och mild skrubb peelar inte bara bort dina döda hudceller och ger plats för nya, den hjälper dig också att uppnå en jämnare bränna. Var bara medveten om att det även gör din hud känsligare för solen och att det därmed är extra viktigt att du smörjer in dig med solskyddsfaktor.

Lägg sminket på hyllan
Unna även ditt ansikte att ta semester i sommar och låt det åtminstone få en, eller helst flera, sminkfria dagar under ledigheten. Huden kommer att tacka dig!

Skydda
Glöm inte att smörja in dig då du vistas i solen. Oavsett om du är ute på en löprunda, på beachen eller sitter i skuggan och läser så är det viktigt att solskyddet är på för att inte ditt sköra ansikte ska ta skada av solens varma, men ack så skadliga, strålar.

(Källa: improrv.)

* Gucci eller kiwi??nya bilder från idag på sötnosen! ♥

* Hej alla! :)


Sitter man här i lägenheten med Simon, Nisse och kaninen & hittar
inte på så mycket.

Idag
har jag, simon och kaninen varit ute lite i det fina vädert! Efter
att vi varit ute ett tag så gick jag & simon för att köpa glass! :) Sen
har det väl ej hänt så mycket mer idag.

Senare idag skall vi hem om mej & hämta lite mer saker till Simon
för han skall sova hos oss en natt till. Sedan blir det vidare till stallet,
alla 3 :) När vi varit i stallet blir det hem & bara ta det lungt! :D

PUSS
R
'licious.


* Se ya'

Nu har Stoffe kommit hem så blir inget mer bloggande idag! Så ni får ha det bäst alla.

PUSS!


* SHOPPAT!denna klänningen fast i svart!

Sedan har jag köpt en skit snygg BH från New Yorker! Har tyvärr ingen bild! Men sjukt snygg, lite annorlunda.

* hot and not!


Att välja namn .. sjukt svårt ibland!
Skolan!
Digetalkamra!
Äckliga insekter!
Gult!
Min oro att kaninen inte har det bra fast den har de!

Min sjukt snälla mormor!
4 månader med Stoffe!
Min kanin!
När allt bra flyter på & man mår som bäst!
Mammas systemkamera!
Jobb!


* 4 MÅNADER!Idag har jag & min pojkvän 4 månader tillsammans! ♥ love ya'


* 20110529


* Kiwi elr Gucci?

kan verkligen inte bestämma mej för om han skall heta Kiwi eller Gucci :o & jag är nog rätt bnervös för att han skall frysa fast jag har massa hö till han osv. Är så rädd om honom :$ Älskade lilla kaninen ♥blev inga jätte bra bilder. Såg ut som de på kameran! Kommer fler & bättre bilder senare ♥

* R'licious tipsen!
Så råder du bot på skönhetsproblemen

Här är tipsen som löser alla dina skönhetsbekymmer.

Problem: Torra läppar
Lösning: Ett dundertips för torra och nariga läppar är att skrubba dem. Du blöter en liten bit av en handduk och gnuggar sedan dina läppar i några minuter. Det tar bort alla torra partier och för att bli riktigt len efteråt är houng ett jättebra (och enkelt) knrp att ta till. Dessutom smakar det fantastiskt gott. Se till att du har ett vårdande läppbalsam med dig vart du än går och se även till att de innehåller UV-skydd – precis som resten av din kropp behöver även dina läppar solskydd.

Problem 2: Otvättat hår

Lösning: Du vaknar (alldeles för sent, dessutom) och upptäcker att du verkligen inte har tid att tvätta håret inför det där viktiga eftermiddagsmötet du har idag. Vad gör du? Jo, du slänger upp håret i en klämma, tofs eller liknande eftersom fett och otvättat hår gör sig synligare då det är utsläppt. På lunchen springer du sedan och köper dig ett torrschampo. Varje fashiontistas bästa vän när det kommer till otvättat hår eller bara hår som behöver mer volym.

Det finns dessutom en rad olika varianter ute på marknaden så det är bara att välja och vraka. SashaJuan har ett bra som både absorberar fettet och dessutom ger en schysst volym. Likaså alla modebloggares bästa vän Osis "dust it" är att rekommendera.


Problem 3: Rodnande hud
Lösning:
Att huden rodnar kan bero på en rad olika saker. Kanske är det stressigt på jobbet? Eller så är temperaturskillnaderna från kall vinter till sol och värme. För att dämpa rodnaden kan du ta hjälp av dels en concealer (grön färg fungerar bäst på röda områden) eller en foundation att täcka med. Var noga med att ta en så nära din egen hudton som möjligt så att du inte får några skarvar.

(Källa: improv.)

* Hej alla !


Sitter man hemma i lägenheten med lillebror Simon som skall
sova här inatt! :) Väntar även på att Stoffe skall komma hem från
träningen.

Idag har det hänt en massa kul. Dagen började med att jag, stoffe
& julia körde upp till k-stad och hämta kaninerna! (y) efter att vi
gjorde det fick vi läma julia hemma och köra hem till Filips kompis
och hämta Filip. Sedan bjöd mamma & pappa på god kyckling taco!
RIKTIGT GOTT! Sen blev det hem till Stoffe med simon :)

Senare idag händer inte så mycket mer än att vara hemma & ta det
lungt med Stoffe. Är ju vanlig dag för han imorgon! :p

PUSS
R
'licious.


* Hejdå sötnosar!

Nu måste jag slita mej från datan och göra något, eftersom mormor kommer när som! :)

Ni får ha det bäst!

PUSSS!


* R. hissar!


Imorgon, eftersom vi hämtar våra kaniner!
Kärlek!
Studenten om mindre än 2 veckor!
Ökelljunga dagarna nästa helg!
Kladdkaka!
Historia arbetet klart!
Inget kvar att göra i skolan!
Min mormor!
Min familj & släkt!


* R'licious tipsen!
Preppa håret kvällen innan

Ibland har man helt enkelt inte tid att lägga en massa tid på frisyren på morgonen. Men börjar man preppa kvällen innan kan det gå fort utan att man behöver slänga ihop håret i en knut. Här är tre enkla sätt.

1. För att få till en härligt beachig frisyr, applicera en stylingkräm i håret kvällen innan. Dela det sedan i en mittbena och fläta håret i två flätor. Fäst med en hår snodd längst ner och vik gärna in topparna genom snodden, så att håret bildar en ögla. På morgonen tar du ur flätorna, borstar igenom håret och sprayar lätt.

2. Tvätta håret kvällen
innan och kamma igenom det noga när det är handdukstorrt. Applicera en anti-frissprodukt och sov med håret utsläppt. Nästa morgon drar du snabbt en plattång genom håret och avslutar med en glansspray. På så sätt får du en silkig och rak frisyr.

3. Vill du gå hemifrån
med läckra vågor på morgonen, så applicera en stylingkräm från rötterna till topparna kvällen innan. Kamma igenom håret och fäst det i en stram knut i nacken. På morgonen släpper du helt enkelt ut håret och kammar igenom det med fingrarna för att separera vågorna.

(Källa: improv.)

* Tja alla.


Sitter man hemma hos pojkvännen och vätar på att mormor och
Life skall komma för vi skall bjuda dem på kaffe & kladdkaka :)

Idag
har vi inte gjort så mycket mer än att städat undan i lägenheten,
fast att jag gjorde det mest igår.

Senare idag kommer mormor hit, så det är väl det som händer! :)
Har ej planerat något mer änu. Ska upp rätt tidigt och hämta kaninerna
imorgon :D

PUSS
R
'licious.


* Byebye.

Nu blir det käka tacos med pojkvännen! :) ♥


* SÖNDAAAAG !!

På Söndag skall jag, min pojkvän & Julia köra upp till K-stad och hämta min & Julia's kanin ! ♥ (Julias fick inte vara med på denna bilden, bara lite :/ sry.)

M I N !

* $$ ! ;)

B E S T Ä L L D !

$$

* Sorry alla!

Men jag har tyvärr inte haft tid att blogga på ett bra tag! Tycker själv att det är dåligt av mej & känner att jag vill blogga. Får se om jag hinner lite mer sen idag fast jag är med min pojkvän! :) Känns taskigt att slösa bort vår tid på att sitta vid datan när vi kan hitta på roligare saker än det (a). Men skall försöka att blogga idag så mycket som jag hinner, det lovar jag!


* Hej alla :)


Sitter man hemma hos älskling & väntar på att han skall komma hem
från jobb för jag har 2 överraskningar till honom! :)

Idag har man bara varit i skolan i typ 30min för att fika.. lite onödigt
men ändå sista dagen i skolan, om man ej räknar med på Måndag
för oss som vill måla lakan till studenten, eller vad man skall säga.

Senare idag
skall jag bara vara med min underbara pojkvän & vi skall
hitta på en massa skoj ! :)

PUSS
R
'licious.


* byebye sötnosar.

Nu har Stoffe kommit så nu får jag väl dra mej! :)
bloggar mer imorgon.

PUSS
R
'licious.


* Hiss!


Nu är det bara 2 veckor & 3 dagar kvar till studenten 2011 & allt känns för jävla bra!! :D Man är så sjukt taggad redan nu. Går inte att sluta tänka på det, man vet knappt vart man skall ta vägen. Nu efter denna veckan så är vi lediga ända fram till studenten (y). Min student skall bli P E R F E K T .. annars vet jag inte vad jag gör med alla. höhö.


* 20110524


* R'licious tipsen!
Sminka dig rätt i solen

Varma, soliga dagar är det lätt hänt att makeupen börjar rinna och kladda. Därför fungerar det inte att sminka sig på samma sätt som på vintern. Så här gör du för att sommarsäkra dina skönhetsvanor.

Grunda innan du sminkar
Lägg en oljefri primer under makeupen, så fäster den bättre och håller hela dagen utan att kladda.

Använd vattenfasta produkter
Både bad, hög luftfuktighet och svettning kan få sminket att rinna, så satsa på vattenfast mascara och gärna även vattenfast eyeliner.

Lägg en lätt bas
Tjocka, heltäckande foundations och concealers kan kännas för tunga på sommaren. Satsa istället på en mineralfoundation eller annan typ av lättare bas.

Testa krämiga färger

Istället för att borsta på kompakt rouge och ögonskugga, vilket kan kännas för kakigt, använd krämrouge och krämskugga. Dessa absorberas av huden och gör att du får en fräsch nyans som stannar kvar dagen lång.

(Källa: improv.)

* Tja alla!


Sitter man här & bara tar det lungt och väntar även på att Stoffe
skall komma och hämta mej! :)

Idag har man haft sin sista riktiga dag i skolan med lektioner, om
man nu kan kalla det för riktiga! Så nu är det slut på riktigt :D

Senare idag skall man hem till Stoffe och vara med han. Vad vi
ska göra vet jag inte änu. Men något finns det väl att hitta på.

PUSS
R
'licious.


* BYEBYE SUCKERS !

Nu har jag ej tid för att blogga mer, så bloggar mer imorgon!

PUSS
R
'licious.


en till bild på mej & stoffe för att jag älskar han så sjukt mycket ♥

* Denna veckan! (y)

Såhär är min vecka planerad än så länge då!


* P A P P A ! ♥

en plats till dej pappa!
För att du betyder så sjukt mycket för mej alltid & att du är en så bra pappa! ♥ ÄLSKAR DEJ!


gammalbild.se ;) men har tyvärr inga andra på oss 2 som är bra :(

* 20110523


* R'licious dissar!


Asså jag fattar inte det.. ibland känner jag inte alls när jag är hungrig förens jag mår illa av hunger :o Nu kolla jag på klockan & såg att den redan var 9 ! & jag har inte käkat något sen klockan 1 :s men ändå märker jag inte att jag är hungrig. Det måste verkligen vara något fel på min stackars mage. För jag märker ens inte när jag är hungrig eller mätt längre :/ Uch vad hemskt egentligen..

Nej, nu får jag ta & käka "innan jag svälter ihjäl!" haha ;)


* R'licious tipsen!
Så stylar du ditt fina hår

Tunna och fina strån kan vara svåra att styla snyggt. Det lägger sig gärna platt och stripigt och blir snabbt fett. Här är tipsen som hjälper dig göra det bästa av ditt hår.

Föna med rätt teknik
Blås håret torrt, men ta bort munstycket på hårtorken innan. Annars kan håret bli platt, då munstycket koncentrerar värmen, skriver Allure.com. Använd en borste för att lyfta rötterna medan du fönar det och avsluta med kall luft, som får håret att se fylligare ut.

Skapa volym
Det finns flera olika sätt att skapa volym i håret. Du kan till exempel använda dig att torrschampo som ger håret stadga och lyfter det. Du kan också använda an volumaster-plattång, som våfflar håret längst in vid rötterna. En annan metod är att använda en vanlig plattång. Du klämmer då tången om en hårslinga i taget, precis intill hårbotten. Vänd sedan tången uppnåt och håll i några sekunder innan du går vidare till nästa slinga.

Fixa vågor
Vågor eller lockar i håret skapar en illusion av ett tjockare hår. Rulla upp håret på värmespolar eller locka det med en locktång. Avsluta med spray, men se till att det är en lätt spray. Stylingprodukter som ger mycket stadga kan ofta tynga ner håret.

(Källa: improvm.)

* Fotograferad i Fredags!


* R. hissar!


 Övningsköra! går super oftast & körde på riktiga vägar idag (y)
 Min bästa pappa!
 Min bästa pojkvän som finns i vått & torrt!
 Imorgon, sista riktiga skoldagen!
 Studenten 2011!
 Iphone vit !
 Guldigt nagellack!
 Lockigt hår!
 Underbart folk!
 VG i ledarskap inom lek & idrott!
 Min 'eknomi'!
 Planeringen inför studenten!
 Mitt armband som jag & stoffe "dela"! Riktigt snyggt!
 Förståeliga lärare!
 Grönt!
 Shorts!
 'Stora' linnen!


* BRB

skall övningsköra med pappa!
bloggar mer senare (y)

* Hej alla!


har man precis kommit hem från stallet efter att ha ridit ut en runda
med min gamla tränare Åsa! :) Roligt roligt!

Idag
har jag föst varit i skolan dem 2 första lektionerna typ, sedan blev
det vidare till tandläkren för att bara titta hur det gått med mitt tandkött.
Efter det så blev det tillbaka till hbg & käka middag hos min ena lärare
med klassen. Efter det drog jag till stallet.

Senare idag skall jag bara vara hemma & försöka plugga klart allt det
sista tills Torsdag. Känner att jag behöver ta det lungt med, så får försöka
med det med.

PUSS
R
'licious.


* Bye bitches!

Nu skall jag vara lite social mot min pojkvän som sitter här bredvid! :) Han skall sova här så har ej tid till att blogga mer idag. Men bloggar såklart imorgon med efter stallet.

PUSS
R
'licious.


* Bilder sen i Fredags!

Här kommer några bilder som mamma fota på oss i Fredags! Fler kommer imorgon :)


* R. dissar!


FÄSTINGAR !!! .. tog typ 2,5 timme för mej & Stoffe att ta bort den från mej, FYFAN säger jag bara! Hatar verkligen sånt, är så rädd sånt ..
Mygg & insekter!
Regn!
Skolan!
Lärare!
Tråkiga dagar!bildbrist ..

* Min Lördag med baby!

I Lördag's blev det en underbar dag med Stoffe! ♥
Vi börja dagen med att dra till Lager 157 och innan det Väla för "lite" shopping :) Efter det blev det handla lite mat så vi skulle klara oss under helgen osv. Sedan stack vi till Västersjön och grilla grillspätt och potatissallad till det (y). När vi käkat god mat där så hälsa vi på hans mormor och fikade! Så det blev en mysig Lördag tillsammans.

Puss på de!Vi 'dela' armband med (a) hehe.


* Wtf? ..Vet ni vad? idag är det den 22 Maj år 2011 och jorden är fortfarande kvar! ;) man skall nog inte lyssna så mycket på gamla gubbar. haha!


* 20110522


* R'licious tipsen!
Så svalkar du kroppen

När termometern visar varma plusgrader är det många som behöver en hjälpande hand för att svalka av kroppen. Ingen tycker att det är speciellt kul med ringar under armarna, men det är tyvärr ett vanligt problem.

Svett är kroppens sätt att coola ner sig så att vi inte ska överhettas. När vi motionerar eller vistas i hög värme jobbar våra körtlar extra mycket. Svettkörtlar finns över hela kroppen och producerar vatten till 99,5 procent.

Det finns även en annan variant av svettkörtlar, exempelvis under armhålorna, de producerar inte mycket vätska, men de innehåller ämnen som till exempel salter, proteiner och mjölksyror. Det är när hudens bakterier bryter ner ämnena som den karakteristiska svettlukten uppkommer.


Så blir du kvitt problemet

 Luftiga kläder och skor

Slimmade kläder gör att svetten klistras fast på huden och lägger sig som en tunn hinna under plagget. Luftiga kläder andas bättre och blir därmed svalare. För fötterna är det bäst att undvika täta skor.

 Deodorant
Satsa på en deodorant som innehåller bakteriehämmande ämnen som förhindrar dålig lukt. Antiperspiranten innehåller ett aluminiumsalt som täpper till porerna så att svettproduktionen dämpas. Absolut Torr på Apoteket är en av de mest effektiva produkterna på marknaden.

 Injicera botox

En populär metod för att bli av med transpirationen en gång för alla är att injicera botox i svettkörtlarna. Botox förlamar körtlarna och redan efter några dagar upphör svettningen. Behandlingen fungerar allra bäst i armhålorna och håller i sig i genomsnitt nio månader. Ett bra alternativ för den som svettas riktigt mycket.

 Välj naturliga material
Syntetiska textiler skapar lättare andnöd för huden. Bomull och linne andas bra. Undvik plagg i nylon och skor i gummi.

(Källa: improvm.)

* (y) ♥

~ iiih, MIN nästa månad !!! ♥~


* Hej alla.


Sitter man & gör inget eftersom Stoffe ligger i min säng & tråkar!!

Idag har man bara varit hemma hos stoffe & inte gjort så mkt, sedan
blev det en runda på väla & fixa lite.

Senare idag händer inte så mycket mer än att övningsköra med pappa
om vädert blir lite bättre.

PUSS
R
'licious.


* BRB

Skall ut & fotas med mamma, för hon tjatar hela tiden!
Bloggar mer när jag är hemma igen om jag hinner!

PUSS.


* Random skämt.


min humor asså, haha! ;) SÄMST ibland!


* Repris.

12 saker du önskar att du inte visste.

1) Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

2) Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till
exempel genom att ta i dörrhandtag.

3) En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.

4) Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.

5) Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

6) Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

7) De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten.
Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.

8) Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med
munherpes från en av gästerna.

9) Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

10) Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter
ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen
fastnar på dem.

11) Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.

12) Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.

* R'licious tipsen!
Hälsovanorna som får dig att leva längre

Du behöver inte flytta till en grekisk bergsby och dricka yoghurt hela dagarna för att få ett långt, friskt liv. Här är istället 5 enkla vanor som gör ditt liv hälsosammare.

1. Ät frukt och grönt. Ingen större överraskning – frukt, bär och grönsaker är bra att äta om du vill leva länge. Då sänker du bland annat risken att drabbas av en stroke.

2. Drick fem glas vatten om dagen. Jämfört med män som dricker två glas vatten om dagen halverar du då din risk för en dödlig hjärtattack, enligt en studie från Loma Linda University.

3. Stanna hemma när du är sjuk. Att släpa sig till jobbet trots att du egentligen borde ligga nedbäddad lönar sig inte. Enligt en brittisk studie är risken högre att drabbas av en hjärtattack om du jobbar när du är sjuk.

4. Skratta regelbundet.
Att ett gott skratt förlänger livet stämmer verkligen. Titta på roliga YouTube-videor i 15 minuter om dagen, så förbättrar du blodflödet till hjärtat, visar forskning från University of Maryland.

5. Mumsa choklad. Kakao är bra för hjärtat och motverkar hjärt- och kärlsjukdomar. Och det gäller inte bara mörk choklad, även om den naturligtvis är bättre. En till två rutor choklad om dagen räcker för att få de positiva effekterna.

(Källa: improv.)

* 2011-05-20


* Dissar!


Tröga lärare!
Folk som aldrig nöjer sej när man gör sitt bästa!
Folk som aldrig svarar på sms fast dem läst smset!
Min mammas humör!
Omoget folk!


* R'licious tipsen!
Så slutar du snarka

Slipp oljudet på nätterna med enkla knep.

Övervikt och snarkning går hand i hand. Tappar du vikt förbättras även oljudet.

Ibland kan en bettskena lösa problemet.
De finns i alla varianter och prisklasser. Kontakta din tandläkare för mer information.

Har du stora problem med snarkningar bör du lägga cigaretter och alkohol åt sidan. Alkoholhaltiga drycker gör att musklerna slappnar av och du snarkar mer. Cigaretter irriterar dina slemhinnor, vilket i sig kan leda till uppsvällt svalg.

Att sova på rygg förvärrar snarkningen. Ett knep är att sy fast ett obekvämt föremål i din pyjamas. Inom kort lär sig kroppen att det inte blir bekvämt att sova på rygg och lägger sig automatiskt på sidan. Använder du inte pyjamas finns det fler alternativ nedan.

Nästäppa kan vara en grundläggande orsak till oljudet.
Är du alltid täppt bör du uppsöka läkare, men är det temporärt kan du lägga huvudet högt med hjälp av kuddar. Det gör att luftflödet blir bättre och du har lättare att andas genom näsan.

(Källa: improv.)

* Hissar!


Något som jag Hissar idag är att jag skall få en överrasking av Stoffe ikväll :D Är så nervös & kan kanppt släppa det. Vill bara veta vad det är nu nu nu nu ! (a) Undra vad jag kommer att säga & kommer att tycka, inte för jag vet något mer än att det blir ikväll :D hihi !

HISS - min sjukt underbara pojkvän.


* Hej alla.


Har man precis kommit hem från skolan. Rätt lugn dag idag, som
vanligt.

Senare idag skall jag ut & käka på resturang med Stoffe, efter det
så blir det pirates of the caribbean 4 :D FETT NICE! (Y) Så det är
väl det som händer idag.

PUSS
R
'licious.


* Sorry sötnosar!

Men jag har inte tid till att blogga mer idag. har prov att plugga till om jag inte somnar innan! Men bloggar mer imorgon, om jag hinner!

PUSS
R
'licious.


* Dagen's fråga!


Tror ni på att jorden kommer att gå under på Lördag?


* GUCCI ♥


Mellan den 28-4 får vi hämta dej! ♥
Måste bara bestämma dag nu (y)

* Felskickade sms!

Hittade lite roliga felskickade sms som folk skickat på Natta's blogg; http://nataalieskok.blogg.se/ !

Till: Min son
Sms: Om du kommer hit lite senare när barnen sover så suger jag av dig till du kommer
Svar: Inget
Förklaring: När jag inte fick något svar så tittade jag i utkorgen och såg att jag skickat till min 15 åriga son. Jag letade efter hans telefon för att radera meddelandet. När jag kom in i hans rum så låg han och tittade på telefonen.  Jag skämdes till döds

Till: Farbror
Sms: Halsbränna efter avsugning. Ett dagligt problem hehe
Svar: Oj, lite fel tror jag.
Förklaring: Åh jag skäms jag skäms jag skäms. FORTFARANDE. Detta var snart ett år sedan. Jag skulle messa en kompis.

Till: Mig från min kärlek
Sms: Hade sex med Mia nyss, men jag tänkte på dig när jag kom  Puss
Svar: Men ditt jävla äckel. Fuck off!
Förklaring: Jag lämnade den otrogna idioten väldigt fort efter detta.

Till: Min man
Sms: Rickards kuk slaknar varje gång vi ska ha sex. Vet inte vad som är felet. Jag har försökt prata med honom men han vägrar.
Svar: Vad snäll du är som snackar om det här till andra. Idiot!
Förklaring: Det var dumt av mig att berätta till andra om vårat problem men han ville ju inte prata om det. Och jag ville ha sex. Messet skulle till en väldigt nära vän.

Till: Chefen
Sms: Vet du vart G-punkten sitter?
Svar:  Nejdu, det har jag ingen aning om. Vi ses på 12:30 mötet.
Förklaring: Shit. Hade tänkt att skicka till en väninna. Satt på jobbet och hade lust att sjuka mig med något. Denna någon blev chefen.

Till: Min syster
Sms: Skicka en nakenbild på dig så skickar jag en på mig.
Svar: Nej det kommer inte på frågan
Förklaring: Skickade till storesyrran som måste fått en chock av mitt sms. Det var menat till en tjej jag nyligen träffat

Till: Karin gammalt ragg
Sms: Jag satt på Karin i går igen på fyllan. Hon ser ut som en trädgårdsräfsa i käften. Vilka jävla tänder.
Svar: Och din kuk som en liten cykelventil. Grattis
Förklaring: Jävlar vad taskig jag kände mig. Det var ju inte meningen att vara dum. jag skulle vara lite rolig för min polare

Till: Mig
Sms: Snälla. Är hos Smilla och skitkorvarna flyter!!! Det går INTE att spola. Gör nånting!!!
Svar: Haha, jag kommer, det är lugnt
Förklaring: Fick det här sjuka smset av en kille som var hemma hos mig. Han bajsade men det gick inte att spola. Ingen fara med det...


* Segt!

vad gör man om man måste plugga till ett prov som man ej kan något till & man orkar inte ??

* klockren! haha


(Y)


* Fint löshår säljes!


* Nemi ! :)
* Fucking D Ö D !


Tror aldrig att jag har varit såhär trött innan! Fattar inte hur det har kunnat ta så mycket på mej. Min träningsverk är nu värre & jag kan knappt göra något så ont som jag har :( Får verkligen hoppas att det släpper snart. Har ändå haft det i 3 dagar nu. Att gå så långt & så branta backar är inte kul att gå i snabbt tempo. Trodde jag hade bättre kondition, men tydligen inte. haha :) vill bara sova nu ! meeeeeen, måste plugga till provet.. f*n


* R'licious tipsen!
Maten som återfuktar från insidan

Vi tvättar, lägger mask och smörjer oss med oljor och krämer men huden behöver återfuktas och återfettas från insidan också. Tips till dig om bra, näringsrik mat som gör dig vacker.

Lax innehåller omega-3-fetter, men undersökningar visar att makrill har ännu högre halter av omega-3. Det nyttiga fettet är viktigt för förbränningen, huden och har en positiv verkan på hjärnans funktion.

Spenat är en väldigt näringsrik grönsak, äter du en liten portion får du i dig mer än halva dagsbehovet av K-vitamin, A-vitamin och C-vitamin. A-vitamin förebygger åldrandet av huden, K-vitamin är bra mot benskörhet och C-vitamin deltar bland annat vid bildandet av collagen.

Grönt te innehåller antioxidanter som skyddar kroppen och ger en fräschare hud. Antioxidanterna skyddar mot fria radikaler som skadar huden och påskyndar åldrandet.

Börja dagen med några glas vatten. Efter en hel natts sömn är kroppen uttorkad och behöver vätska, så fyll på med en gång du vaknar. Fortsätt sen resten av dagen och försök att få i dig åtminstone två liter vatten.

Broccoli innehåller mycket C-vitamin, betakaroten och fibrer och sägs vara bra att äta för att skydda sig emot cancer. Broccolin innehåller massvis av antioxidanter.

Ladda väskan på morgonen med hälsosamma snacks, såsom nötter och frukt. Mandlar och valnötter innehåller omega-3 och genom att äta dem hjälper du till att återfetta huden inifrån. Frukter som apelsin och kiwi innehåller stora mängder C-vitamin som verkar uppiggande och har en positiv verkan på din hud.

(Källa: improv.)

* 2011-05-19


* Hej alla.


har man precis kommit hem från en sjukt jobbig dag i skolan.
har varit på utflykt & vi var ute & vandra i mer än 2 timmar. FYFAN
säger jag bara! branta backar & steniga. Var 200 m ovanför havet.
Men nu är man klar med det, har bara 'lite' skoskav .

Så det är vad som har hänt idag.

Senare idag skall jag plugga som fan till privet imorgon. Duscha
i sådär 3 timmar & bara ligga i sängen & dö av trötthet.

PUSS
R
'licious.


* bye bitches!

har tråkigt & tänker inte sitta här och tråka mer!
bloggar mer imorgon kväll.

PUSS
R
'licious.


* Tråkig kväll!


Gud vad denna kvällen var tråkig dåååå :( har så tråkigt att jag bara uppdaterar en massa på fb för att det skall vara så. Har så tråkigt att jag till och med sitter och printar på när jag & stoffe camar. Jag är helt speedad för jag har så tråkigt medans han verka hitta på något kul. haha & han tycker säkert att jag är världens största tönt med :D hihi. puuuuuuuuuuss på dej!


* Bestämt mej nu!

Får ha denna klänningen på studenten. ÄLSKAR DEN SÅ MYCKET, så då kan jag lika bra ha den istället för att köpa en ny. Känns hopplöst ändå för mej att hitta en ny klänning :) hehe. Så nu har jag bestämt mej för det, så slipper jag att oroa mej över det hela tiden. (a)

Lite dålig bild, men lägger in bättre en annan dag ! :)

gammalbild.se


* Dressyr på ridbanan.uch vad det ser ut som jag räcker i henne i början :( fy!

Ett tips till alla er som rider är att filma när ni rider om ni ej rider för tränare! För man ser vad man gör för fel, & vad man skall ändra på själv! :) jag skall i alla fall börja att filma när jag rider för att kunna se hur det ser ut & hur jag kan bättra mej osv!


* Lager 157 (y)


wiho, på Lördag drar jag & älsklingen till Lager 157 i Höganäs! :D kommer bli fett kul, har ej shoppat på "länge" & jag förtjänar faktist det (a). Kommer i alla fall att bli en fett nice helg med min sötnos. På Fredag drar vi på bio och käkar på kinaresturang. Sen på Lördag shoppa sen hem & ha myskväll. :)


* Hissar!


Något som jag alltid har gillat är; att alla älskar inte alla. & speciellt att inte alla tycker samma som alla! :) Det måste man egentligen tycka om ifall man skall blogga. Man får mycket dåliga samt bra kommentarer. Det roligaste kommentarerna som jag sällan får är nog när jag tycker en massa saker och andra inte håller med ;) för det är så j*vla roligt att läsa varje gång! :) ibland är det roligare kommentarer än vissa andra. men det är så sjukt kul att sitta och läsa. Lite tråkig att folk inte vågar skriva ut sina namn alltid bara. Hade varit lite mer roligt, för då vet man vem personen är med. & hur den tänker. har fått j*vligt roliga kommentarer ibland, & då menar jag JÄVLIGT roliga.. tyvärr så vet man inte vem som skrivit OM man inte kollar upp det. haha.

För att ha blogg måste man tåla kritik, annars funkar det ej ;) & ni vet om att man kan tabort så ingen kan kommentera ens inlägg va? :)

* aaw ♥ kärlek till dej ;)


aaw vad gullig kommentar jag fick va? :D Lite kul att man kan kolla upp vem det är som skicka kommentarer. Lite tråkigt att man ej vågar visa vem man själv är eller? :) Som sagt, nu har ni alla ett bevis på hur dålig skolan är & vilka idioter där finns ! ;) tack för att du kommentera! PERFEKT & bra att ha! :D


* PINSAMT!
Hur kan man skämma ut sej så i TV?
kanske är det jag som är "ovanlig" som inte pratar om killar KUKAR? Jag tycker den är så patetiskt sjukt pinsam! Kunde inte titta klart på det. Man börjar ju undra om det är något fel på tjejerna? jag har ALDRIG varit med om att någon av mina vänner eller från någon annan har snackat om kukar! vad fan är det att snacka om egentligen? Min kille har så stor & den ser ut så och så!! vem faaaaaaaaaaaaaan bryr sej? Ska jag vara ärlig så trodde jag att killar snacka om tjejers fittor, för det har man hört någon gång, men fan inte tjejer så mycket om kukar :s aja, tycker bara att det är fett pinsamt de tjejerna säger. Kul att det ALLTID kommer att finnas kvar på internet. ;) kan ju bli kul för dem att se hur dom sa och tyckte om sådär 20år .. haha! Pinsamt värre.


* Misshandel.. COOLT!
Säkert många som har läst detta? eller hört det? ja ni idioter som jobbar på Hyllingeskolan & ni stackars elever som går där! Har själv gått på den dåligaste skolan som finns! Rektorer och lärare tar inte tag i misshandel & mobbning på den skolan! Nu har dom tydligen en ny rektor, & hoppas verkligen för alla er att han är bra! & inte sån mes som han förra vad! FYFAN säger jag bara! Den skolan kommer inte att finnas kvar länge till så som den suger! Jag hade ALDRIG velat att mina barn skulle gått på den skolan. För jag vet vilka idioter till lärare där finns/funnits där & även allt annat som är skit med skolan. En som stod mej j'ävligt nära (behöver ej säga vem) blev misshandlad flera gånger!! framför lärare och elever, men ingen gjorde något åt det! För alla där är så fucking fega så det är sjukt! Men låta problembarn få gå på oskyldiga är bara sjukt! man går på möten & åter igen möten.. tror ni att det hjälper? NEJ! Han fick tillslut byta skola för att SLIPPA bli misshandlad! JÄVLA FUCKING IDIOTER!! fattar inte hur ungar idag kan vara så jävla dumma i huvudet? & alla fega vuxna som inte vågar göra något.. vad fan är ni rädda för egentligen? att själva få en smäll på käften?? Idioter!

Varnar er alla, skolan skiter i sina elever & skolan suger kuk rent ut sagt!! FYFAN. Jag hade inte vågat ha mina barn på den skolan.

Det tråkiga är den att det finns väldigt många bra lärare där också, tyvärr! Men vad jag hört så har den förra rektorn sparkat en massa bra lärare med. hahaha JÄVLA !"#¤%&/ säger jag bara!

Den skolan borde betala en massa pengar till alla dom som varit utsatta. Som dom bara skitit i ! äckel skola. Dom skall bara vara GLADA att folk som varit utsatta för misshandel där har anmällt dom! då hade det varit kört för den skolan ;) men den dagen kommer, vänta bara.

* visste ni?


 Jag.. har ett tandsmycke!
 Jag.. rider!
 Jag.. hatar att redovisa!
 Jag.. har 4 helsyskon!
 Jag.. har aldrig använt lösnaglar!
 Jag.. har lätt för att lära känna nytt folk!
 Jag.. bor i lilla, tråkiga Hyllinge!
 Jag.. har en pojkvän i Förslöv sen snart 4 månader tillbaka!
 Jag.. är ego!
 Jag.. har fobi mot spyor!

kom inte på något roligare (a) .

* Denna veckan! (y)


* R'licious tipsen!
Så får du bort pigmentfläckarna

På grund av hormoner eller solskador drabbas många kvinnor av melasma, mörka pigmentförändringar i ansiktet. De missprydande fläckarna kan vara besvärliga att bli av med – och svåra att sminka över – men det finns några knep att ta till.

1. Skydda dig
Pigmentfläckar brukar blekna under vintern för att mörkna igen under våren och sommaren, när din hud utsätts för starkt solljus igen. Försök att använda solskyddskräm året runt, men var extra noggrann på sommaren. Använd solskyddsfaktor 30 till 50 varje dag och använd gärna solhatt och solglasögon för att skydda den känsliga huden runt ögonen.

2. Blek varsamt
Det finns krämer som bleker huden, men risken är att du istället för bruna fläckar får vita fläckar i ansiktet. Var därför försiktig med vilka typer av produkter du använder dig av. Undvik att köpa mirakelkrämer utomlands eller över nätet, eftersom du inte vet vilka bieffekter de kan ha. Gå hellre till en hudläkare och få en personlig rekommendation.

3. Skrubba huden
Att exfoliera huden i ansiktet kan hjälpa dig att bli av med fläckarna snabbare. Tänk dock på att huden blir ännu känsligare för solen när du peelat den, så var extra försiktig. Har man en gång drabbats av melasma måste man dessvärre vara supernoga med solskydd.

(Källa: improvm.)

* 2011-05-18


* Hej alla! :)


Har man precis kommit hem från skolan & har käkat lite nudlar,
medans man snacka med mormor i tele! :)

Idag har jag bara haft en lektion i skolan. Idrott, gick väl som det
gick med min träningsverk :( den blev värre nu kan jag i alla fall
säga. + att idag skrapa jag upp min fot istället! haha, lyckat ;)

Senare idag skall jag dra till stallet & rida lite. Efter stallet blir det
hem & plugga lite. Senare på kvällen, om pappa har tid, så skall
vi ut & övningsköra lite! (y)

PUSS
R
'licious.


* Inte mer bloggande idag

Nu så har jag en massa annat framför mej som måste göras innan denna dagen är slut! :) Så nu kommer jag antagligen inte att ha tid till att blogga mer idag. Så det får väl räcka för idag. Men bloggar såklart mer imrgon. Kommer bli en massa ny uppdatering! har till och med förberett massa inlägg som skall in imorgon! :D hihi.. det är inte ofta som man gör det inte.

men ni får ha det bäst alla!

PUSS
R
'licious.


bildsenisommar! :)

* Programmet för oss!


* Dagen's diss!


Vet ni vad? .. jag har en så hemsk träningsverk i benen & "i" röven! Det är inte bra att ha idrott i skolan när det är så jobbigt! :( Kan knappt röra mej. Har hela tiden problem med när jag skall sätta mej ner eller om jag har suttit ner ett tag och skall resa mej upp igen. Känenr mej som en gammal tant som inte orkar eller kan klara sej själv längre :( Hoppas verkligen att det går bort snart, för har så himla ont. Har aldrig haft så int innan. fattar ens inte att man kan få så ont av lite träning på 40min :o Något som jag kanske borde tänka på nästa gång är att stretcha efter varje idrottslektion. Imorgon skall jag ha min idrottslektion och skall se till så att INGEN får träningsverk.. för det är inte alls kul :) höhö.


* Hej igen alla (y)


Har precis varit ute & övningskört med pappa i en timme typ :D Gick jätte bra faktist. Känns som jag var 10x så duktigare idag än vad jag var igår! Lite stolt över mej själv faktist (a) ! Nu vill jag bara ut på gatorna ! :D hihi.

Glömt att berätta att på Fredag kl. 21.15 skall jag & Stoffe kolla på pirates of the caribbean 4 i 3D ! :D kommer bli fett nice i alla fall !


* Gucci vs. Kiwi

KIWI VS. GUCCI
- vad tycker ni att min ninisen skall heta? (a)


* BLOND eller?? ;) Rebecca's pappa skicka ett grattis sms till mej idag, för att jag tydligen har namnsdag idag. Men jag visste själv inte om det.

 Jag tog åksjukstabletter för jag skulle slippa må illa när jag övningskörde. & efter att jag tagit dem ser jag att den försämrar reaktionsförmågan. haha.. inte så smart det inte! + att den vara i 12 fucking timmar :o

vem har jag blivit så blond ifrån? haha!

* MAMMA JA VILL EJ BLI STOR!


är det fler som känner som mej? 19 år sedan räcker det?

jag vill inte bli äldre, känns som hela mitt liv kommer att ta slut då :( ne, men nästan iaf ;o hur skall jag kunna komma över detta?? :s jag tycker att e man över 24år år man gammal! fett taskigt, men jag vill inte bli gammal. Vill flytta hemifrån & ha barn & sånt, men vill inte bli äldre ändå :( känns hemskt! skall man göra då? alla blir gammla så är det bara! ;o tyvääääär ! (♥) so, acceptera det & inget mer .. . that's it ! fast man vill eller ej vill de :/


* NEMI serier.
* Rubrik.


* Ge ansiktet nytt liv
Ge ansiktet nytt liv

Skulptera fram rätt proportioner med Juvéderm och Vistabel - Dr. Mauricio de Maio avslöjar hemligheten bakom en lyckad injektionsbehandling.

Nyligen besöktes Stockholm av en av världens mest kända ansiktsskulptörer, Dr. Mauricio de Maio från Brasilien. På plats utbildade han några av nordens bästa injicerare i det nya sättet att använda fillers och botox, och avslöjade samtidigt den stora hemligheten bakom en lyckad injektionsbehandling.

Hemligheten bakom det nya sättet att använda fillers och botox stavas proportioner. Det gäller att se till helheten och varje persons individuella förutsättningar.
– Tidigare såg vi en rynka och fyllde ut den med en filler, men det är ett stort misstag att bara fokusera på problemområdet. Det gäller istället att se till proportionerna, säger Dr. de Maio.

Mauricio de Maio jobbar själv mycket med Vistabel, mera känt som Botox, och Juvéderm. Han föredrar Juvéderm framför andra fillers på grund av konsistensen. Juvéderm är en slät gel som sitter ihop som en sammanhängande massa. Detta gör det möjligt att verkligen skulptera fram de ansiktsdrag man önskar. Den jämna konsistensen gör också att Juvéderm är väldigt rörlig, och resultatet blir därför mycket naturligt.
– Juvéderms fillers är så flexibla att de anpassar sig till ansiktsrörelserna och mimiken, menar Dr. de Maio.

De Maio berättar också om hur viktigt det är att behålla varje persons karaktäristiska drag. Poängen är inte att släta ut ansiktets alla linjer, utan istället att få patienten att se fräsch och utvilad ut.

Här är exempel på utvalda behandlare som kan ge dig en Juvédermbehandling enligt Mauricio de Maio-metodiken: Eleonore Dulén, Klinik Eleonore Rodrigo Cáceres, Dermakliniken Håkan Löfving, Löfvingkliniken Anne Wetter, Akademikliniken

(Källa: improvm.)

* R'licious tipsen!
Små förändringar gör skillnad

Så här spar du minst 100 kalorier eller mer.

 Genom att dela en läsk med en kompis spar du 120 kalorier.
 Om du dricker en deciliter light läsk istället för vanlig läsk spar du 97 kalorier. 
 Vanlig skummad mjölk innehåller 96 kalorier så välj någon fettfri variant. 

 Dricker du två light öl istället för två vanliga öl spar du 100 kalorier.
 Genom att pressa en apelsin och skippa apelsinjuice spar du 106 kalorier. 
 Om du väljer chokladmjölk istället för milkshake spar du 110 kalorier. 

 Om du väljer en liten bagel till frukosten istället för en stor spar du 99 kalorier. 
 Byt ut tortillachipsen och dippa istället selleristänger så spar du 125 kalorier.
 Välj 1,5 dl vindruvor istället för 1,5 dl russin och spar 98 kalorier.

 Byt ut dina vanliga chips till bakade och spar 90 kalorier.
 Om du tar en bakad potatis istället för 2,5 dl pommes spar du 104 kalorier. 
 Genom att plocka bort skinnet på din grillade kyckling spar du 102 kalorier. 

 Väljer du en kalkonsmörgås istället för en variant med salami spar du 119 kalorier.
 Om du väljer en pizza med tunt crust spar du 106 kalorier. Och väljer du endast grönsaker på pizzan spar du ytterligare 100 kalorier. 
 Välj antingen ost eller krutonger till din sallad så spar du 116 kalorier. 

 Om du väljer två matskedar fettsnål mayonaise istället för vanlig spar du 102 kalorier.
 Unna dig en glass i bägare och skippa struten så spar du 121 kalorier. 
 Spara 121 kalorier genom att byta ut gräddglass mot yougurtglass.

(Källa: shape & improvm.)

* e.. va?

Vad är det som alla snackar om? var är det som jag nu har missat? varför skulle jorden gå under på Lördag för? :s Lite kul att folk tar det som skämt varje gång. Inte för att jag själv tror på det riktigt. Men någon dag kommer jorden att gå under även om man vill det eller ej. Men när vet man aldrig. Vi kan dö varje dag & jorden kan gå under vilken dag som helst. Räcker bara att världens störst vulkan får utbrott så är det liksom kört! :) Men har nog missat något nu, för alla på fb snackar om att jorden skall gå under på Lördag .. why? fattar inget, har ju inte hört något om det iheller. :o

http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten-jorden-gar-under-pa-lordag

man börjar nästan tro på det när dem gör så mycket av de :o eller så är det jag som är lättlurad? .. men de med bibeln låter bara töntigt!


* Hej alla.


Har man precis kommit hem från skolan. Hade inga lektioner idag
utom Svenska & Religion. :s Men men, skönt faktist.


Idag har man då bara hunnit att vara i skolan ett tag.

Senare idag skall jag & pappa ut & övningsköra om jag nu kan med
min träningsverk från igår :o fy fan asså, kan knappt sätta mej ner
utan att jag får ont :s men men, köra skall man sitta stilla så det
borde jag klara av, hehe! Sen vet jag inte riktigt vad som mer händer
idag. Måste plugga lite i alla fall.

PUSS
R
'licious.


* HAHAHA dööör! ;)


* OMG ÄLSKAR stilen!


* Inköpa salva!

har ju fått en annorlunda inflammation i tandköttet/vid tanden igen! (som ett sår i munnen som blir större om man ej gör något år det!) Så nu har jag fått detta för att det skall hjälpa + att jag ska tillbacka till tandläkaren för att hon skall ta på något starkt för att det skall läkas. Får hoppas att salvan hjälper, klarar ej av sköljmedlet.


bildpåfelhåll! :)


* Hiss ! (y)

Just nu har man precis kommit hem från att ha övningskört med pappa lite i Åstorp! :) Gick väl sådär i början, fick för andra gången moterstopp! hahaha, nt bara en gång utan MILJONERS gånger kändes det som :p hihi. Men efter att ha testat lite så gick det bra. :) men behöver övningsköra mycket mer innan jag börjar på vägarna tror jag (a). Blir så nervös och rädd när jag skall köra :/ Så nu mår jag skit illa och är jätte yr :o så mitt balanssinne är nog inte det bästa. haha (y) Hoppas på att det går bättre imorgon när vi skall övningköra, får allt ta åksjukstabletter då. mwhihi.


* Lite nya bilder!


* Dissar!


Min inflammation i tandköttet!
Regn!
NP i sv B!
Folk som blandar sej i andras liv istället för att sköta sitt eget!
Tråkiga dagar!
Skolan!
Plugga/prov/redovisningar!
Skrapa upp hela mitt knä på idrotten idag! Man får väl skylla sej själv när man har idrott i skolan. hihi (a)


* MINDFUCK


I ♥ existens

* inspirerad.


* R'licious tipsen!
Skönhetstipsen för kropp och själ

Att få en silkeslen hy behöver inte kosta en förmögenhet i form av dyra produkter, många av de bästa tipsen är helt gratis.

Håll en jämn fuktbalans
Din hud behöver massor av fukt under vinterhalvåret. Du kan tillföra fukt med hudkrämer av olika slag men glöm inte att dricka vatten. Ha med dig en vattenflaska i väskan.

Börja med ansiktsmassage

Det sägs att ansiktsmassage kan hjälpa mot rynkor. Både blodflödet och lymfgenomströmningen ökar vilket är bra för huden. En liten massage med en bra ögonkräm kring ögonen hjälper också mot svullnad.

Stressa mindre
Ett råd som inte är lika lätt att följa alla gånger. Men tyvärr åldras både du och din hud fortare av stress. Ett bra tips är att börja med yoga, det får kroppen att koppla av och ökar blodcirkulationen.

Sluta med jojo-dieterna
Att jojobanta är något bland det värsta du kan utsätta din kropp för. Det stressar kroppen och huden, dessutom går du aldrig ner i vikt. Snabba viktminskningar kan också skada cellerna på sikt.

Gå i säng i tid
Att få en god skönhetssömn är kanske det allra viktigaste tipset. Har du dessutom passerat 25 år börjar det faktiskt bli oerhört viktigt att lägga sig i tid. Sena nätter sätter sina spår i ansiktet. En god natts sömn gör att du återhämtar dig från dagens prövningar.

Skippa sockret
Svenskar äter alldeles för mycket socker. Försök att dra ner på allt vad socker heter, det är inte bra för vikten, tänderna och kan skada kollagenet som i sin tur skada din hud.

(Källa: improv.)

* GIVE ME ♥ PLZ- JAG SKA HAAA !! ♥


* Hej alla! :)


har man precis kommit hem från stallet! :) Red lite dressyr på
ridbanan med Ratina!

Idag har man först varit i skolan på en lektion, efter det blev det
direkt till tandläkaren. Fett lack på bussarna när dem ej kommer
när dom skall :@ ! efter det blev det hem & käkar och sedan iväg
till stallet med mormor.

Senare idag skall jag ut och övningsköra med pappa och skriva
klart mitt tal som jag skall hålla imorgon. har NP i sv B imorgon,
tyvärr! Så blir väl att sitta med det halva kvällen för att jag skall
kunna klara det så bra som möjligt. Klara ju tyvärr inte NP sv B
i det skriftliga :D hahahaha.. "ovanligt" & "oväntat" ! men men..
jag skrev en jätte bra artikel istället för en debbatartikel .. hihi.

PUSS
R
'licious.


* inspirerad.


* Bye bye sötnosar!

Nu skall jag hoppa in i duschen & sedan har jag lite som måste fixas! men jag bloggar imorgon efter stallet & skolan! :) Ni får ha det bäst!

PUSS


* Håruppsättning ♥


Någon som är bra på att fixa hår kanske? har bestämt mej för att jag skall ha det såhär, hoppas att jag lyckas lika bra som på bilden (a).


* MUSIK ! (y)haha, någon mer än jag som tyckte att denna var bra eller? ;)


* Hot and not today!


Ishockey vm ! så trött att höra det nu, totalt ointressant!
Folk som ej vågar visa vem dem själv är!
Vädert!
Munblåsor!
Alla redovisningar i skolan! IT SUCKS
Kakor och annan skräpmat!

 åska! tycker det är så mysigt, men vill ha sommar !
 Pirates of caribbean 4 !
 2 veckor kvar i skolan!
 Videofy.me !
 snart 4 månader med Stoffe!
 rosa!
 Gurka med dippa!
 Mindre än 3 veckor tills jag får min ninis ♥.
 Pengar!


* Studentklänning?är fett sugen på sista bilden, men det är egentligen ingen klänning, men man kanske kan ha den ändå? :D fett snygg är den i alla fall!


* hahaha dör!


har ni sett något värre?

hur korkad kan man få lov att bli? haha.. stackars lille nisse-pisse (a) ♥.
 

han gör så bara för att han har sele på sej :o

* älskade du ..

Om 2 veckor så har vi varit tillsammans i 4 månader ♥

Och inget kan bli bättre! kanske mitt beteende ibland, men så är det när man har mycket i skolan att tänka på osv. Men bortsett från det lilla.. så är jag väldigt glad att jag har dej och att du vill leva med mej ♥ ! Jag har aldrig velat så mycket som jag har vill med dej älskling! Och har ej gått så långt i ett förhållande som jag har gjort med dej! ♥ Du är verkligen perfekt för mej! Trodde aldrig att jag skulle kunna få en så bra pojkvän! För mej är du verkligen perfekt älskling ♥. vad som än händer så kommer jag alltid att finnas vid din sida och älska dej mer än vän ♥ ! Alla säger att kärlek tar slut någon gång, visst.. för dem flesta kanske det gör det, men inte alla! Och jag hoppas verkligen på att det alltid kommer att hålla mellan oss 2 ♥. Det är ingen mer än du som ser mej för den jag är! Knappt mina vänner gör det. Du finns där alltid för mej och du betyder så himla enormt mycket Stoffe! ♥ älskar dej.

* Utomlands?

F*n vad jag vill åka utomlands! Vill bli lite brun tills studenten! Känns som man aldrig kommer att bli det här hemma i tråkiga sverige! vad hände med vädert som vi hade för ett tag sen? .. kan inte det komma tillbacka kanske?

Vill bara åka utomlands nu! ingen som har lust att hänga med? var som, bara det är ett varmt land med en massa shopping (y)
* Matte's video! (?)

Tycker att alla borde se den ;)

http://www.youtube.com/watch?v=Lul-5luJx1s

* R'licious hissar!


Något som jag måste hissa är att den 18 Maj så har pirates of the caribbean 4 premiär! :D Så på Fredag blir det antagligen på bio med Stoffe (y) ! Haha, älskar verkligen dem filmerna !! & älskar JONNY DEPP, så jävla grym !!


* dagen's diss!


Något som ni flesta har haft någon gång är munblåsor eller förkylningsblåsor? Måste verkligen dissa det, eftersom man inte kan göra något åt att få bort dem! Borde finnas ett botemedel för det med tycker man.. eller? tänk  alla dem där ute som ofta får det? jag var själv en av dem när jag var yngre. Sjukt jobbigt är det! så varför inte komma på något som kan bota det? NÅGOT SOM HJÄLPER! & ej gör ont (a)


* Nemi !


* R'licious tipsen!
Få en jämn lyster

Fixa en jämn och slät yta med mineralbaserat underlag. Här är dina steg-för-steg-tips.

 Mineralsminket är en av de hetaste trenderna inom makeup – och inte undra på. Mineralprodukter innehåller naturliga ingredienser, passar för alla hudtyper och låter porerna andas istället för att täppa igen dem.

 Så här gör du för att maximera din look med mineralfoundation:
Använd en tät sminkborste som du arbetar in i pudret tills du har fördelat den jämnt i borsten. Använd inte för mycket utan knacka av överflödet mot kanten. Mineralfoundation är ofta mer dryg än vanlig foundation.

 Använd vida cirkelrörelser för att polera ansiktet med din foundation. Arbeta nedifrån och upp, så att du jobbar mot ansiktshårens riktning.

 Vänta i någon minut innan du granskar resultatet, då detta låter mineralfoundationen "sätta sig" ordentligt. Bättra på eventuella ojämnheter.

Det är viktigt att ta hand om sina penslar och borstar. Investera i en bra rengöringstvätt för just borstar och tvätta dem gärna en gång i veckan så håller de i flera år.

(Källa: improv.)

* hej alla! :)


Har man precis kommit he & sagt hejdå till Stoffe, för han skulle
tydligen träna tidigare idag.

Idag har ej hänt så mycket mer än att tagit det lugnt och varit hemma
hos Stoffe. Sedan vid 4 tiden skjutsa han hem mej.

Senare idag har jag en massa som måste göras. Så har fullt upp
hela dagen då då ! :)

PUSS
R
'licious.


* (y)undra ifall min älskling vill köpa den bilen till mej ;) hehe

* uch ..

lagom läskig bild eller vad?
vissa är bra på att redigera kan man väl säga ;)


* Visste du/ni att?


 En 70-årig människa har under sin livstid i genomsnitt stoppat i sig 30 000 kilo mat. Det motsvarar vikten av sex fullvuxna elefanter.

 Det finns 20 gånger mer får än människor på Nya Zeeland.

 För tjugo år sedan vägde fotomodellerna 8 % mindre än genomsnittskvinnan. Idag väger de 23% mindre.

 Pablo Picassos fullständiga namn var Pablito Diego José Santiago Francisco de Paula Juan Nepomuceno Crispin Crispiniano de los Remedios Cipriano de la Santisima Trinidad Ruiz Blasco y Picasso Lopez.

 Internet består till 61 % av porr.

 På en brandstation i Livermore, i Kalifornien, finns det en glödlampa som lyst sedan 1901.

 Klistret på frimärket innehåller 2-8 kalorier.

 I medeltal ringer 4 personer om dagen till Graceland och ber att få tala med Elvis.

 Utan färgmedel är Coca-Cola grönt.* diss!


Nu har min tandköttsinflammation kommit tillbaka ! Det är ej en 'vanlig/riktigt' inflammation, lite svårt att förklara men det är hemskt att ha det i alla fall. Eftersom det blir bara mer och mer om man inte gör någon behandling osv. så nu har jag i alla fall fått en tid på måndag & hoppas på att det skitet försvinner! får ont när jag t.ex. käkar, borstar tänderna och allt annat! sjukt tråkigt.. men det fixar sej som tur är med lite hjälp av tandläkaren :D


* Hej alla. :)


har man precis kommit hem från skolan & käkat lite middag! :)

Idag har man varit i skolan hela dagen. Har väl inte hänt något
speciellt där som vanligt. Efter skolan blev det direkt hem.

Senare idag skall jag till Stoffe! :) får väl se vad vi skall hitta
på i det fina vädert (y). Men skall dit idag i alla fall.

PUSS
R
'licious.


* Bränn fett snabbareSå maximerar du din träning

Träna smartare, inte hårdare. Med intervallträning ökar du din förbränning.

Ingen tid att träna? Veckans motion behöver inte ta så lång tid som du tror. Viktigast är nämligen hur du tränar.

Att träna intensivt men kort kan göra att du mer än halverar tiden du behöver tillbringa på gymmet, enligt vissa experter.
- Högintensiv intervallträning är dubbelt så effektiv som vanlig träning. Det här är som att hitta ett nytt piller som fungerar dubbelt så bra, säger Jan Helgerud, träningsexpert på Norges Teknisk-Naturvetenskapliga Universitet, till Associated Press.

Metoden går ut på att man tränar väldigt intensivt under några minuter och sedan vilar mellan intervallerna. Denna typ av träning fungerar bra när man till exempel springer, cyklar, simmar och ror.

Jan Helgerud rekommenderar intervaller på fyra minuter högintensiv träning varvat med tre minuters vila. Du ska träna så pass hårt att du blir andfådd, men inte helt utmattad.

Tidigare har denna typ av träning framför allt rekommenderats för unga, friska individer, men nyare studier indikerar att även äldre personer med vissa hälsoproblem skulle kunna klara av intervallträning.

(Källa: imorov.)

* Hej igen! :$

var ej så mycket ide att dra ut & sola igen eftersom solen bara kommer & går hela tiden.. tyvärr! Men nu får jag ta och blogga, för senare ikväll kommer jag ej att ha tid till det :)


* BRB ..

ne nu blir det ut i trädgården & sola igen (a) ♥

puss!

* Hej snyggingar!


Har man precis kommit hem från stranden med familjen.

idag när jag vaknade hade jag fett ont i huvudet & kunde ej stå
upp så jag kunde inte gå till skolan :( Hade en jätte viktig redovisning
idag, så stack till skolan bara den timmen, för att inte få IG. Såklart
så skall vi ändå inte redovisa förens imorgon. haha! Sen efter skolan
hämta mamma mej på skolan & körde till stranden. (y

senare idag kommer stoffe. sen vet jag inte vad som händer mkt mer.

PUSS
R
'licious.


* facbook 4 life.. haha

tillräckligt mycket att snacka om, som vanligt (y). & de har inte slutat änu ;o kommer den någonsin att sluta? haha.

kul att man flippar om att alla killar är idioter då ;)* byebye..

orkar ej blogga mer idag.
bloggar mer imorgon.

PUSS
R
'licious.


* Inte långt kvar..

Snart har jag & Stoffe varit tillsammans i 4 underbara månader ♥ !

Känns så himla bra & rätt med dej baby !


2011-01-29


* Hälp med studentklänning!

 
Tips på affärer?
Tips på hemsidor?

behöver er hjälp!


* Veckan!


* Nemi (y)


* Dagen's hiss!


idag är det den 10 Maj och det betyder att det är exakt 1 månad kvar till studenten! :D fett nice är det! Nu har man bara denna veckan & sedan 2veckor kvar i skolan! Sen är det slut på skiten. Skall bli så j*vla skönt! ;) Nu börjar mitt liv på riktigt!


lite gammal & konstig bild, men bjuder på den!


* R'licious tipsen!
Boosta ditt immunförsvar

Säsongsskiftningar leder ofta till förkylningar. Tipsen som ger dig ett supermostånd mot virus i vår.

 Tvätta händerna
Det allra viktigaste knepet för att hålla dig frisk är att sköta hygienen. Bakterier finns överallt: på dörrhandtag, tangentbord, telefoner, tunnelbanestänger... Därför är det oerhört viktigt att du tvättar händerna ordentligt med antibakteriell tvål och vatten flera gånger om dagen, framför allt innan du ska äta. Gör ingen slarvtvättning, utan gnugga in tvålen ordentligt tvätta även under naglarna. Se bara till att använda en bra handkräm så att huden inte blir uttorkad.

 Ät vitlök
Förutom att den är en god krydda i det mesta är vitlöken full av antioxidanter som ökar din motståndskraft mot sjukdomar. Är du orolig för dålig andedräkt kan du istället köpa vitlökskapslar i en hälsokostbutik.

 Ta en kalldusch
Om du klarar av det kan du med fördel köra hela duschen med kallt vatten. Annars går det bra att avsluta en varm dusch med att skölja av dig med kallt vatten i en minut. Det kan göra dig piggare, öka blodcirkulationen, samt verka mot migrän och smärta.

 Gå regelbundet på massage
Massage kan minska oroskänslor och sänka blodtrycket. När du blir avstressad höjer du naturligt kroppens immunförsvar. Bäst är en mjuk och smärtfri massage där massören inte trycker alltför hårt.

(Källa: improv.)

* Må bättre i naturen
Naturen får dig att må bättre

När vädret tillåter ska vi passa på att vara utomhus. Att vistas i naturen, och helst även göra någon form av fysisk aktivitet, gör dig lycklig.

 Det räcker med fem minuters fysisk aktivitet ute i naturen för att höja humöret och självkänslan, visar en studie från brittiska University of Essex.

 Att promenera, cykla, fiska, rida, segla eller rensa rabatterna kan helt enkelt få oss att må bättre – och det räcker alltså med en liten stunds aktivitet för att få de positiva effekterna.

 Bäst resultat kunde man se hos unga och mentalt sjuka, men alla människor mår bättre av att vara i naturen, menar forskarna. Bor man i storstaden kan man bege sig till en park – men allra bäst är det om man också får vara i närheten av vatten.

* Kates sensuella bilderKate Moss sexiga plåtning

Kate Moss fortsätter att skörda framgångar.
Nu poserar hon på sensuella bilder för sminkjätten Dior. 
Plåtningen är värd 10-tals miljoner kronor.
 

 Kate Moss har gått igenom det mesta. Rykten om alkoholmissbruk och knark förföljer henne. Och trots de skandalomsusade kokainbilderna som publicerades över hela världen för några år går stjärnans karriär fortfarande som på räls. 
 
 Supermodellens senaste är extra lukrativ. Det är sminkjätten Dior, som enligt uppgift, betalar Kate över 10 miljoner kronor för plåtningen där hon gör reklam för ett läppstift. 

 Kate Moss totala förmögenhet är nu uppe i omkring 700 miljoner kronor.

* Help me !


* Heej alla.


Har man precis kommit in efter att ha solat ute i trädgården. Blev
ej så länge eftersom det kändes ej som det gjorde någon nytta
att jag la där ute.

Idag har jag varit i skolan. Efter skolan blev det direkt hem & lägga
sej ute i solen. Efter ett tag blev det liten paus med glass & frukt
inne hos grannarna. Senare la jag mej och sola igen. :)

Senare idag händer ej så mycket.

PUSS
R
'licious.


* Nu ger jag upp!

Nu skiter jag i detta!
Blogg.se är ändå seg på att uppdatera!
Bloggar mer imorgon!
Om det blir bättre!
Palla f*n inte blogg.se just nu!


PUSS
R
'licious.


* R A T I N A ♥

Mitt ♥ .

* Min helg - ändrad "ovanligt"

 Fredag: var med älsklingen. Myskväll & bara tog det lugnt. Titta lite på Andra avenyn med.

 Lördag: var med Julia. Stoffe var & tävla. Senare på kvällen när Julia drog hem & Stoffe kommit hem så kolla vi lite film och sånt.

 Söndag: åkte till K-stad med Julia & Stoffe. Julia tingade 2 kaniner & Stoffe köpa mat till sina äckliga grodor! Efter det blev det hem till Stoffe, titta lite på Andra avenyn.. sedan hem till mej. Han sov här med, det är i alla fall en anledning till att jag ej blogga igår! (a)


* Blogg.se är tråkigt!

Kan ej hjälpa att ni ej kan se mina inlägg, vissa kan se fler än andra! men det är bara för att blogg.se fuckar sej tyvärr ! & lilla jag kan inte göra så mycket åt det.


* Puttesnutte dååå .♥.


♥.


* Julia Rosengren ! ♥

Bara måste säga till alla där ute att Julia Rosengren är en av dem bästa vänner som man kan hitta ♥ Du betyder sjutk mycket för mej, tycker vi kanske lärde känna varandra på ett lite konstigt sätt.. men vi lärade känna varandra och det är huvudsaken. Men du skall veta att du är en av dem bästa vänner jag har & att man har alltid roligt med dej. Litar på dej till 100% ! Älskar dej gumman ♥.

Har glömt att berätta för er att jag spruta henne i huvudet när vi skulle hem från k-stad! ;) hahaha! jag som inte alltid är den smartaste skulle slänga ut en burk med läsk genom rutan i 80km/h ! haha, M I N N E N !

FJAAAAAAAAANT! :D

* Hot and not !


 Varmare morgnar!
 Vädert!
 Yrkesutbildningar!
 Mej & Ratina, för att det går så himla bra för oss"
 Min studentfest! Den kommer att bli PERFEKT.
 14 skoldagar kvar! (3 veckor kvar i skolan)
 Sommarlovet 2011!
 Studenten 2011!
 Färgglada färger!

Inflammationen i gummen/tandköttet!
Alla arbeten i skolan!
Svenska B nationella!
Tröga lärare!
Folk som tycker om att säga emot en hela tiden!
Irriterande personer!
Balen!
Tiden! känns som man ej hinner med allt som man vill!


* Tillåt dig att tröstäta
Tröstät dig gladare

Du behöver inte ha dåligt samvete för att du unnar dig lite glass eller godis ibland. Det är tvärtom bra för dig.

 Att äta supernyttigt och aldrig unna sig snabbmat, sötsaker och snacks kan möjligen vara bra för kroppen. Men det är knappast bra för humöret.

 Vi mår bättre om vi då och då, i måttliga mängder, tillåter oss själva att äta godsaker. Det visar amerikansk forskning, skriver Aftonbladet.

 Till och med själva tanken på att vi ska få äta choklad eller något annat gott får oss att må bättre, innan vi ens börjat äta. Tröstätandet frigör sedan må bra-hormoner i hjärnans belöningssystem och resultatet blir ett gladare humör.

 Unnar man sig aldrig något gott
blir livet ganska tråkigt – och dessutom ökar risken för att man till sist inte kan stå emot frestelserna utan börjar hetsäta istället.

 Allra bäst är att äta något som man förknippar med positiva minnen. En godissort man älskade som barn eller en efterrätt som för tankarna till senaste semestern kan alltså ge dubbelt positiva effekter.

(Källa: improv.)

* Dagen's diss!


Något som jag verkligen måste dissa idag är att jag har fått tillbacka min inflammation i tanköttet. Asså det är ej som en riktig inflammation om man skall vara ekakt. Men det är en slags. Jag har ont där och det ser ut som något biter/käkar upp mitt tandkött.. aja, jätte svårt att förklara i alla fall. Så nu får jag börja använda de äckliga sköljmedlet igen.. :/ Hoppas att det ej blir lika mycket som sist, kunde ens inte käka då ;o


* R'licious tipsen!
Stylingtips för trendfrisyren

Page är tidlös frisyr som de flesta kvinnor klär i. Knepen för dig med den kvinnliga sexiga looken.

Har du tjockt hår? Då kan du med fördel klippa upp din pagefrisyr för att få lite extra liv i håret.

Vill du klippa lugg? Till page passar en rak, tjock lugg bättre än en tunn variant som kan få dig att se väldigt flickig ut.

Är din hårkvalité
av det finare slaget kan detta snarare få frisyren att se ännu tunnare åt. Då är det bättre att klippa hela håret i samma längd och sedan använda lite volympuder i hårbotten för att ge frisyren ett lyft.

Har du ett lockigt hår är det lätt att en kort pagefrisyr ser ut som en triangel. Det är då smartare att klippa av håret precis ovanför axlarna. Du kan också tunna ur håret lite grann baktill.

Använd inte alltför mycket hårprodukter i en kort frisyr. För en fräsch, naturlig look räcker det med lite volymspray som får lufttorka.

Vid festligare tillfällen kan du enkelt piffa upp frisyren genom att sätta i snygga hårspännen eller ett läckert hårband. Svep den eventuella luggen åt sidan och tupera bakhåret lite, eller sätt upp halva håret och föna in topparna på underhåret.

(Källa: improv.)

* Tja snyggingar ;)


Har man precis kommit hem från stallet! :) Gick jätte bra idag, fast
att det var så varmt!

Idag har man först varit i skolan. Efter skolan dog jag till stallet &
red lite. Sen blev det bussen hem & sen har jag ej hunnit så mkt
mer faktist.

Senare idag har jag en massa som måste göras. Måste även blogga
känner jag! Har varit dålig på det i någon dag nu. mwhihi (a)

PUSS
R
'licious.


* tjaaaaaaaa.

SAKNAR MIN ÄLSKLING NÄR HAN ÄR IVÄG & TÄVLAR !
Nu har man skrivit på alla ansökningspapper till yrkesutbildningarna (y). Har även städat lägenheten, dammsugat osv. Känner mej sjukt duktig ;)

Snart blir det in i duschen tror jag & göra v sej lite innan Julia kommer hit :) & blir att tinga kaninen imorgon bitti istället om ägaren kan då :D iiiih.. hoppas verkligen det (a).


Kommer ej att ha tid för att blogga, kanske bloggar ikväll om jag pallar & hinner. Men det är ej säkert eftersom vi ska upp tidigt imorgon :)

PUSS
R
'licious.


* To bad!

Hon med kanin har fortf. inte svarat julia :O
& älsklingen är och tävlar långt iväg.
Jag sitter hemma i hans lägenhet & bara väntar på att tiden skall gå :o

Kan man bara få svar av hon med kaninen någon gång! ;'o orkar ej vänta till imorgon, det är för länge! Nu får jag ta och fylla i mina ansökningsblaketter till yrkesutbildningarna då ..

bloggar mer ikväll antagligen!

PUSS
R.


* Sexskämt!

två bögar satt i en bubbel pool plötsigt flöt det upp lite sperma på ytan
-säg inte att du sitter och runkar
-ne jag fes!

Två horor på en bänk:
Faan vad det luktar kuk!
Det var bara jag som rapade.


Det var en stockholmare som rest till norrland för att köpa en stuga. Stugan var fin i lantlig miljö, men han var lite orolig för mygg.
"ÄR det mycke mygg här?" frågade han norrlänningen.
"Här finns inte en mygga, det garanterar jag." svarade norrlänningen.
"Om du vill så kan jag binda fast dig naken i flaggstången medans jag åker och handlar, har du ett enda myggbett när jag kommer tillbaka får du stugan för halva priset."
Detta gick stockholmaren med på, och norrlänningen band fast honom i flaggstången. "Det var en underlig fan som gick med på det," tänkte norrlänningen, "fast jag har mitt på det torra. Här finns inga mygg."

Sagt och gjort så åkte han och handlade. Efter ca 3 timmar kom han ihåg stockholmaren. "Jäklar, hoppas det inte hänt något!"
I ilfart åkte han tillbaka till stugan. Där stod stockholmaren fortfarande naken fastbunden vid flaggstången och hängde med huvet. "Hur är det med dig, är du myggbiten?" undrade norrlänningen.
"Nej, men den där jävla kalven som går lös kan fan inte ha någon morsa!" svarade stockholmaren.

En kvinna ringer till läkaren mitt i natten:
- Skynda er! Vår baby åt just upp en kondom!
Strax efteråt ringer samma kvinna igen:
- Ni behöver inte komma, min man hittade en till..


* NEMI (y)
* Dålig koll på huden?
Män kollar sällan upp sina hudförändringar

Att kolla upp fläckar och förändringar i huden kan rädda ditt liv. Men män är sämre än kvinnor på att kolla sig.

Att hålla koll på leverfläckar och andra hudförändringar är livsviktigt för att upptäcka hudcancer i tid.

Men män är betydligt sämre än kvinnor på att kolla upp sina hudförändringar, skriver Expressen. Lika många kvinnor som män drabbas av hudcancer, men 65 procent av de som får sina fläckar undersökta är kvinnor. Endast 35 procent är män.

På måndag, den 9 maj, anordnas den så kallade euromelanoma-dagen, som har till syfte få folk att bli medvetna om vikten av att hålla koll på sina hudförändringar.

Ett 40-tal hudmottagningar runtom i landet erbjuder då extra hudundersökningar utan remiss.

(Källa: impr.)

* Hej sötnosar & alla andra!


Har man precis vaknat för att klockan ringde! :)

Idag så skall jag och Julia dra upp till K-stad för att tinga en kaninunge!
Om hon svarar innan vår sista buss går dvs. ;) För tar lite mer än 3 h
att åka dit, haha! 120kr fram & tbx. haha! Men den kaninen är fett mkt
värd de ♥
Om ägaren ej hör av sej innan det skall man nog bara hitta på ngt med
Julia idag! :) & vi har ej planerat så mycket, så vi får väl se.

PUSS
R
'licious.


ninisen ♥

* Jag just nu..

Nu har man gjort v sej & snart skall man ta bussen till Åstorp!


* Solbränna mot cancerSolbrännan kan skydda din hud

Att grunda huden med en lätt bränna kan skydda dig mot hudcancer, menar ny forskning.

Att vistas för länge i solen är inte bra för vår hud. Det är viktigt att skydda sig mot solens strålar, framför allt under sommarhalvåret.

Men att gå utan solskydd en liten stund kan faktiskt vara hälsosamt, enligt cancerforskare i Storbritannien. En ny studie visar att några minuter i solen mitt på dagen räcker för att kroppen ska producera det viktiga D-vitaminet, som bland annat skyddar mot tarmcancer, skriver Expressen.

En måttlig solbränna kan till och med skydda mot hudcancer, menar somliga forskare. Sam Shuster, professor emeritus vid Newcastle University, säger till Daily Mail att en lätt bränna kan ge huden ett naturligt skydd.
– Om du har en solbränna är det mindre sannolikt att bränner dig, konstaterar han.

(Källa: improv.)

* Sömnbrist gör dig äldre


'

Sömnbrist får hjärnan att åldras

Att sova för lite gör att du åldras snabbare, enligt en ny studie.

Sover du mindre än sex timmar per natt kan du skada din hjärna, konstaterar från University College London Medical School. Försämringen i din hjärnfunktion är likvärdig med att din kropp åldrats fyra till sju år.

I dag lever många med konstant stress för att pussla ihop arbete och familjeliv. När tiden inte räcker till är sömnen ofta det som bortprioriteras.

Men många viktiga biologiska processer sker under tiden du sover och om kroppen inte får återhämta sig ordentligt tar den kognitiva förmågan stryk. I studien fick de som sov dåligt sämre resultat på bland annat slutledningsförmåga och vokabulär.

* ♥ !
* Hej alla! ;)


Har man blivit väckt av mamma för att hon ville dra till Malmö idag.
Men vet ej vad hon har fått för sej det för, för hon visste att jag
skulle till Komvux idag + att jag är hos Stoffe :o men men.

Idag har jag bara hunnit att vakna & sätta mej framför datan!

Senare idag så blir det till Komvux i Åstorp (igen). Sen blir det
till Förslöv igen, till Stoffe! :)
Sen vet jag ej vad som händer resten av dagen, men något blir
det väl (y).

PUSS
R
'licious.


* Stå över ursäkternaDe vanligaste undanflykterna

Vi vet att motion och bra kost behövs för att hålla oss i form. Men det finns många ursäkter varför vi aldrig kommer igång.

”Jag har inte tid”
Du har mycket på jobbet, partner, kompisar och ingen tid över till träning? Se träningen som en positiv energikälla i din vardag istället för ett trist stressmoment. Börja med att planera in en fysisk aktivitet i veckan och öka allt eftersom. Gå igenom ditt veckoschema. Har du någon lucka på morgonen eller på kvällen? Vardagsmotion är ett annat alternativ. Gå eller cykla till jobbet istället för att åka kommunalt.

”Jag är en kolhydratjunkie”

Du försöker sluta äta kolhydrater men misslyckas. Alla är vi väl ense om att förbud får oss att vilja ha ännu mer? Tillåt dig därför att äta kolhydrater, men med måtta. Välj långsamma kolhydrater istället för snabba. Unna dig godsaker emellanåt.

”Det är inte kul att träna”
Du är inte ensam om att tappa motivationen och känna olust inför ett träningspass. Gör träningen till en rutin och belöna dig med något gott efter en bra träningsvecka. Hitta en träningspartner, det blir roligare när man är två.

”Jag blir aldrig mätt”

Du gör ditt yttersta för att gå ner i vikt och kämpar med diverse dieter och bantningsmetoder, men känner dig alltid hungrig. För att hålla vikten och för att känna dig mätt krävs regelbundna måltider och nyttig mat. Byt ut skafferiet till fullkorn, grönsaker, frukt och kött. Skippa ljust bröd, läsk, juice och framförallt de smarriga drinkarna på krogen. Hoppa aldrig över en måltid. Tre mål om dagen plus mellanmål, genom att välja fler mindre portioner krymper du din magsäck. Glöm inte heller att dricka vatten – det rensar kroppen och mättar.

”Det händer ingenting”
Du har börjat träna men ser inga resultat. Synliga resultat ges inte över en natt. Att gå ner i vikt på rätt sätt tar tid. Men vikten är inte det enda som är väsentligt, utan det är att du mår bra och får energi av din träning. Ett tips för att se resultaten är att fota sig själv i underkläder och mäta dig med måttband (midja, överarmar och lår). Jämför du måtten varje månad ser du garanterat resultat.

(Källa: imp.)

* Kass uppdatering (a)

Sorry att jag uppdatera dåligt igår men Stoffe kom hit & sedan sov han här med så hade ej tid till att blogga! :) Men får väl ta igen det idag (y)


* Gravida kvinnor varnas

Gravida varnas för kemikalier i smink

Den nya boken "Badskumt – gifterna som gör dig ren, fräsch och snygg" manar oss att vara försiktiga med skönhets- och hygienprodukter fyllda med kemikalier.

Danska myndigheter uppmanar gravida och ammande kvinnor att vara försiktiga med parfymer, makeup och hudvårdsprodukter. Där blir kvinnorna rådda att använda sparsamt med smink och välja oparfymerade och ekologiska produkter.

Läkemedelsverket i Sverige anser däremot att riskerna är låga och väntar på en utredning innan de ändrar ställning i frågan, uppger Sydsvenska Dagbladet.

Svenska miljöjournalisten Katarina Johansson, som skrivit nya boken "Badskumt – gifterna som gör dig ren, fräsch och snygg", menar dock att vi bör vara lika försiktiga i Sverige. I boken tar hon upp hur kemikalier i skönhetsprodukter tros ha samband med bland annat hormonstörningar och cancer.

I dag använder den genomsnittliga kvinnan 13 olika skönhetsprodukter per dag, som sammanlagt innehåller 260 kemikalier.
– Man har väldigt lite kunskap generellt om vad som händer när man blandar olika kemikalier med varandra, säger Katarina Johansson till Sydsvenska Dagbladet.

(Källa: imp.)

* Jag har varit D U K T I G !


iiiih, känner mej så stolt över mej själv! :D
Var på Väla idag & köpa ENDAST bikini-överdel & en blomma som sitter i en totte! .. Redan på bättringsväg ;) Tror jag kommer att kunna lösa mitt shoppingberoende/-problem. (y)


* Hej alla :)


Har man precis kommit hem från Väla! :) Har varit med Rebecca
sen skolan sluta.

Idag har man först varit på Komvux i Åstorp. Efter det så blev det
dirket till skolan. Efter skolan mötte Rebecca upp mej på skolan,
sedan drog vi vidare till Väla! :p

Senare idag så kommer Stoffe hit! :) Sedan åker jag med honom
& sover där inatt.

PUSS
R
'licious.


* hej igen alla..

har mått jätte dåligt & har varit ledsen för a tt jag mår så himmla dåligt. som ni kanske vet sen innan så har jag något problem med min mage, men jag vet inte vad. Eftersom jag ej vågar ta blodprov så kommer jag aldrig att få reda på det iheller. & det kommer inte att försvinna iheller ;(  Så jag hoppas att en vacker dag så skall jag våga ta blodprovet & få reda på vad det som är fel. Jag gå & mål illa konstant! Idag har det varit värst.. Men fick snacka med Stoffe & hans mamma hade några tabletter som jag skulle testa ett tag fram & om dem hjälper så vet jag vad det är. Men hjälper dem ej så MÅSTE jag ta blodprov ;( Men jag hoppas på att tabletterna hjälper så jag slipper gå runder & oroa mej över sprutor! .. uch, känner mej så rädd & känslig när det gäller sprutor. Men vi får väl se hur det blir längre fram! Hoppas på det bästa i alla fall.

Jag orkar ej blogga mer idag. Bloggar mer imorgon efter jag varit i stallet! :)

PUSS
R
'licious.


* Denna veckan! :)


* Rubrik


Satt & gjorde en ny header! Den blev såhär, blev rätt nöjd, men vill ändå ha. kvar den första headern som jag hade här på denna bloggen (a)


* Fixar på en ny header!

Nu håller lilla jag på att fixa en ny header till bloggen! :)
Skall hålla på med den tills jag verkligen blir nöjd med den. Kommer att hålla på med den hela natten om det skall vara så. För jag SKALL bli nöjd denna gången! Annars vet jag inte vad jag gör med mej själv! :D mwhihi.


Bloggar senare sötnosar ♥
PUSSSS.


* 3 månader & 4 dagar!

3 månader & 4 dagar med älsklingen ♥

Älskar dej ♥ !
have found the right & it's wonderful! I see my future with you!

I can find out now, feel like you are the one for me!
You make my days better!
You always makes me feel good when everything is crap!
You always care about me & will always be there for me when it's something!

ti amo Christoffer Westerlund!


* Fett stor diss för spotify!


Måste dissa spotify's dumma regler en gång till! Min har redan börjat att räkna timmar, & det märkt jag igår kväll. Jag har bara 8 timmar kvar! ;( Så knappt någon ide för mej att sitta & lyssna på min spotify i alla fall. Fy fan vad jag verkligen hatar att det skall kosta för att använda spotify.. man behöver ju inte men då kan man bara lyssna på låtarna 5ggr & hur bra är nu det? jag lyssnar på min spotify varje dag nästan & dem 5 gångerna kommer att försvinna lika snabbt igen! ;s

Nu sitter man inne på Stoffe's spotify och lyssnar på min lista som lagt kopierat till honoms. Men det är så störigt, för jag vill ha min egna spotify ;(

ett alternativ är att ha samma spotify som Stoffe för han har premium. Men jag vill ha en egen.. men vill ej betala för skiten!! gaah, beslutsångest!


* Resa 2ggr till i år?

Utomlands på midsommar med älsklingen?
London igen till jul med mamma?


VILL, men måste ha pengar med! :o
MÅSTE HITTA JOBB !


* (y')
* Avfärgningsmedel!!


Måste bara säga till alla där ute att ALDRIG använda er av avfärgningsmedel! Det förstör håret totalt.. visst det går att reperera det igen med inpackningar osv. Men ni kommeraldrig att få tillbacka den färgen ni vill & ni kan ej färga håret till den färg ni själv vill längre fram i tiden, förens det håret som du haft avfärgning i har vät ut! Det är därför man ej kan göra blonda slingor i sitt hår om man nu vill ha det! Jag vet själv om detta eftersom jag har försökt att färga mitt hår så många gånger efter att jag använt avfärgning. Och detta funkar inte! Det är bara skit med avfärgning om man inte är 100% säker på att man ej vill färga sitt hår mer! I alla fall inte på de senaste åren framåt.

Så ett tips är att INTE änvända avfärgning; om ni inte är helt säkra på att ni behöver det, eller skall änvända det!


* Vi frossar av glädje
Lyckliga känslor får oss att äta onyttigt

Det är ett välkänt fenomen att vi tröstäter onyttigheter när vi är ledsna. Men nu visar en ny studie att känslor av lycka också får oss att äta ohälsosamma snacks.

 Att vara lycklig kan få negativa konsekvenser för din figur. När du upplever positiva känslor är du nämligen mer benägen att äta onyttigt, enligt en ny studie.

 Vi tröstäter gärna
när vi mår dåligt, men vi är minst lika benägna at "fira" med god mat, avslöjar den amerikanska undersökningen från Pennsylvania State University.
 
 I studien fick deltagarna välja vilketn typ av snacks de ville ha, och de när de kände sig lyckliga 
– När vi är glada tenderar vi att leva i nuet och glömmer bort våra långsiktiga mål, förklarar professorn Karen Page Winterich.

 När vi däremot tänker mer på framtiden är vi mer benägna att välja frukt som mellanmål.

* Hej sötnosar! :)


Sitter man hemma & har precis städat lite i gardroben & i mina
lådor, som verkligen behövs tömmas & rensas ut :) !

Idag händer ej så mycket vad jag vet.. skall bara vara hemma
& hoppas på att min illamående försvinner! :) Har ändå massa
saker som måste göras här hemma (y).

PUSS
R
'licious.


* Beställningsdax!

Nu skall jag & mamma beställa klänningarna så jag får prova dem! :) 
Sedan tänkte jag beställa skorna med leopardmönster med! :D iiiiih ♥.

Blir nog inte mer bloggande för mej idag! Har lite annat som jag med måste göra. Men jag bloggar som vanligt imorgon igen (a). Ni får ha det bäst allihop!

PUSS
R
'licious.
* 4 inlägg & inga syns!

Gud vad tröttsamt detta är!
Så sjukt tråkigt när blogg.se inte är som det brukar!
Jag har uppdaterat redan 4 andra inlägg, men dem synd fortfarande I N T E ! Varför vet jag inte, och man kan ju undra varför den gör så :s Nu har det ändå gått mer än 30min sen jag skrev dem förra typ. Vet inte när dem kommer att synas igen, samma som detta inlägg! Vet ej när det kommer upp.

SKIT!


* Bråk på Valborg! .. "KUL"

Tack vare en kille från Örkelljunga som är 92a (?) som är dum i huvudet rent ut sagt!, förstörde hela min, rebecca's, Stoffe's och Lovisas's Valborg! Jag har aldrig gillat denna killen & inte så många andra från örkelljunga iheller för han går alltid runt & spänner sej, kaxar sej som fan & tror att han kan göra & säga vad fan han än vill! Och såna människor HATAR JAG! Denna äckliga killen fick först jag stå och bråka med i typ 10min, sedan på kvällen när vi kom tbx, så stod vi och bråka med världens största idiot igen i 10-15min. Det visar ju bara vilken jävla idiot han är! GAAAH! .. han förstörde ALLT, han förstörde vår dag & faaaaaaaaan .. hatar han så jävla mkt!!!!! FUCKING äckel edvardsson!


* Shoppingberoende


Vill ni veta en sak som nästan ingen som jag känner vet om? Det är nog mest dem som står mej närmst och speciellt min pojkvän som vet detta.. jag har ett problem, ett shoppingproblem! & jag skämms när jag alltid skall be om att få massa saker för jag har ju själv ingen ekonomi till det! Och ingen annan har pengar att lägga på massa kläder till mej, eftersom jag aldrig blir nöjd och vill bara ha mer och mer! Ni kanske tycker att det är vanligt att 'alla' tjejer shoppar mycket osv. Men jag har verkligen detta som ett problem. Jag kan ej gå in i en affär utan att köpa något, för då får jag ångest! Såklart så skämms jag över detta & det är inget som jag direkt pratar om med andra. För jag själv kan inte inse att detta är ett stort problem. Men alla mina nära ser hur detta är, och tycker ej det är okej. har lovat både andra och mej själv så många gånger att sluta att handla massa kläder.. men ändå slutar jag aldrig :( Känner mej så elak & falsk när jag ljuger så för dem som står mej närmst! Meeeen ändå kan jag inte sluta shoppa! Jag har inte plats i min gardrob längre & jag får knappt plats med dem kläder jag har, men det hjälper ej.. jag shoppar ALLTID nya kläder! ;( Jag får 1050kr varje månad, 200kr går till mobilen & resten av pengarna till annat! Men skall jag vara ärligt så shoppar jag kläder m.m för kanske 2000-3000kr varje månad! Har jobbat ihop pengar, sparat pengar till studenten.. tror ni att alla dem pengar jag samlat är kvar? .. NEJ! jag klarar ej av att ha pengar, för jag gör av med dem direkt nästan! Tycker det känns så hemskt att be och bli arg bara för att jag ej får som jag vill! detta skall ej ske! måste verkligen skärpa mej, men det är inte så lätt som sagt! Men NU har jag äntligen insett att det är ett beroende & problem! jag har min älskade pojkvän som skall hjälpa mej med allt mitt shoppande, för jag kan inte fortsätta såhär när jag ej har någon ekonomi till det! .. men fråga är bara: kommer jag verkligen att klara det?


* Titta vad jag hitta! (y)

Får väl ta & beställa dessa med! :D
Fast den ljusrosa var tillfälligt utsålda ;( får väl vänta på att dom kommer in eller så får jag skicka in beställningen ist för att beställa via internet? .. om det nu går så?

* R'licious tipsen!Trolla bort dubbelhakan

Det finns ett flertal behandlingar och metoder som tar bort hänget under hakan.

 Beautytek är en av flera metoder som kan hjälpa dig trolla bort dubbelhakan. Man använder sig av en maskin med mikroström som krymper fettcellerna och stramar åt löshuden. Metoden arbetar med energibalanser, lymfsystem och ansiktslyft. Cirka tio behandlingar behövs. En behandling kostar cirka 850 kronor.

 Smartlipo är en metod som genom en stråle laserljus gör så att fettcellerna smälter. En tunn kanyl slår sönder fettcellerna, fett och slaggvätska rinner ut och tar bort dubbelhakan. Resultatet syns efter en vecka och efter fyra månader har kroppen tagit bort fettcellerna och läkningen är komplett.

Metoden är populär i Tyskland, USA, Italien och har funnits i Sverige i omkring två år. Smartlipo kan även användas på andra fettansamlingar. Ofta räcker det med en behandling. Resultatet sägs bli jämnare än en vanlig fettsugning, läkningen är snabb och du kan gå till jobbet redan nästa dag.

Vid fettsugning tas fettcellerna bort med ett plastikkirurgiskt ingrepp under narkos. Genom små hål sugs fettet bort och dessa sys igen. Hakans form skulpteras av kirurgen. En fettsugning av hakan kostar cirka 15 000 kronor.

 Fettsugning kombinerat med hud- och muskelåtstramande ingrepp
är ett mer avancerat ingrepp. Denna behandling är aktuellt när patienten är äldre, eller om patienten har varit överviktig länge och fått mycket löshud under hakan. Dessa hänger ner när fettet sugits bort. Huden kan med denna metod stramas åt och musklerna sys upp för ett gott resultat. Att göra denna behandling kostar cirka 40 000 kronor.

 Bailine är en muskeluppträning med simulator som genom elektroniska impulser tajtar till musklerna och drar ihop huden. En behandling kostar cirka 500 kronor, 10 behandlingar för cirka 3600 kronor.

(Källa: imp.)

* R'licious dissar!


Vad kul det är när blogg.se ej vill som man själv vill! :D Man blir lika irriterad varje gång ;) hihi! Igår kunde man ej blogga för att det tog för lång tid allt & ibland gick det ens inte att uppdatera & vet ni vad som håller på idag? alla mina uppdateringar kommer ej upp direkt när jag uppdaterat dem :D utan det tar typ 5-10 minuter innan dem kommer upp på bloggen! KUUUUL .. gaaah! fett stor diss för det !


* H I T T A T! :D

* R'licious tipsen!
Så blir du bra på bild

Fasar du när kameran åker fram? Får du spendera varje vecka med att avtagga osmickrande bilder på Facebook? Knepen som gör dig så snygg och avslappnad som möjlighet framför kameran.

 Välj smickrande vinklar
Vill du se slankare ut på bild är det bästa knepet att vrida kroppen så att ena axeln är vänd mot kameran och den andra bort ifrån kameran. Det ger din kropp ett smalare intryck.

 Måla läpparna
Utan färg på läpparna, eller med läppstift mer hudfärgade toner, kan dina läppar ibland nästan försvinna på bild, vilket gör att du ser ut som ett spöke, skriver InStyle. Testa istället ett glans med lite skimmer i, gärna i "bäriga" toner, vilket smickrar alla.

 Överstyla inte håret
Ett hår med lite liv i ser bättre ut på bild än ett stelt, orörlig hår. Så ta det försiktigt med hårsprejen och andra stylingprodukter.

 Stick ut hakan
Försök att inte trycka in ansiktet mot kroppen, vilket kan få det att se som att du har dubbelhaka. Stick istället ut huvudet en bit från kroppen. Det gör att ansiktet verkar smalare.

 Hitta rätt ljus
Det mest smickrande ljuset för fotografering är vid solnedgången. Att fotograferas i starkt solljus är sällan smickrande, då det ofta ger mörka skuggor i ansiktet. För att motverka detta kan du, trots att det kan verka motsägelsefullt, använda blixt för att få bort skuggorna.

(källa: imp.)

* Hej alla!


har man precis kommit hem från stallet & har käkat & kollat lite på
studentklänningar! :D Hitta en riktigt snygg en, så får väl ta &
beställa den senare idag! & även hoppas på att den sitter snyggt på
mej med! :)

Idag har man varit i skolan. Haft föreläsning hela dagen, med två
'killar' som kom och föreläste om barn som lever med föräldrar som
är alkoholister. Efter skolan blev det dirket till stallet & rida :)

Senare idag skall jag bara vara hemma & ta det lugnt. Har massa
som jag måste göra! :) (y)

PUSS
R
'licious.


* VALBORG !

Valborg firades i Fagerhult (typ)! Med Rebecca, Lovisa & älskling ♥.

Hmm.. ser ut som jag har skit mycket fundation, menmen! inte bra att redigera färger på sina bilder ibland kanske ;) hihi!

* K*K BLOGG.SE !!

detta funkar ffs inte!! hatar blogg.se just nu !!
kan det bli segare?
Skiter i detta nu! ;s bloggar mer imorgon.

HA DE!


* R'licious tipsen!Solsäkra hårsvallet i sommar

Hårtipsen du garanterat kommer att ha nytta av i sommar.

Sol och bad sliter oerhört på håret, vilket bidrar till att det lätt blir torrt och topparna blir spröda. Vi har hårtipsen du bör följa i sommar.

Så skyddar du dig
Bäst skydd ger solhatt eller scarf, men om du prompt vill ha håret i direkt solljus bör du absolut spraya kalufsen med solskyddsspray med hög faktor.

Inpackningar

Efter en semester i stark sol behöver håret extra mycket fukt. Räddningen är djupverkande hårinpackningar minst tre gånger i veckan. Slit heller aldrig i blött hår, det kan lätt gå av om håret är sprött sedan innan.

Sköt om håret på rätt sätt

Undvik slingor och färgning under sommarmånaderna, utan gör det på hösten istället. Blekta slingor kan nämligen bli gröna av klor. Se till att klippa topparna om du har vistats en längre tid i stark sol och vårda håret med produkter för slitet hår.

(Källa: imp.)

* GAAAH, blir idiot !!

blogg.se fuckar sej TOTALT! Är det fler som bloggar med blogg.se som fuckar sej?
Riktigt segt är de! ;s .. hatar när blogg.se håller på såhär, det är helt hopplöst att blogga !!!


* Hej alla ! :)


Sitter man framför datan & sorterar lite bilder :) har precis sagt
hejdå till Stoffe för han ska iväg & träna :( ♥

Idag har man varit på stranden med älskling & solat & min lättlurade
pojkvän går på att både han & jag skall bada ;) Han sprang såklart i,
medans jag tog hans handduk & stack, eftersom han trodde att jag
skulle stå som hans slav & ge han sin handduk när han kommer upp.
haha. Men men, efter någon timme på stranden & lite färg så drog vi
hem & käka god mat (?).
Vid 4 tiden skjutsa han hem mej, & så var vi har ett litet tag innan han
skulle dra igen. :)

Senare idag skall jag bara vara hemma & packa upp, städa undan på
rummet & bara gör en massa saker som måste göras! (y).

PUSS
R
'licious.


RSS 2.0